• Lang had ik contact met Laura en Fleur voor een zogezegde trio, het zijn stuk voor stuk bedriegers. Mannen, ga niet online op dat soort sites. Buurmeisjes, Snapdate, Seksbuddy, 3 verschillende sites met dezelfde profielen. Verbieden die handel.

    Sterke punten
    Ze zijn heel sterk in mensen bedriegen met fake profielen.

    Door Serge op 29 november 2019 Reageer

  • Ik heb nog géén ervaringen daarmee!

    Door ernest op 17 november 2019 Reageer

  • Sinds gisteren heb ik een profiel aangemaakt en heb al tientallen berichten ontvangen. Wow ik lig wel heel goed in de markt voor mijn leeftijd. Jammer genoeg komen al die berichten van wat ze met een mooi woord 'entertainment profielen' noemen. In feite zijn dit fake profielen die je zo lang mogelijk aan de praat houden door vragen te stellen met als doel berichten te laten sturen tegen betaling ! Wat een bedrog ! Is het wettelijk toegestaan om op deze manier de mensen geld uit hun zakken te halen ?

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Entertainment profielen zijn niet herkenbaar tussen de echte profielen (als die er zijn) en hebben enkel als doel de leden geld af te troggelen.

    Door Me op 26 oktober 2019 Reageer

  • De profielen daar houden je aan de praat of willen dat je met ze een gesprek start. Eenmaal vertrokken en niet meer terug antwoorden, gaan ze op je gevoel in werken. Als je zo naïef bent als ik, ben je gemakkelijk 800 euro op 6 maanden kwijt aan het gezaag van die knuppels

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    Geen resultaat tot een ontmoeting
    Geen feedback bij meldingen of rapporteren van van profielen

    Door Wannes B. op 18 oktober 2019 Reageer (1 reactie)

  • ik ben hier al een tijdje en ik weet hoe er hier aan toe gaat ,allemaal zuiver bedrog , figuren zijn hier niet echt alles wordt hier verzonnen , alles wordt hier in scene gezet , operatoren die zowel vrouw als man kan zijn laten je zoveel mogelijk mailen waar zij ook de winst van hebben en dat er van de overheid geen controle op bestaat dit is zuiver bedrog en moet bestraft worden

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    zuiver een geld kwestie

    Door wally op 4 oktober 2019 Reageer

  • Wil je financieel uitgezogen worden? Dan ben je op het juiste adres...... Alleen fake profielen een date krijg je nooit en de schuld wordt altijd bij jou gelegd. Al je aangekochte credits weten ze snel op te gebruiken. Hoe mogen deze sites blijven bestaan? Hoe kan zo'n site zo' n hoge tevredenheid scoren???? Allemaal manipulatie blijkbaar.

    Zwakke punten
    nooit een contact!

    Door van den Heuvel op 25 september 2019 Reageer

  • Boerenbedrog! Promoten 15 euro per maand maar in werkelijkheid is het per week! Oude mannen zoeken contact terwijl je de leeftijdsgrens kan beperken. Ook afstand klopt niet! Zijn telefonisch niet bereikbaar. Amateuristisch zeker zelfs tov Tinder wat gratis is! Op sites zoals parship of elitedating betaal je uiteindelijk een pak minder voor professionele dienstverlening. Ik heb klacht neergelegd bij Testaankoop.

    Sterke punten
    Helaas moet ik minimum 1 ster geven. Zelfs dat is het niet waard!

    Door Annelies op 11 september 2019 Reageer

  • Geloof niet in de uitgebreide reclame op tv, de partner die echt bij je past, de ware liefde... Je moet echt geluk hebben om die te vinden op parship. Wat je daar wel vindt zijn talloze gratis profielen, waarmee je eigenlijk geen contact kan leggen. Het en der vind je een "match". Maar wat is dat natuurlijk. Iemand die op 100 km van je woont, iemand waar je geen klik mee hebt, ... De "locale zoekfunctie" moet men best eens nakijken, want de afstand tot je partner die parship je aangeeft, mag je best verdubbelen. Info over jezelf wordt soms maandenlang niet weergegeven, dat moet je dan maar te weten komen van een ander lid. Eens je info aanpassen door bijvoorbeeld een extra leesteken te zetten is dan de oplossing. Het matchingsysteem van Parship is pure reclame, daar is absoluut niks wetenschappelijk aan, alleen de psycholoog van Parship (als dat er een is) zal dat ondersteunen. Kortom, voor de hoge prijs die je betaalt krijg je heel weinig terug. Geld zal men nog minder terugkrijgen, en opletten dat je tijdig opzegt.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Hoge prijs
    Weinig contacten
    Veel fake

    Door Pieter op 26 augustus 2019 Reageer

  • Erg teleurstellend! Erg veel profielen zijn inderdaad fake : je wordt systematisch aan het lijntje gehouden, na 2 maanden nog steeds geen enkele Date kunnen afspreken, profielen die te mooi zijn om waar te zijn kloppen idd niet, puur bedrog: de aanbevelingen op internet moeten absoluut verwijderd worden want stroken echt niet met de realiteit en maken misbruik van de kwetsbare positie /verlangens VN mensen die echt op zoek zijn naar een mooie relatie of Date. Triest!!!

    Sterke punten
    Geen!

    Zwakke punten
    Erg veel fake profielen, te mooi om waar te zijn in de meeste gevallen, duur

    Door Dre4lof op 15 augustus 2019 Reageer

  • Niet gratis hoe het ook aanvankelijk lijkt! - je kan je inschrijven, dat is het zo wat - alles binnen parship is er op voorzien je eigenlijk te dwingen te betalen. Nu hoeft zo een service niet gratis te zijn, maar de manier waarop ze het je eigenlijk onmogelijk maken even te verkennen zonder te betalen, de hoge kost, en het feit dat je minstens voor zes maand betaald en zelf de alertheid moet hebben op tijd op te zeggen, anders komt er standaard weer een half jaar bij, maakten dit voor mij een zeer smakeloos proces waar ik liever niet aan mee doe. Ik heb me dan ook na twee dagen terug uitgeschreven. Zoals ik al zei, ik begrijp best dat je voor services moet betalen, maar gezien de omstandigheden waarin mensen online daten, zou zo een betaling per maand moeten aflopen standaard en in het algemeen een pak klantvriendelijker moeten zijn...Op basis van mijn ervaring met Parship kreeg ik sterk het gevoel dat de singles accomoderen zeker niet in het hoogste schof zit.

    Sterke punten
    duidelijk georganiseerd, semi-interessante vragenlijst bij de opstart

    Zwakke punten
    kostprijs, aanpak naar klanten toe, lange abbonnementen

    Door Emilia op 11 augustus 2019 Reageer (1 reactie)

  • 99% van de profielen zijn fake en je lidmaatschap wordt zonder toestemming automatisch verlengd...SCAM.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    meeste accounts zijn fake. SCAM.

    Door RT op 7 augustus 2019 Reageer

  • Zoals hierboven reeds vermeld, allemaal fake profielen. Je komt nooit tot een afspraakje. Ze gaan nooit berichten op iets anders dan de site want dat vinden ze niet veilig. Dat dit niet geband wordt van internet is mij een vraag. Want veel mensen lopen erin en hopen dat het echte vrouwen zijn.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Allemaal fake

    Door blomme philip op 6 augustus 2019 Reageer

  • Enkel negatieve ervaringen en bovendien eisen ze na opzeg van het abonnement , in mijn geval na nog geen 2 weken , een hoge vergoeding . Per contact moest ik 15.9 euro betalen wat op een totaal van meer dan 300 euro kwam en ik had niet eens een date .
    Hoog opgeleiden vind je daar bijna niet , zoals beloofd door hun .
    Mijn advies : blijf héél ver weg van die site die enkel uit is op geld !!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oneerlijke praktijken ivm geld !

    Door Claudine Vancraeynest op 25 juni 2019 Reageer (1 reactie)



  • Zelfde probleem hier. Allemaal hetzelfde excuus elke keer je ze om een instagram of snapchat profiel vroeg: "daar heb ik slechte ervaringen mee gehad met stalkers en een nieuw profiel moeten aanmaken". Van de 8 die gesproken heb met 20 euro aan credits hadden ze allemaal dezelfde flut excuses. Als je om een foto vroeg zeiden ze of je ze niet vertrouwt want hun selfie cam was stuk of ze wimpelen af met een andere vraag. Geen enkel foto gekregen van niemand. Om nog fun uit mijn laatste 2 credits te halen ben ik echt voluit vuil en oversexed gegaan om te zien wat de reactie was en beiden profielen (die een eerzame man zochten met respect voor vrouwen) gingen compleet mee met alle vrouwonvriendelijke vuile fetisch praat die ik deed. Niks geloofwaardigheid dus. Allemaal fake profielen. De meesten hebben ook maar 1 foto waar vaak het gezicht half of slecht op te zien is.

    Sterke punten
    helemaal niks

    Zwakke punten
    Alles is fake. Als je toch er op gaat probeer met zoveel mogelijk vrouwen te chatten en direct te vragen naar email, snapchat of instagram, allemaal dezelfde excuses!

    Door kim gilissen op 2 juni 2019 Reageer


  • Ik heb in mijn profiel gezet dat ik NIET antwoordt op berichtjes op de site, maar enkel op mijn email. Je mag geen email posten (natuurlijk), want dat wordt herkend, dus omschreven in aparte woorden. Zo werkt het wel, dus van manuele controle geen sprake! Ondertussen blijf ik geautomatiseerd berichtjes krijgen die totaal aan mijn profiel en die boodschap voorbij gaan en dikwijls gekunstelde zinsconstructies hebben: naast taalfouten zie je dat het knip- en plakwerk is en matcht de inhoud dikwijls niet met de eigen profielomschrijving, zowel op vlak van inhoud (voorkeuren, stijl), als op locatie. Zo lees je wel eens Nederlandse uitspraken die gebruikt worden in teksten van zogenaamd Vlaamse vrouwen.

    Fake! Ze zouden die boel moeten afsluiten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichting

    Door Eldo op 1 juni 2019 Reageer

  • ik wil opzeggen maar het lukt me niet wil u mij aub verwijderen

    Door de pauw margot op 20 mei 2019 Reageer

  • Buurmeisjes.be - Datingbord.be - Datingbord.nl en waarschijnlijk nog enkele andere van deze sites worden allemaal gerund door dezelfde bedrieger. Veel van de vrouwelijke profielen (zeker 99%) zijn fake chathoeren die als het ware credits vreten. Hun pooier eveneens een bedrieger wordt er slapend rijk van.
    Vergelijk Buurmeisjes.be en Datingbord.be en je vindt er identiek dezelfde profielen. Met dat verschil dat LillyLove een Aziatishe op de ene site zogezegd enig kind is en een verpleegster uit Antwerpen, terwijl haar twellingszusje op de andere site een broertje heeft, in Brasschaat woont en in het Chinese restaurant van haar ouders werkt. op de derde site was zij werkzaam in de modewereld etc. Raar wel, een identieke drieling die toevallig ook op drie datingsites staan die wonderwel allemaal beheerd worden door dezelfde bedriegende klootzak.

    Sterke punten
    Ik zou eerder 0 sterren geven en dat is meteen het sterkse punt

    Zwakke punten
    Hahaha gewoon chathoerenbedrog

    Door Julius op 22 april 2019 Reageer (1 reactie)

  • Wat een geweldige datingsite is dit. Ik had op mijn leeftijd niet meer verwacht dat het nog ging komen, maar het internet heeft mij hier erg geholpen om een leuke dame te vinden.

    Sterke punten
    Ik kan iedereen deze datingsite aanraden

    Door Hendrik op 16 april 2019 Reageer

  • Mijn ervaring op deze datingsite is uitstekend. Ik heb er leuk contact gevonden.

    Sterke punten
    Gemakkelijk om mee te werken.

    Door marinus op 15 april 2019 Reageer

  • Ik ben zelvstandige vrouw met klasse, elegantie 46 jaar oud. Ik praat 4 taalen.

    Sterke punten
    Inteligent

    Door EDITHA op 14 april 2019 Reageer

  • Heb ondertussen al een serieuze hap uit mijn budget gespendeerd op deze site. Het blijft alleen bij wat geil chatten. Tot een afspraak komt het nooit. De dames hebben altijd wel een smoesje om de afspraak niet te laten doorgaan. Vraag je om berichtjes te laten op je e-mail adres dan hebben ze daar ook wel een reden voor om dat niet te doen. Ja dat tikt niet aan, zou eens graag weten wat deze dames aan dat chatten verdienen, want elke chat stopt altijd met een vraag waar je terug moet op antwoorden. Voor mij stopt het hier ook al is de verleiding groot, misschien zit er hier en daar wel een echt profiel tussen, maar ik heb ze nog niet gevonden

    Zwakke punten
    Fake profielen

    Door Jan B. op 13 april 2019 Reageer (2 reacties)

  • ik ben daar zogezegd een bevoorrecht lid (voor betaald) zodat iedereen met mij in contact kan komen, zowel betalende als niet betalende leden.
    We zijn dat eens gaan uitzoeken en wat blijkt, niet betalende leden kunnen niet eens een bericht sturen, terwijl ze op deze site beweren van wel.
    Die worden meteen omgeleid naar hun pagina om betalend lid te worden.
    Tot zover de eerlijkheid van tesamen.be

    Sterke punten
    Die zijn er niet

    Zwakke punten
    Veel show, maar geen reacties

    Door Patrick op 13 maart 2019 Reageer

  • Leuk vindt het super

    Door Jowie op 12 maart 2019 Reageer

  • Het is allemaal waar wat ze zeggen over gaypartner, alleen geeft de website ook aan dat er entertaimentprofielen zijn. Met deze mensen kan je gewoon babbelen (met het creditsysteem) maar het zal nooit tot fysiek contact overgaan. Het enige minpuntje hiervan, vind ik, is dat het niet aangegeven is op het profiel. Het is meer van te gokken of hij oprecht is of niet.

    Sterke punten
    Goede klantenservice, binnen de 24u krijg je antwoord.
    Laagdrempelig.
    Anonieme rapportering

    Zwakke punten
    Niet aangeven van entertaimentprofielen
    Betalen voor berichten te sturen

    Door Wannes op 20 februari 2019 Reageer