be2 kosten, hoe duur is een lidmaatschap?


be2 kosten
be2 kosten, veel online daters vragen zich af hoe duur Premium-lidmaatschap is. Daarom hebben wij alle relevante informatie opgenomen op deze pagina. Volgens be2.be biedt een Premiumlidmaatschap meer opties dan een gratis lidmaatschap.
Be2 kosten Premium-lidmaatschap

3 maanden 49,90 euro per maand
6 maanden kost 29,90 euro per maand
12 [...]

Dating Tips: Je eerste perfecte berichtje

Een eerste indruk is erg belangrijk. Zowel online als offline kan deze eerste indruk het verschil betekenen tussen een eerste romantische date of pizza en Netflix in je ukkie op de bank.  Dus hoe maak je nu een goede eerste indruk? 
Door een leuk en mooi eerste berichtje te sturen. Wij geven je al enkele tips die je hiermee kunnen helpen.
Hoe spreek je een vrouw aan op een [...]

4 Ultieme dating tips voorvrouwen

Het online datinglandschap ziet er heel wat anders out voor vrouwen dan voor mannen. Niet alleen krijgen vrouwen honderden berichtjes toegestuurd, er wordt van hen ook een pak meer verwacht. Ze moeten zich opmaken, goed kleden, eruitzien als een dame en de man zijn ego strelen om een goede indruk te maken. 
Wij hebben alvast 4 tips op een rijtje gezet die jou kunnen helpen je date tot [...]

Dating Tips: 3 redenen waarom je geen succes hebt bij het online daten

Een profiel aanmaken op een onlinedatingsite wil niet automatisch zeggen dat je heel wat datingssucces zal hebben. Integendeel: het online daten kan ook erg tegenvallen. Zeker wanneer je helemaal geen berichtjes ontvangt. 
Maar hoe komt het nu dat je postvak in volledig leeg blijft? Weet jij waardoor dit zou kunnen komen? Wij hebben hier alvast enkele redenen op een rijtje gezet:  [...]

Dating Tips: Hoe kies je een juiste profielfoto voor een datingsite

Wanneer je uiteindelijk besluit om een stapje te wagen in het online daten, is het kiezen van een goede profielfoto erg belangrijk. De profielfoto is namelijk de allereerste indruk die een persoon zich over je kan vormen. De mens is een erg visueel ingesteld dier en zoals het gezegde zegt: een beeld zegt meer dan 1000 woorden. 
Maar hoe kies je nu een geschikte profielfoto? Wij hebben [...]

Match4me kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?


Match4me kosten
Match4me kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Op deze pagina zullen we dit uiteenzetten. Match4me hanteert vier lidmaatschapstermijnen, namelijk:

1 maand € 29,95  
3 maanden € 19,95 per maand
6 maanden € 14,95 per maand
1 jaar € 9,95 per maand

Met een volledig lidmaatschap kun je:

Relatieplanet kosten, wat zijn de tarieven?


Relatieplanet kosten
Relatieplanet kosten, wat zijn de tarieven? Besluit je om een betaald lidmaatschap af te sluiten? Op deze pagina hebben we alle relevante informatie voor je verzameld.
Relatieplanet.be heeft de volgende lidmaatschappen:

1 maand kost 24,95 euro
3 maanden kost 14,95 euro per maand (40% Korting*) (meest verkocht)
6 maanden k [...]

Parship kosten, hoeveel betaal je voor een lidmaatschap?


 
Parship kosten
Parship kosten, hoeveel betaal je voor een lidmaatschap? Zoals vanzelfsprekend is dit erg handig om te weten als je hier gebruik van gaat maken. Deze pagina biedt jou alle relevante informatie over het betaalde lidmaatschap.
Parship.be Premium Lidmaatschap

24 maanden – € 412,32 (€17,18 p/m)
12 maanden – [...]

3 tips om veilig online te daten

Online dating is hot! Heel wat mensen ontmoeten hun partners online. Hoewel online een profiel aanmaken en mensen leren kennen erg makkelijk is - je moet er zelfs je zetel niet voor uit, het houdt ook heel wat gevaren in. Het is belangrijk om goed en veilig om te springen met online daten. Wij hebben alvast drie tips op een rijtje gezet die je zullen helpen om jouw online dating ervaring zo veilig [...]

Hoe een date met een vrouw versieren via het internet

Nu we vaker online zijn en meer en meer met een smartphone in de hand terug te vinden zijn, kunnen we als man gaan nadenken over het vinden van een leuke date via het internet. Er zijn namelijk een heleboel leuke datingwebsites die je kan gebruiken om een leuke vrouw of vriendin te versieren.
Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Vrouwen ontmoeten via het internet? Zijn er algemene regels waar [...]

Vreemdgaan makkelijker dankzij affaire datingsites

Durf jij vreemdgaan? En als je zou vreemdgaan, zou je het dan doen met een collega of een kennis? Wetende dat deze mensen deel uitmaken van je dagelijkse leven en ze als het erop aankomt nog altijd een mes in je rug kunnen steken? Of vertrouw je liever op iemand die je helemaal niet kent? Een wildvreemde die geen reden heeft om wraak te nemen?
Het is inderdaad zo dat er grote risico’s [...]

3 dagen gratis op 50liefde.be!

Mooie Valentijns aanbieding!

Tot en met 28 februari krijgen nieuwe leden 3 dagen gratis toegang tot alle functionaliteiten op de 50 plus datingsite 50liefde.be. Ben je rond de 50 of erboven, en ben je serieus op zoek naar een leuke partner? Profiteer dan snel van dit aanbod en schrijf je in. Het is gratis en verplicht je tot niets. Gewoon doen dus!

Het kan je wel veel [...]

Altijd 100% gratis daten!

Altijd gratis daten?
Ja dat kan prima! Ook in BelgiŽ!

Wij verbazen ons nog steeds regelmatig waarom de meeste mensen toch steeds kiezen voor de betaalde datingsites.

Dezelfde dienst, maar dan gratis.
Je zou zeggen dat iedereen dat wel graag zou willen. Toch blijkt dat de meeste mensen liever betalen voor een datingsite. Vreemd, want het kan ook gewoon [...]

3 dagen gratis op 50liefde.be

Een gratis 3 dagen full membership. Dat is de nieuwe actie van 50liefde.be. Dit is de eerste keer dat 50liefde.be met een 3 dagen gratis Full Membership actie komt! Het is dus echt gratis en verplicht je tot niets. Profiteer hier dus zeker van en schrijf je in.

Het kan je veel opleveren, misschien wel de liefde van je leven. 50liefde is een grote 50 plus datingsite. Met veel alleens [...]

Tindl Ė Wees er snel bij! Gratis onbeperkt full membership!

Tindl Ė Wees er snel bij en profiteer van deze superactie! Gratis onbeperkt full membership!

Dat is nog eens een actie!

Tindl pakt het anders aan Ö
Tindl is een nieuwe datingsite in Nederland en BelgiŽ voor alle leeftijden op basis van fotomatching. Leden beoordelen fotoís van andere leden en bij een match komen leden met elkaar in contact. Het contact loopt da [...]

Lexa.nl: 3 dagen gratis!

Als je je nu inschrijft op Lexa (actie loopt tot en met 22 september 2016), dan ontvang je 3 dagen volledig gratis toegang tot Lexa. Je zit nergens aan vast en na die 3 gratis dagen ontvang je de vraag of je wel of niet lid wilt blijven. Probeer het dus gewoon uit en ontmoet duizenden leuke singles.

Je kunt dus 3 dagen gratis alles uitproberen zoals chatten, mailen, interesseberich [...]

Pepper verdubbelt!

Pepper heeft weer een nieuwe verdubbelactie! Members die in de periode van 23 mei tot en met 29 mei een abonnement afsluiten bij Pepper.nl ontvangen een dubbele looptijd van het afgesloten abonnement. Zo kunnen members voor hetzelfde geld 2 keer zo lang genieten!

Dit zijn de beschikbare abonnementen:
Ä 8,50 per maand bij 1 jaar + 1 jaar gratis
Ä 9,50 per maand bij 6 ma [...]

Paasactie bij 50liefde.nl

50liefde.nl heeft een mooie paasactie!
Tot en met dinsdag 29 maart ontvangen alle leden namelijk 50% korting op een Full Membership.

Profiteer dus nu van 50% korting op 50liefde.nl!
50liefde.nl kent ook vele Belgische leden.

Klik hier om van deze aanbieding gebruik te maken of klik op onderstaande bescheiden banner.50lie [...]

Gratis 3 contacten voor nieuwe leden op E-matching

E-matching komt ook met een leuke actie. Gratis 3 contacten voor nieuwe leden op E-matching. Daarmee kunt u de site mooi even uittesten. En als het bevalt dan kunt u meer contact aangaan. Bevalt het u niet dan is er niets aan de hand, dan schrijft u zich gewoon weer uit. U zit nergens aan vast, u kunt het gewoon eens risicoloos proberen. E-matching is een site gericht op hoger opgeleiden. Op E-mat [...]

Pepper.be - hele maand volledig gratis!

Pepper.be is een hele maand volledig gratis te gebruiken.

Dit is een unieke actie! Nooit eerder was een grote datingsite waarvoor je normaal gesproken moet betalen een hele maand gratis. Na die gratis maand kun je zelf bepalen of je nog betaald lid wilt blijven of dat je dat niet doet. Je zit dus nergens aan vast.

Profiteer mee van deze mooie actie en schrijf je van [...]