• Wat een geweldige datingsite is dit. Ik had op mijn leeftijd niet meer verwacht dat het nog ging komen, maar het internet heeft mij hier erg geholpen om een leuke dame te vinden.

    Sterke punten
    Ik kan iedereen deze datingsite aanraden

    Door Hendrik op 16 april 2019 Reageer

  • Mijn ervaring op deze datingsite is uitstekend. Ik heb er leuk contact gevonden.

    Sterke punten
    Gemakkelijk om mee te werken.

    Door marinus op 15 april 2019 Reageer

  • Ik ben zelvstandige vrouw met klasse, elegantie 46 jaar oud. Ik praat 4 taalen.

    Sterke punten
    Inteligent

    Door EDITHA op 14 april 2019 Reageer

  • Heb ondertussen al een serieuze hap uit mijn budget gespendeerd op deze site. Het blijft alleen bij wat geil chatten. Tot een afspraak komt het nooit. De dames hebben altijd wel een smoesje om de afspraak niet te laten doorgaan. Vraag je om berichtjes te laten op je e-mail adres dan hebben ze daar ook wel een reden voor om dat niet te doen. Ja dat tikt niet aan, zou eens graag weten wat deze dames aan dat chatten verdienen, want elke chat stopt altijd met een vraag waar je terug moet op antwoorden. Voor mij stopt het hier ook al is de verleiding groot, misschien zit er hier en daar wel een echt profiel tussen, maar ik heb ze nog niet gevonden

    Zwakke punten
    Fake profielen

    Door Jan B. op 13 april 2019 Reageer

  • ik ben daar zogezegd een bevoorrecht lid (voor betaald) zodat iedereen met mij in contact kan komen, zowel betalende als niet betalende leden.
    We zijn dat eens gaan uitzoeken en wat blijkt, niet betalende leden kunnen niet eens een bericht sturen, terwijl ze op deze site beweren van wel.
    Die worden meteen omgeleid naar hun pagina om betalend lid te worden.
    Tot zover de eerlijkheid van tesamen.be

    Sterke punten
    Die zijn er niet

    Zwakke punten
    Veel show, maar geen reacties

    Door Patrick op 13 maart 2019 Reageer

  • Leuk vindt het super

    Door Jowie op 12 maart 2019 Reageer

  • Het is allemaal waar wat ze zeggen over gaypartner, alleen geeft de website ook aan dat er entertaimentprofielen zijn. Met deze mensen kan je gewoon babbelen (met het creditsysteem) maar het zal nooit tot fysiek contact overgaan. Het enige minpuntje hiervan, vind ik, is dat het niet aangegeven is op het profiel. Het is meer van te gokken of hij oprecht is of niet.

    Sterke punten
    Goede klantenservice, binnen de 24u krijg je antwoord.
    Laagdrempelig.
    Anonieme rapportering

    Zwakke punten
    Niet aangeven van entertaimentprofielen
    Betalen voor berichten te sturen

    Door Wannes op 20 februari 2019 Reageer

  • Mijn ervaring heeft me geleerd dat het grootste deel van de vrouwenprofielen op deze site NEP zijn. Je wordt overstelpt met berichtjes van vrouwen die interesse hebben om jou te leren kennen maar op de vraag om een afspraak te maken wordt NOOIT ingegaan. De bedoeling is de mannen zoveel mogelijk berichtjes te laten sturen (consumeren) zodat ze er zo snel mogelijk moeten bijkopen.. De berichtjes zijn ook vaak in bar slecht nederlands opgesteld wat mij doet vermoeden dat ze van ik weet niet waar in het buitenland worden verstuurd. Big business! maar WAARDELOOS om echt contacten te leggen!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Veel nep profielen

    Door Indestege Paul op 14 februari 2019 Reageer

  • Pas op oplichtingssite verkeerde betalingen automatisch vervolgbetalingen te hoog bedrag ingehouden etc.
    En natuurlijk nepprofielen.
    Moeilijk op te zeggen na lidmaatschap.
    Niet doen google maar.

    Sterke punten
    Ziet er leuk uit maar dat is een tijger ook op afstand.

    Zwakke punten
    Je komt er zowat niet vanaf en proberen je nog eens te intimideren ook met incasso's .

    Door Marcel op 13 januari 2019 Reageer

  • Heb contact gehad met man die mij opgelicht heeft. De personen worden gescreend maar blijkbaar niet grondig.
    Het was een Amerikaanse chirurg die behoorde tot de Amerikaanse Defensie en die verbleef in Afghanistan in de oorlog. Hij wou naar BelgiŽ komen om mij beter te leren kennen. Hij vroeg geld voor te schieten om naar hier te komen en dit zou dan terugbetaald worden door de Amerikaanse defensie. Dit was klare oplichterij. Heb dit gemeld aan Elite dating maar zij lullen zich daar uit. Jammer dat zulke mensen op die site worden opgenomen. Vertrouwen is dus ver te zoeken.

    Door carine op 13 december 2018 Reageer

  • Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik...
    Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto's toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto's zijn er geen zichtbare foto's maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op... zo'n site neem je toch niet serieus!
    Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

    Sterke punten
    Niet gevonden

    Zwakke punten
    Nepprofielen die alleen kunnen glimlachen.

    Door Leo op 19 november 2018 Reageer

  • ik ben uit geschreven op 19-10-2018 om14.11
    ondanks dat ik een bericht heb gekregen dat ik uit geschreven ben
    is de maandelijks toch van mijn rekening

    Sterke punten
    inschrijven !s makkelijk

    Zwakke punten
    uit schrijven

    Door jan op 2 november 2018 Reageer

  • Alles moet betaald worden. Zelfs chatten is niet gratis en kost 20Ä per maand.
    Er wordt reclame gemaakt dat alle leden standaard berichtjes kunnen versturen. Inderdaad, maar het antwoord dat erop volgt kan enkel maar gelezen worden indien men betaald.

    Sterke punten
    Echte profielen

    Zwakke punten
    Alles draait om geld

    Door Johny Vannijlen op 29 september 2018 Reageer

  • Deze site is net zoals al de andere gelijkaardige sites enkel maar bedoeld om zo snel mogelijk geld te verdienen !! Alle profielen zijn fake !! Wees voorzichtig ! Hoe mooi dat alle voorstellen en verhalen ook mogen zijn , het enige wat over houd aan een bezoek aan deze site is een gat in je geldbuidel. Je moet veel geld betalen voor credits om berichten te kunnen schrijven naar personen die niet bestaan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    fake ,

    Door Stefaan op 11 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • wil er geen woorden aan vuil maken

    Door Marc op 26 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gratis is leugen...zonder betalen kan je er niets doen!!

    Door olivier suys op 12 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • TESAMEN is een goede datingsite echte profielen eerlijk paspoortcontrole men kan steeds bellen naar de organisatie geen trukken met bankkaarten betalen per overschrijving problemen met de foto de organisatie scant ze voor uw kortom een toffe datingsite

    Sterke punten
    tesamen is een goede datingsite echte profielen eerlijk paspoortcontrole betaling per overschrijving geen trukken met bankkaarten men kan de organisatie bellen problemen met de foto de organisatie scant die voor uw

    Zwakke punten
    te weinig reclame iets te weinig leden

    Door patrick op 21 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Anonimus was geschorst , daarom hierboven zijn wraaklustige review

    Sterke punten
    Geen stilzwijgende verlenging van contracten. Menkantijdens kantooruren steeds telefonisch de site bereiken.onbeleefde personen worden geschorst

    Zwakke punten
    Geen waarvan ik weet heb

    Door Marijke op 11 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze site is niet goedkoop, maar werkt wel goed en doet wat het zegt. Nog geen fake profielen tegen gekomen en toch al meerdere afspraken gemaakt. Je moet hier niet zijn als je een echte relatie wilt hebben, maar als je een date met een getrouwde vrouw wilt hebben zonder al te veel verplichtingen is dit de site die je moet hebben.

    Sterke punten
    Veel vrouwen

    Goede privacy

    Makkelijk

    Zwakke punten
    Niet goedkoop

    Door harvey op 9 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sterke punten
    /

    Zwakke punten
    veel te duur

    te weinig leden

    slechte zoekmogelijkheden

    Door inmijnhol15 op 20 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het is een fijne site om te navigeren en de persoonlijkheidsanalyse heeft er voor gezorgd dat ik eigenlijk bijna alleen maar passende profielen voorgeschoteld kreeg. Ik heb een aantal dates gehad en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik ook de ware ga vinden!

    Sterke punten
    Veel profielen

    Persoonlijkheidsanalyse

    Makkelijk in gebruik

    Zwakke punten
    De prijs is aan de hoge kant

    Door Alexa op 29 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Simplistische, amateuristische site van volgens mij een stel 'goeie katholieken' die ook geld geroken hebben in de dating business. Ze claimen 'niet commercieel' te zijn maar als je daadwerkelijk contact wil leggen betaal je minstens 75 euro. Niet commercieel??? Hypocriet ja. Eigenlijk zijn ze geen sikkepit beter dan al die andere sites die op de kap van de zoekende medemens een hoop geld willen verdienen. Als je echt tracht met iemand in contact te komen krijg je volgende melding en wordt je mail geblokkeerd... Nice!:



    Let op de spellingsfout onderaan (amateurs) en het feit dat iemand die gratis zijn contactgevens probeert door te geven onmiddellijk bestempeld wordt als een stoute (niet brave) ziel (het onmiddellijk in vakjes duwen doen meestal alleen goede katholieken dus). Pathetic...



    Bericht van tesamen vzw:

    ---

    Geblokkeerde account





    Dit systeem van gratis mails met niet betalende leden is enkel mogelijk

    indien iedereen zich aan de spelregels houdt.



    Mensen die dit bewust proberen te omzeilen met "gescrambelde" contactgegevens

    worden door het systeem geblokkeerd.



    Vanaf dat moment kunnen zij enkel nog mailen met bevoorrechte/betalende leden

    en enkel indien zij zelf hun lidgeld betalen/betaalden.



    Om het betaalabar te houden dient ieder zijn steentje bij te dragen.

    Anders draaien uiteindelijk de "brave zielen" alleen op voor de werkingskosten.

    ---

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Veel. Is een hypocriete commerciele site (zoals er zoveel zijn) waar je minstens 75 euro kwijt bent als je echt in contact wil komen. Niet doen dus!

    Door Ambrosius op 3 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mensen, laat je niet in de maling nemen...dit is dezelfde dating site als LEXA.

    Ik heb me daar gisteren willen inschrijven, onder het zelfde email account als LEXA en dat werd geweigerd.



    De melding die ik kreeg: het email account wat u heeft opgegeven bestaat al !!



    En LEXA is al pure oplichterij.

    Sterke punten
    Is geen goede dating site

    Zwakke punten
    Omdat dit een zuster is van Lexa

    Door kleun op 24 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb inmiddels een vriendje gevonden via Meetic dus mijn missie is geslaagd!

    Sterke punten
    Overzichtelijk

    Veel mensen online

    Uitgebreide zoekfunctie

    Groot klantenbestand

    Zwakke punten
    Je ontvangt veel mails maar die kun je wel uitschakelen

    Door Jantien op 28 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nu al meer dan 2 maanden actief op Meetic en het bevalt mij prima! Hopen dat ik snel een leuke vrouw vind.

    Sterke punten
    Overzichtelijke site

    Goed vormgegeven en alles is prima te vinden

    Veel mensen online

    Zwakke punten
    Nog geen afspraak kunnen maken, maar dat ligt denk ik aan mijzelf

    Door Stijn op 15 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.