• Zelfde probleem hier. Allemaal hetzelfde excuus elke keer je ze om een instagram of snapchat profiel vroeg: "daar heb ik slechte ervaringen mee gehad met stalkers en een nieuw profiel moeten aanmaken". Van de 8 die gesproken heb met 20 euro aan credits hadden ze allemaal dezelfde flut excuses. Als je om een foto vroeg zeiden ze of je ze niet vertrouwt want hun selfie cam was stuk of ze wimpelen af met een andere vraag. Geen enkel foto gekregen van niemand. Om nog fun uit mijn laatste 2 credits te halen ben ik echt voluit vuil en oversexed gegaan om te zien wat de reactie was en beiden profielen (die een eerzame man zochten met respect voor vrouwen) gingen compleet mee met alle vrouwonvriendelijke vuile fetisch praat die ik deed. Niks geloofwaardigheid dus. Allemaal fake profielen. De meesten hebben ook maar 1 foto waar vaak het gezicht half of slecht op te zien is.

    Sterke punten
    helemaal niks

    Zwakke punten
    Alles is fake. Als je toch er op gaat probeer met zoveel mogelijk vrouwen te chatten en direct te vragen naar email, snapchat of instagram, allemaal dezelfde excuses!

    Door kim gilissen op 2 juni 2019 Reageer


  • Ik heb in mijn profiel gezet dat ik NIET antwoordt op berichtjes op de site, maar enkel op mijn email. Je mag geen email posten (natuurlijk), want dat wordt herkend, dus omschreven in aparte woorden. Zo werkt het wel, dus van manuele controle geen sprake! Ondertussen blijf ik geautomatiseerd berichtjes krijgen die totaal aan mijn profiel en die boodschap voorbij gaan en dikwijls gekunstelde zinsconstructies hebben: naast taalfouten zie je dat het knip- en plakwerk is en matcht de inhoud dikwijls niet met de eigen profielomschrijving, zowel op vlak van inhoud (voorkeuren, stijl), als op locatie. Zo lees je wel eens Nederlandse uitspraken die gebruikt worden in teksten van zogenaamd Vlaamse vrouwen.

    Fake! Ze zouden die boel moeten afsluiten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichting

    Door Eldo op 1 juni 2019 Reageer

  • ik wil opzeggen maar het lukt me niet wil u mij aub verwijderen

    Door de pauw margot op 20 mei 2019 Reageer

  • Buurmeisjes.be - Datingbord.be - Datingbord.nl en waarschijnlijk nog enkele andere van deze sites worden allemaal gerund door dezelfde bedrieger. Veel van de vrouwelijke profielen (zeker 99%) zijn fake chathoeren die als het ware credits vreten. Hun pooier eveneens een bedrieger wordt er slapend rijk van.
    Vergelijk Buurmeisjes.be en Datingbord.be en je vindt er identiek dezelfde profielen. Met dat verschil dat LillyLove een Aziatishe op de ene site zogezegd enig kind is en een verpleegster uit Antwerpen, terwijl haar twellingszusje op de andere site een broertje heeft, in Brasschaat woont en in het Chinese restaurant van haar ouders werkt. op de derde site was zij werkzaam in de modewereld etc. Raar wel, een identieke drieling die toevallig ook op drie datingsites staan die wonderwel allemaal beheerd worden door dezelfde bedriegende klootzak.

    Sterke punten
    Ik zou eerder 0 sterren geven en dat is meteen het sterkse punt

    Zwakke punten
    Hahaha gewoon chathoerenbedrog

    Door Julius op 22 april 2019 Reageer (1 reactie)

  • Wat een geweldige datingsite is dit. Ik had op mijn leeftijd niet meer verwacht dat het nog ging komen, maar het internet heeft mij hier erg geholpen om een leuke dame te vinden.

    Sterke punten
    Ik kan iedereen deze datingsite aanraden

    Door Hendrik op 16 april 2019 Reageer

  • Mijn ervaring op deze datingsite is uitstekend. Ik heb er leuk contact gevonden.

    Sterke punten
    Gemakkelijk om mee te werken.

    Door marinus op 15 april 2019 Reageer

  • Ik ben zelvstandige vrouw met klasse, elegantie 46 jaar oud. Ik praat 4 taalen.

    Sterke punten
    Inteligent

    Door EDITHA op 14 april 2019 Reageer

  • Heb ondertussen al een serieuze hap uit mijn budget gespendeerd op deze site. Het blijft alleen bij wat geil chatten. Tot een afspraak komt het nooit. De dames hebben altijd wel een smoesje om de afspraak niet te laten doorgaan. Vraag je om berichtjes te laten op je e-mail adres dan hebben ze daar ook wel een reden voor om dat niet te doen. Ja dat tikt niet aan, zou eens graag weten wat deze dames aan dat chatten verdienen, want elke chat stopt altijd met een vraag waar je terug moet op antwoorden. Voor mij stopt het hier ook al is de verleiding groot, misschien zit er hier en daar wel een echt profiel tussen, maar ik heb ze nog niet gevonden

    Zwakke punten
    Fake profielen

    Door Jan B. op 13 april 2019 Reageer (2 reacties)

  • ik ben daar zogezegd een bevoorrecht lid (voor betaald) zodat iedereen met mij in contact kan komen, zowel betalende als niet betalende leden.
    We zijn dat eens gaan uitzoeken en wat blijkt, niet betalende leden kunnen niet eens een bericht sturen, terwijl ze op deze site beweren van wel.
    Die worden meteen omgeleid naar hun pagina om betalend lid te worden.
    Tot zover de eerlijkheid van tesamen.be

    Sterke punten
    Die zijn er niet

    Zwakke punten
    Veel show, maar geen reacties

    Door Patrick op 13 maart 2019 Reageer

  • Leuk vindt het super

    Door Jowie op 12 maart 2019 Reageer

  • Het is allemaal waar wat ze zeggen over gaypartner, alleen geeft de website ook aan dat er entertaimentprofielen zijn. Met deze mensen kan je gewoon babbelen (met het creditsysteem) maar het zal nooit tot fysiek contact overgaan. Het enige minpuntje hiervan, vind ik, is dat het niet aangegeven is op het profiel. Het is meer van te gokken of hij oprecht is of niet.

    Sterke punten
    Goede klantenservice, binnen de 24u krijg je antwoord.
    Laagdrempelig.
    Anonieme rapportering

    Zwakke punten
    Niet aangeven van entertaimentprofielen
    Betalen voor berichten te sturen

    Door Wannes op 20 februari 2019 Reageer

  • Mijn ervaring heeft me geleerd dat het grootste deel van de vrouwenprofielen op deze site NEP zijn. Je wordt overstelpt met berichtjes van vrouwen die interesse hebben om jou te leren kennen maar op de vraag om een afspraak te maken wordt NOOIT ingegaan. De bedoeling is de mannen zoveel mogelijk berichtjes te laten sturen (consumeren) zodat ze er zo snel mogelijk moeten bijkopen.. De berichtjes zijn ook vaak in bar slecht nederlands opgesteld wat mij doet vermoeden dat ze van ik weet niet waar in het buitenland worden verstuurd. Big business! maar WAARDELOOS om echt contacten te leggen!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Veel nep profielen

    Door Indestege Paul op 14 februari 2019 Reageer

  • Pas op oplichtingssite verkeerde betalingen automatisch vervolgbetalingen te hoog bedrag ingehouden etc.
    En natuurlijk nepprofielen.
    Moeilijk op te zeggen na lidmaatschap.
    Niet doen google maar.

    Sterke punten
    Ziet er leuk uit maar dat is een tijger ook op afstand.

    Zwakke punten
    Je komt er zowat niet vanaf en proberen je nog eens te intimideren ook met incasso's .

    Door Marcel op 13 januari 2019 Reageer

  • Heb contact gehad met man die mij opgelicht heeft. De personen worden gescreend maar blijkbaar niet grondig.
    Het was een Amerikaanse chirurg die behoorde tot de Amerikaanse Defensie en die verbleef in Afghanistan in de oorlog. Hij wou naar BelgiŽ komen om mij beter te leren kennen. Hij vroeg geld voor te schieten om naar hier te komen en dit zou dan terugbetaald worden door de Amerikaanse defensie. Dit was klare oplichterij. Heb dit gemeld aan Elite dating maar zij lullen zich daar uit. Jammer dat zulke mensen op die site worden opgenomen. Vertrouwen is dus ver te zoeken.

    Door carine op 13 december 2018 Reageer

  • Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik...
    Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto's toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto's zijn er geen zichtbare foto's maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op... zo'n site neem je toch niet serieus!
    Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

    Sterke punten
    Niet gevonden

    Zwakke punten
    Nepprofielen die alleen kunnen glimlachen.

    Door Leo op 19 november 2018 Reageer

  • ik ben uit geschreven op 19-10-2018 om14.11
    ondanks dat ik een bericht heb gekregen dat ik uit geschreven ben
    is de maandelijks toch van mijn rekening

    Sterke punten
    inschrijven !s makkelijk

    Zwakke punten
    uit schrijven

    Door jan op 2 november 2018 Reageer

  • Alles moet betaald worden. Zelfs chatten is niet gratis en kost 20Ä per maand.
    Er wordt reclame gemaakt dat alle leden standaard berichtjes kunnen versturen. Inderdaad, maar het antwoord dat erop volgt kan enkel maar gelezen worden indien men betaald.

    Sterke punten
    Echte profielen

    Zwakke punten
    Alles draait om geld

    Door Johny Vannijlen op 29 september 2018 Reageer

  • Deze site is net zoals al de andere gelijkaardige sites enkel maar bedoeld om zo snel mogelijk geld te verdienen !! Alle profielen zijn fake !! Wees voorzichtig ! Hoe mooi dat alle voorstellen en verhalen ook mogen zijn , het enige wat over houd aan een bezoek aan deze site is een gat in je geldbuidel. Je moet veel geld betalen voor credits om berichten te kunnen schrijven naar personen die niet bestaan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    fake ,

    Door Stefaan op 11 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • wil er geen woorden aan vuil maken

    Door Marc op 26 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gratis is leugen...zonder betalen kan je er niets doen!!

    Door olivier suys op 12 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • TESAMEN is een goede datingsite echte profielen eerlijk paspoortcontrole men kan steeds bellen naar de organisatie geen trukken met bankkaarten betalen per overschrijving problemen met de foto de organisatie scant ze voor uw kortom een toffe datingsite

    Sterke punten
    tesamen is een goede datingsite echte profielen eerlijk paspoortcontrole betaling per overschrijving geen trukken met bankkaarten men kan de organisatie bellen problemen met de foto de organisatie scant die voor uw

    Zwakke punten
    te weinig reclame iets te weinig leden

    Door patrick op 21 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Anonimus was geschorst , daarom hierboven zijn wraaklustige review

    Sterke punten
    Geen stilzwijgende verlenging van contracten. Menkantijdens kantooruren steeds telefonisch de site bereiken.onbeleefde personen worden geschorst

    Zwakke punten
    Geen waarvan ik weet heb

    Door Marijke op 11 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze site is niet goedkoop, maar werkt wel goed en doet wat het zegt. Nog geen fake profielen tegen gekomen en toch al meerdere afspraken gemaakt. Je moet hier niet zijn als je een echte relatie wilt hebben, maar als je een date met een getrouwde vrouw wilt hebben zonder al te veel verplichtingen is dit de site die je moet hebben.

    Sterke punten
    Veel vrouwen

    Goede privacy

    Makkelijk

    Zwakke punten
    Niet goedkoop

    Door harvey op 9 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sterke punten
    /

    Zwakke punten
    veel te duur

    te weinig leden

    slechte zoekmogelijkheden

    Door inmijnhol15 op 20 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het is een fijne site om te navigeren en de persoonlijkheidsanalyse heeft er voor gezorgd dat ik eigenlijk bijna alleen maar passende profielen voorgeschoteld kreeg. Ik heb een aantal dates gehad en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik ook de ware ga vinden!

    Sterke punten
    Veel profielen

    Persoonlijkheidsanalyse

    Makkelijk in gebruik

    Zwakke punten
    De prijs is aan de hoge kant

    Door Alexa op 29 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.