• Luuk44 - Review over SexAppen

    Eerst keer

    Sterke punten
    Ik weet het niet

    Zwakke punten
    Ik weet het neit

    Door Luuk op 31 juli 2020 Reageer
  • Oud en afgedankt - Review over B4dating

    Reeds jaren lid van deze website, we blijven lid omdat we een lifetime account hebben. Echter plaatsen we niets meer op deze site. Hij is oud en niet meer onderhouden. Vaak merk je gebreken op en updates gebeuren al jaren niet meer. Ondanks dit is er een grote community aan swingers op aanwezig, wat wellicht het enige is wat deze website nog recht houdt. Vergane glorie, helaas

    Sterke punten
    Grote community

    Zwakke punten
    Oud en afgedankte website Veiligheid?

    Door Lucas op 28 juli 2020 Reageer
  • We hebben sinds de start van deze website een account bij Fun4Swingers. Sinds de start (ik denk 1.5 jaar geleden) is de site enorm verandert (layout is volledig vernieuwt). Volgens ons is dit de allerbeste website voor swingers. Echter nog niet zoveel leden als op andere sites. Maar misschien wel de leukste online community van swingers. Een echte aanrader, die in de toekomst zeker nog verder zal groeien. Al zeker door de fijne support

    Sterke punten
    Nieuw en verfrissend Overzichtelijke site Leuke community Fantastische support

    Zwakke punten
    Nog niet zoveel leden

    Door Lucas op 28 juli 2020 Reageer
  • SDV is ongetwijfeld de grootste datingsite voor swingers. Wie opzoek is naar het ruimste aanbod koppels en single's moet zeker bij SDC zijn. De site is echter niet zo duidelijk ingedeeld en de prijzen zijn redelijk hoog. Ondanks dat, ben je een swinger dan is een account bij SDC bijna een must geworden.

    Sterke punten
    Grote community Regelmatig nieuwe functies

    Zwakke punten
    Ingewikkelde website Prijzig

    Door Lucas op 28 juli 2020 Reageer
  • Vaak is het voor ouderen wat moeilijker om nieuwe mensen te leren kennen, omdat ze vrezen dat het verkeerd zal aflopen. Meestal zijn ze op zoek naar iemand van dezelfde leeftijd en levenservaringen. Om deze reden is Seniorengeluk de perfecte site voor mij. Deze site richt zich op mannen en vrouwen die 50 jaar of ouder zijn en die zoeken naar nieuwe liefde of vriendschap. Als je het aan mij vraagt is deze datingsite de beste site voor 50-plussers. Hier ben je terecht voor de beste partnervoorstellen en dates. Ook is de site erg gebruiksvriendelijk en je kunt er mee onderweg. Verder kun je op Seniorengeluk.nl mensen vinden met dezelfde problemen die ze in het leven hebben gehad. Gesprekken zullen dus stukken makkelijker gaan vooral als je hetzelfde hebt meegemaakt. Daarnaast is het maken van een profiel geheel gratis en je kunt met dit account voor zo lang je wilt gebruik maken van de site. Echter heb je de mogelijkheid niet om gebruik te maken van bepaalde functies. Hiervoor heb je een betaald lidmaatschap nodig. Als laatst wil ik aangeven dat Seniorengeluk.nl een echte aanrader is en het is je geld wel waard.

    Door Jim_jill op 28 juni 2020 Reageer
  • Tesamen is een datingsite die zich speciaal richt op hoger opgeleide singels die zoeken naar een serieuze relatie. Voor mij is het belangrijk dat de mannen hetzelfde zoeken als mij. Ik ben nu al ander halve jaar op de site en moet wel toegeven dat ik een leuke ervaring heb gehad. Hier heb ik een aantal mannen leren kennen, waarvan ik een paar erg leuk vind. Ik ben al met 2 van de mannen op een date geweest en vond het erg leuk. Gesprekken voeren met mannen met hetzelfde niveau als jou is echt een voordeel. Hierdoor weten jullie beide waarover er gesproken wordt en de kans op een meningsverschil is klein. Verder vind ik dat de site een leuke layout heeft en het is makkelijk te gebruiken. Helaas heb ik nog niet gevonden wat ik zocht, maar dat komt zeker wel. Tesamen is een aanrader voor een ieder die op zoek is naar iemand van hetzelfde niveau voor een serieuze relatie of leuke dates.

    Door Esther op 27 juni 2020 Reageer
  • Gaypartner.be is een online datingsite die zich volledig richt op gay mannen hier in Belgie. Hier ben ik terecht gekomen voor leuke dates en gesprekjes. Het ligt allemaal aan jou wat je wilt doen met de mensen met wie je in contact komt. Met mijn profiel kon ik profielen en foto’s bekijken. Indien je in contact wilt komen met een van de leden, dan zul je wel een betaald account moeten aanschaffen. Hier wist ik precies waar ik aan toe was, dus de kans op verwarring is erg klein. Ben je iemand die zou willen experimenteren met een andere man, dan kun je ook een profiel aanmaken bij Gaypartner. Het is wel belangrijk dat je op onderzoek uit bent, zodat de andere leden weten waar ze aan toe zijn.

    Sterke punten
    Sterke punten: • Profielen worden geëvalueerd; • Echte site voor de gays; • Site beschikt over genoeg leden; • Gebruiksvriendelijke site; • Genoeg gratis mogelijkheden;

    Door Lucas op 27 juni 2020 Reageer
  • Veel afspraakjes! - Review over Match4me

    Match4me.nl is een leuke datingsite met een extreem goede matching-systeem. Op deze site heb ik een aantal mannen leren kennen en vind een paar ook echt leuk. In het begin vond ik online daten niet voor mij, omdat ik dacht dat ik alleen rare dingen zou tegenkomen. Toen ik zag dat het een site is voor hoger opgeleide singels besloot ik om de site te bezoeken. Ik kan zeggen dat ik tot nu toe mensen heb leren kennen met hetzelfde niveau als mij. Dit maakt dat de conversaties makkelijker zijn en je kunt elkaar ook beter begrijpen. Door het matching-systeem van Match4me.nl ben ik in contact gekomen met deze leuke heren. Het matching-systeem kiest je partners op basis van je interesses, karakter en opleiding. Hierdoor kom je niet in contact met mensen die je niet leuk vindt en die niet bij je passen. Verder wil ik zeggen dat de mensen op Match4me erg vriendelijk en aardig zijn. De site is een echte aanrader voor singels die op zoek zijn naar mensen met hetzelfde niveau.

    Door Sierra op 27 juni 2020 Reageer
  • Aanrader!! - Review over Victoria Milan

    Op deze site vind je makkelijk mannen en vrouwen van de verschillende leeftijden en die allemaal op zoek zijn naar avontuur. Vanaf het moment dat ik me had aangemeld, ben ik direct op zoek gegaan naar die spannende date. je kunt gebruik maken van de verschillende functies om in contact te komen met de andere gebruikers. Verder maken ze gebruik van een matchingsysteem waardoor je automatisch wordt gekoppeld met iemand van dezelfde interesses. Ook bieden ze de mogelijkheid om anoniem gebruik te maken van de site. Zo kunnen de geselecteerde mensen toegang krijgen tot je privé-foto’s. De site is een echte aanrader voor mensen die meer spanning buiten hun relatie zoeken. Het is je geld en moeite waard.

    Sterke punten
    Sterke punten: • Beschermen van privé gegevens; • Gebruiksvriendelijke site; • Genoeg mannen en vrouwen op de site; • Leuke functies; • Matching-systeem werkt perfect.

    Zwakke punten
    Zwakke punten: • Geen zwakke punten.

    Door Shelby op 27 juni 2020 Reageer
  • Voor een datingsite die zich richt op hoger opgeleiden, zag ik een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen van hetzelfde niveau. Persoonlijk vind ik het top dat Parship gebruik maakt van een matching-systeem. In het begin zul je wel 70 vragen moeten beantwoorden. Deze vragen hebben te maken met je persoonlijkheid en interesses. Hierdoor zal de site je koppelen met iemand die dezelfde interesses als jou heeft. Verder heb je de mogelijkheid om als gratis lid of betalend lid door de site te gaan. Ik heb gekozen voor een betaald lidmaatschap, omdat je met een gratis profiel niet veel kunt doen. Met een betaald lidmaatschap kun je direct in contact komen met de gebruikers. Daarnaast heb je nog meer leuke functies zoals flirtjes sturen, berichten lezen en alle profielen bekijken. Parship vind ik zeker een aanrader voor singels die op zoek zijn naar iemand van hetzelfde niveau en die graag een serieuze relatie willen.

    Door Troesha op 26 juni 2020 Reageer
  • Elitedating is een echte aanrader voor singels die op zoek zijn een serieuze relatie en de kans op het vinden van een date is erg groot. Elitedating is een serieuze datingsite die zich speciaal richt op hoger opgeleiden ofwel singels met niveau. Dit is dus de beste datingsite voor mensen die veel verwachten van hun date. Elitedating werkt op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Met deze test gaat de site op zoek naar partners die passen bij je voorkeuren, interesses, persoonlijkheid en karakter. De test houdt in dat je een aantal vragen zal moeten beantwoorden zodat je een goede match kunt vinden. Verder begint elk lid met een gratis lidmaatschap. Met dit lidmaatschap heb je de mogelijkheid om als eerst een flirtje te sturen zodat de andere weet dat je geïnteresseerd bent.

    Door Tessa op 26 juni 2020 Reageer
  • Het komt vaak voor dat mensen boven de 50 jaar het moeilijk hebben met het zoeken naar iemand van dezelfde leeftijd. Daaromis deze site zo handig voor 50 plussers opgericht, namelijk 50liefde. Deze site focust zich op mannen en vrouwen van 50 jaar die op zoek zijn naar een nieuw liefde of gewoon een vriendschap. Ik vond de site eenvoudig te gebruiken en het was makkelijk om in contact komen met de andere leden. Vergeleken met andere datingsites zul je direct merken dat 50liefde speciaal voor 50 plussers is. Dit merk je aan de grote en duidelijke knoppen op het dashboard. Hierdoor word je makkelijk geleid naar bijvoorbeeld het inschrijvingsproces. De website zorgt ervoor dat de ouderen alle informatie die ze zoeken kunnen vinden. 50liefde.nl is een echte aanrader voor de 50 plussers die op zoek zijn naar iemand waarmee ze kunnen praten.

    Sterke punten
    Sterke punten • Beschikt over leuke functies; • Beschikt over handige tips; • Gebruiksvriendelijke site • Betaalbare lidmaatschap.

    Zwakke punten
    Zwakke punten: • Geen zwakke punten.

    Door Malsie op 26 juni 2020 Reageer
  • Buurmeisje.be is een erotische datingsite waar ik als Belgische man op zoek ben gegaan naar een sexmaatje voor eenmalige sexafspraakjes.De site is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een romantische date of een serieuze relatie. Ik had de mogelijkheid om me volledig anoniem aan te melden op de site. Hierdoor zijn al mijn gegevens geheim gehouden zolang ik dat wil. Het ligt dus helemaal aan jou hoe je omgaat met je gegevens. Het aantal leden op de site is erg groot dus de kans op het vinden van een date zal snel gaan. Zo is dat voor mij ook gegaan. De site is erg makkelijk te gebruiken waardoor je snel contact kunt leggen met de andere leden. Mensen die zich willen inschrijven kunnen dat geheel gratis doen. Als nieuw lid heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de site. Indien je in contact wilt komen met de leden zul je wel een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. maar het is je geld waard.

    Door Mathijs op 26 juni 2020 Reageer
  • Gaypartner.be is een online datingsite die zich richt op elke man die op zoek is naar liefde met een andere man. Het is natuurlijk ook mogelijk om op onderzoek uit te gaan. De site kan dus helpen om uit de kast te komen. Daaarom raadt ik Gaypartner.be aan aan iedereen die uit de kast wil komen. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk en je hebt binnen een paar minuten al een account. Ook zijn de functies makkelijk te vinden en te gebruiken. Naar mijn mening vind ik Gaypartner.be de beste datingsite voor homoseksuelen. Er zijn genoeg mannen op de site dus de kans op een date is erg groot. Op de site weet je precies wat je te wachten staat dus je zal niet verast worden. Daarnaast maakt de site gebruik van credits. Dit houdt in dat als je in contact wilt komen met de andere leden, zul je credits moeten aanschaffen. Ik vind het helemaal niet erg, want het is mijn geld waard.

    Door Lekkere gebruiker op 25 juni 2020 Reageer
  • Als je zoekt naar spanning, erotiek, passie en affectie, of aan vreemdgaan, dan zou ik Victoria Milan sterk aanraden. Het is de nummer 1 datingsite om vreemd te kunnen gaan. Dit gebeurd in een veilige, anonieme en confidentiële omgeving. Verder is de site niet alleen gericht op getrouwde en gebonden mensen, maar ook op mensen die singel zijn. Victoria Milan is dus echt de ideale datingsite om een affaire te beginnen. Daarnaast ontvangt elk lid regelmatig tips van hoe je sneller en het best anoniem kunt blijven. Het is daarom altijd belangrijk om een account te maken met een bijnaam. Victoria Milan is een echte aanrader voor mensen die op zoek is naar een anoniem avontuurtje. Wanneer je je op de site aanmeld zul je zien dat je gratis gebruik kunt maken van bepaalde functies. Helaas kun je niet direct in contact komen met de andere leden. Indien je dit wilt zul je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. De lidmaatschappen zijn allemaal betaalbaar en je krijgt dan ook toegang tot alle functies van de site.

    Door Anoniemme_kerel op 25 juni 2020 Reageer
  • Alvorens ik mij wilde inschrijven op Elitedating.nl had ik eerst de reviews gelezen. Dit waren voor een groot deel negatief. Ik durfde de kans dus niet te nemen om een account aan te maken. Maar na lang erover na gedacht te hebben besloot ik toch om me in te schrijven en even rond te kijken. Voor mij is elitedating een relatief eenvoudige site. Het is erg gebruiksvriendelijk. Ik kan zeggen dat Elitedating met veel zorg op zoek gaat naar passende matches. De matches worden gekozen op basis van de persoonlijke gegevens die ik bij de inschrijving had ingevuld. Ik heb tot nu toe gemerkt dat mijn matches overeenkomsten hebben met mijn belangen. Dankzij dit matching-systeem kom ik niet met een aantal mensen in contact, maar wel met degene die ik leuk en interessant vind. Verder beschikt de site over basisfuncties die elke nieuwe lid gebruik van kunt maken. Toen ik had besloten om volledig lid te worden van de site, heb ik een betaald lidmaatschap moeten aanschaffen. Met dit lidmaatschap had ik meer mogelijkheden en ik kon makkelijker mijn matches contacten. Elitedating is voor mij toch niet slecht uitgekomen en ik ben blij dat ik de kans heb genomen om mezelf in te schrijven.

    Door Online-dater op 25 juni 2020 Reageer
  • Via seniorengeluk.nl heb ik een leuke man leren kennen. In het begin wilde ik echt niet met online daten beginnen tot een vriendin me over de site vertelde. Ik werd nieuwsgierig naar de site en heb besloten om me in te schrijven. Na ongeveer 2 maanden heb ik iemand leren kennen en we waren constant in contact met elkaar. Daarna hebben we besloten op een date te gaan. Deze date heeft gemaakt dat we elkaar beter begrijpen en elkaar nog meer leuk zijn gaan vinden. Online daten was dus voor mij een perfecte manier om weer te beginnen met daten. Seniorengeluk.nl is de beste site voor mensen die 50 jaar en ouder zijn en die op zoek zijn naar nieuwe liefde of vriendschap. Ik ben mijn vriendin dankbaar, want als het niet aan haar lag zou ik nooit weten over Seniorengeluk. Ook bedank ik Seniorengeluk, want zonder hun geweldige matching-systeem zou ik deze leuke heer nooit tegenkomen.

    Door Loesje op 25 juni 2020 Reageer
  • Via Tesamen heb ik mijn huidige partner leren kennen en het is het beste dat mij is overkomen. Drie jaren terug ben ik deze datingsite tegen gekomen en ik vond het toen al een leuke site. Het is een prachtige datingiste met een frisse layout. Na een week had ik toen besloten om me in te schrijven. Ik heb alle stappen doorlopen, mijn profiel heb ik mooi gemaakt door genoeg gegevens te plaatsen over mezelf en ik was natuurlijk specifiek waar ik naar op zoek ben. Verder had ik ook de mogelijkheid om anoniem te zijn op de site, maar ik had geen behoefte eraan. Tesamen heeft deze optie geplaatst voor de mensen die meestal op zoek zijn naar geheime relaties of ze willen gewoon hun identiteit verbergen. Tenslotte ligt het aan jou wat je wilt doen met je prive gegevens. Na dit alles ben ik als gratis lid gaan rondkijken op de site tot ik deze leuke heer tegen kwam. Ik heb hem meteen een flirtje gestuurd en kort erna heb ik een bericht van hem ontvangen. Helaas kon ik niet reageren, want met een gratis account heb je die optie niet. Ik had toen besloten om een betaald lidmaatschap aan te schaffen. Vanaf die dag waren we constant aan het chatten, daarna hebben we besloten om op een date te gaan en voor je het denkt waren we in een relatie. Voor mij was dit alles echt een leuke ervaring.

    Door Martie op 25 juni 2020 Reageer
  • Ik ben erg tevreden met Meetic. Via deze leuke datingsite heb ik een aantal interessante mensen leren kennen. Ook heb ik enkele dates gehad met leden van mijn regio. Het is erg handig als je op zoek bent naar een date die dichtbij van je is. Hierdoor hoef je dan niet 3 uren te rijden om je date te ontmoeten. Door een goed ingerichte matching-systeem kun je in contact komen met leden van je buurt, regio of stad. Verder zijn de premium lidmaatschappen erg betaalbaar en het is je geld ook waard. De functies die je meekrijgt kunnen je helpen om bijvoorbeeld een conversatie te starten of om aan te geven dat je geinteresseerd bent. Daarnaast heeft de site een tal van actieve leden dus het is erg druk en de kans op een date is dan groot. Mijn ervaring met Meetic is tot nu toe goed. De inschrijving op deze datingsite is gratis en makkelijk. Wanneer je eenmaal bent ingeschreven kun je direct op zoek gaan naar die leuke date. Deze site is een echte aanrader voor alle singels in Nederland en Belgie.

    Door Zoë op 25 juni 2020 Reageer
  • Parship.nl heb ik ervaren als een heel serieuze datingsite voor hoogopgeleide vrijgezellen. Deze datingsite maakt blijkbaar gebruik van een unieke matchingsmethode, waardoor je makkelijk en snel in contact kunt komen met mensen van dezelfde categorie. De matchingsmethode houdt in dat je persoonlijke vragen zult beantwoorden, die ik erg makkelijk vond om te beantwoorden. Door dit te doen kun je zien hoe Parship werkt, hoe het matchingsproces plaatsvindt en hoe er partnervoorstellen worden gedaan. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf te zoeken naar leuke dates. Ik zag een goed balans tussen man en vrouw op de site, iets dat vele andere datingsite niet hebben. Parship is dus zeer effectief in het vinden van vrijgezellen met dezelfde passies en interesses.

    Sterke punten
    Sterke punten: • Goede balans tussen man en vrouw; • Goede matching-systeem; • De site kan je gratis uitproberen; • Serieuze leden; • Makkelijke en leuke site;

    Zwakke punten
    Zwakke punten: • Lidmaatschappen zijn niet goedkoop, maar het is je geld waard.

    Door Sen_dar op 24 juni 2020 Reageer
  • Ik ben al ongeveer een jaar op buurmeisje.be. Via deze site heb ik een aantal mensen leren kennen. Ook heb ik een man leren kennen die ik erg leuk vind. Door over en weer berichtjes naar elkaar te sturen hebben wij elkaar beter leren kennen. Dit zorgde ervoor dat we elkaar graag wilde zien. Toen besloten we om op een date te gaan en ik had er geen spijt van. Wij hebben nu tenminste 1 keer in de week een leuke of geile date. Dankzij buurmeisje.be heb ik dit alles mogen ervaren. Naast mijn leuke date, heb ik ook vrienden gemaakt met de andere leden. Met deze mensen kan ik nog altijd een leuk gesprekje voeren. Buurmeisje.be is een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een leuk avontuurtje, spanning, sexdate of gewoon vriendschap. Je kunt je makkelijk en eenvoudig aanmelden op de site. Indien je twijfelt om een officiele lid te worden kun je je gewoon inschrijven als gratis lid. Hierdoor kun je een beeld krijgen van hoe de site in elkaar zit. blijkt het dat de site toch iets voor jou is, kun je een betaald lidmaatschap aanschaffen. Dit lidmaatschap geeft je toegang tot alle functies van de site. Buurmeisje.be is wel je geld en moeite waard!

    Door Likettie_5406 op 24 juni 2020 Reageer
  • Match4me is een goede datingsite die beschikt over een tal van leuke mogelijkheden. Ik ben nu al langer dan 6 maanden actief op de site en het lukt me aardig met de afspraakjes. Het is erg handig om contact te maken met de leden als je een betaald account hebt. Met dit account heb je volledig toegang tot de site. Het is wel echt je geld waard. De site is speciaal opgericht voor mensen vanaf 18 jaar die op zoek zijn naar hoger opgeleiden, serieuze relaties en/of dates. Verder heb je de mogelijkheid om anoniem, veilig en discreet gesprekken te voeren met de andere leden. Dus het ligt allemaal in jouw handen hoe je gebruik wilt maken van de site. Wil je dus in contact komen met iemand van hetzelfde niveau? Dan is Match4me.nl een echte aanrader voor jou.

    Sterke punten
    Sterke punten: • Site beschikt over genoeg mogelijkheden; • Tips om in contact te komen met je matches; • Goede matching-systeem; • Overzichtelijk platform; • Balans tussen mannen en vrouwen;

    Zwakke punten
    Zwakke punten: • Geen zwakke punten.

    Door User_283794 op 24 juni 2020 Reageer
  • 50liefde.nl is een datingsite waar ik leuke mannen en vrouwen ben tegengekomen met wie ik een leuk gesprekje heb kunnen voeren. Door een leuke matchgame te spelen op de site ben ik makkelijk en eenvoudig in contact gekomen met andere leden. Aan het slagingspercentage van de site zie je dat het een aantal mensen is gelukt om op leuke dates te gaan. De site is dus het proberen waard en wie weet slaag jij ook erin om op een date te gaan met een leuke man of vrouw. Verder heb je ook de functies van de site die helpen om de kans op een date te verhogen. Leden die gebruik maken van een gratis lidmaatschap hebben de mogelijkheid om de site gratis uit te proberen. Met dit lidmaatschap kun je al snel contact leggen met de andere leden. Indien je onbeperkt gebruik wilt maken van de functies, dan zal je wel een betaald lidmaatschap moeten aanschaffen. Dit is je geld en moeite waard. Je krijgt precies waarvoor je betaald.

    Door Sherin op 24 juni 2020 Reageer
  • Elitedating.nl is een serieuze datingsite die zich richt op mensen met een HBO of VWO-diploma en die carrièregericht zijn. Op deze site kun je dus op zoek gaan naar een unanieme partner voor een serieuze en stabiele relatie. Ik heb mezelf een jaar terug ingeschreven op de site en heb er helemaal geen spijt van. Op Elitedating kom ik in contact met mensen die precies passen bij mijn doelgroep en interesses. Hierdoor kan ik gesprekken voeren met leden die weten waarover ze praten en die geen grappen maken. De matches die ik krijg zijn op basis van de gegevens die ik had ingevuld bij de persoonlijkheidstest. Op deze manier vind je binnen enkele seconde leden die bij je passen. Met dit matching-systeem van Elitedating heb je zo een groter kans op het vinden van een serieuze date. Verder zijn de lidmaatschappen van de site prijzig, maar als je kijkt naar de kwaliteit van de functies en het matching-systeem dan komt de prijs weg te vallen.

    Door Lidia op 23 juni 2020 Reageer
  • De reden waarom ik me heb ingeschreven bij Tesamen.be is om het hele idee achter de oprichting van de datingsite. Ik vind het leuk dat de oprichters een koppel zijn en dat zij elkaar ook via het internet hebben ontmoet. Het doel van de oprichters is om andere mensen samen te brengen en ze een kans geven op geluk en liefde. Op de site vind je ook een aantal succesverhalen van mensen die hun geluk hebben gevonden en dat wilde ik dus ook ervaren. Ik heb me toen aangemeld en ben dan op zoek gegaan. Ik heb wel leuke mensen ontmoet en ben ook op enkele dates geweest. Er zijn genoeg leden op de site dus de kans dat je iemand vindt is erg groot. Momenteel zit ik nog niet in een relatie, maar ik heb wel iemand aan wie ik mijn aandacht geef. We hebben beide besloten om elkaar eerst beter te leren voordat wij in een relatie stappen. Naar mijn mening hebben de oprichters hun doel wel bereikt.

    Door Date_xls op 23 juni 2020 Reageer