• Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik...
    Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto's toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto's zijn er geen zichtbare foto's maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op... zo'n site neem je toch niet serieus!
    Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

    Sterke punten
    Niet gevonden

    Zwakke punten
    Nepprofielen die alleen kunnen glimlachen.

    Door Leo op 19 november 2018 Reageer

  • ik ben uit geschreven op 19-10-2018 om14.11
    ondanks dat ik een bericht heb gekregen dat ik uit geschreven ben
    is de maandelijks toch van mijn rekening

    Sterke punten
    inschrijven !s makkelijk

    Zwakke punten
    uit schrijven

    Door jan op 2 november 2018 Reageer

  • Alles moet betaald worden. Zelfs chatten is niet gratis en kost 20€ per maand.
    Er wordt reclame gemaakt dat alle leden standaard berichtjes kunnen versturen. Inderdaad, maar het antwoord dat erop volgt kan enkel maar gelezen worden indien men betaald.

    Sterke punten
    Echte profielen

    Zwakke punten
    Alles draait om geld

    Door Johny Vannijlen op 29 september 2018 Reageer

  • Deze site is net zoals al de andere gelijkaardige sites enkel maar bedoeld om zo snel mogelijk geld te verdienen !! Alle profielen zijn fake !! Wees voorzichtig ! Hoe mooi dat alle voorstellen en verhalen ook mogen zijn , het enige wat over houd aan een bezoek aan deze site is een gat in je geldbuidel. Je moet veel geld betalen voor credits om berichten te kunnen schrijven naar personen die niet bestaan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    fake ,

    Door Stefaan op 11 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • wil er geen woorden aan vuil maken

    Door Marc op 26 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gratis is leugen...zonder betalen kan je er niets doen!!

    Door olivier suys op 12 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • TESAMEN is een goede datingsite echte profielen eerlijk paspoortcontrole men kan steeds bellen naar de organisatie geen trukken met bankkaarten betalen per overschrijving problemen met de foto de organisatie scant ze voor uw kortom een toffe datingsite

    Sterke punten
    tesamen is een goede datingsite echte profielen eerlijk paspoortcontrole betaling per overschrijving geen trukken met bankkaarten men kan de organisatie bellen problemen met de foto de organisatie scant die voor uw

    Zwakke punten
    te weinig reclame iets te weinig leden

    Door patrick op 21 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Anonimus was geschorst , daarom hierboven zijn wraaklustige review

    Sterke punten
    Geen stilzwijgende verlenging van contracten. Menkantijdens kantooruren steeds telefonisch de site bereiken.onbeleefde personen worden geschorst

    Zwakke punten
    Geen waarvan ik weet heb

    Door Marijke op 11 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze site is niet goedkoop, maar werkt wel goed en doet wat het zegt. Nog geen fake profielen tegen gekomen en toch al meerdere afspraken gemaakt. Je moet hier niet zijn als je een echte relatie wilt hebben, maar als je een date met een getrouwde vrouw wilt hebben zonder al te veel verplichtingen is dit de site die je moet hebben.

    Sterke punten
    Veel vrouwen

    Goede privacy

    Makkelijk

    Zwakke punten
    Niet goedkoop

    Door harvey op 9 december 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Sterke punten
    /

    Zwakke punten
    veel te duur

    te weinig leden

    slechte zoekmogelijkheden

    Door inmijnhol15 op 20 november 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Het is een fijne site om te navigeren en de persoonlijkheidsanalyse heeft er voor gezorgd dat ik eigenlijk bijna alleen maar passende profielen voorgeschoteld kreeg. Ik heb een aantal dates gehad en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik ook de ware ga vinden!

    Sterke punten
    Veel profielen

    Persoonlijkheidsanalyse

    Makkelijk in gebruik

    Zwakke punten
    De prijs is aan de hoge kant

    Door Alexa op 29 juli 2014 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Simplistische, amateuristische site van volgens mij een stel 'goeie katholieken' die ook geld geroken hebben in de dating business. Ze claimen 'niet commercieel' te zijn maar als je daadwerkelijk contact wil leggen betaal je minstens 75 euro. Niet commercieel??? Hypocriet ja. Eigenlijk zijn ze geen sikkepit beter dan al die andere sites die op de kap van de zoekende medemens een hoop geld willen verdienen. Als je echt tracht met iemand in contact te komen krijg je volgende melding en wordt je mail geblokkeerd... Nice!:



    Let op de spellingsfout onderaan (amateurs) en het feit dat iemand die gratis zijn contactgevens probeert door te geven onmiddellijk bestempeld wordt als een stoute (niet brave) ziel (het onmiddellijk in vakjes duwen doen meestal alleen goede katholieken dus). Pathetic...



    Bericht van tesamen vzw:

    ---

    Geblokkeerde account





    Dit systeem van gratis mails met niet betalende leden is enkel mogelijk

    indien iedereen zich aan de spelregels houdt.



    Mensen die dit bewust proberen te omzeilen met "gescrambelde" contactgegevens

    worden door het systeem geblokkeerd.



    Vanaf dat moment kunnen zij enkel nog mailen met bevoorrechte/betalende leden

    en enkel indien zij zelf hun lidgeld betalen/betaalden.



    Om het betaalabar te houden dient ieder zijn steentje bij te dragen.

    Anders draaien uiteindelijk de "brave zielen" alleen op voor de werkingskosten.

    ---

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Veel. Is een hypocriete commerciele site (zoals er zoveel zijn) waar je minstens 75 euro kwijt bent als je echt in contact wil komen. Niet doen dus!

    Door Ambrosius op 3 augustus 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mensen, laat je niet in de maling nemen...dit is dezelfde dating site als LEXA.

    Ik heb me daar gisteren willen inschrijven, onder het zelfde email account als LEXA en dat werd geweigerd.



    De melding die ik kreeg: het email account wat u heeft opgegeven bestaat al !!



    En LEXA is al pure oplichterij.

    Sterke punten
    Is geen goede dating site

    Zwakke punten
    Omdat dit een zuster is van Lexa

    Door kleun op 24 januari 2013 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb inmiddels een vriendje gevonden via Meetic dus mijn missie is geslaagd!

    Sterke punten
    Overzichtelijk

    Veel mensen online

    Uitgebreide zoekfunctie

    Groot klantenbestand

    Zwakke punten
    Je ontvangt veel mails maar die kun je wel uitschakelen

    Door Jantien op 28 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben nu al meer dan 2 maanden actief op Meetic en het bevalt mij prima! Hopen dat ik snel een leuke vrouw vind.

    Sterke punten
    Overzichtelijke site

    Goed vormgegeven en alles is prima te vinden

    Veel mensen online

    Zwakke punten
    Nog geen afspraak kunnen maken, maar dat ligt denk ik aan mijzelf

    Door Stijn op 15 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mooie design en leuk persoonlijkheidstest. Qua prijs heb ik wle mijn twijfels, maar als je er echt een relatie aan overhoudt, dan is het zeker de moeite waard.

    Sterke punten
    Profiel mogelijkheden, klantenservice, persoonlijkheidstest, design

    Zwakke punten
    Soms te ingewikkeld, vooral voor mensen die niet zo veel van verschillende functies begrijpen.

    Door Bart G. op 4 december 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Naar mijn mening een goede site met leuke contactmogelijkheden. Er wordt gevraagd om een persoonlijkheidstest te doen in het begin wat erg leuk en interessant is. Zo kan ik ook goed begrijpen wie een goede match voor me is.

    Sterke punten
    - overzichtelijk

    - veel contactsuggesties

    - persoonlijkheidstest

    Zwakke punten
    - sommige profielen hebben geen foto's

    - mensen reageren soms niet op mijn berichten

    Door Sandra K. op 26 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ben ruim 7 maanden betaald voor Match4me. In deze periode heb ik veel berichten verstuurd. Het aantal reacties hierop was erg teleurstellend moet ik zeggen. Slechts een handjevol reacties heb ik maar gekregen. Verder is mij opgevallen dat een hoop mensen klagen op de site. Ik ben dus niet de enige die dat is opgevallen. Dit probleem kan komen doordat er een hoop fake profielen zijn.

    Sterke punten
    geen idee

    Zwakke punten
    weinig reacties

    Door Fredy op 14 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik dacht laat ik een Badoo uitproberen. De dag erna alleen maar mailtjes ontvangen van mensen die ik niet ken. Ik heb ze ook niet eens uitgenodigd! Erg dubbelzinnig dus!

    Sterke punten
    Weinig

    Zwakke punten
    Teveel om op te noemen

    Door Johan op 13 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik heb op meerdere manieren mijn parship abonnement opgezegd. Hoewel ik hier bevestiging van kreeg werd en wel doodleuk geld van mijn rekening afgeschreven. Het geld heb ik tot op de dag van vandaag niet mogen ontvangen. Stoneren gaat ook niet zoals we dit in Nederland kennen omdat ze in Duitsland zitten. Dikke balen dus!!!

    Sterke punten
    Veel serieuze mannen online

    Zwakke punten
    De activiteit is aan de lage kant. Verder blijkt het opzeggen lastig te zijn. Ook zijn de slecht zichtbare foto's niet echt uitnodigend. Het zoeken vind ik ook lastig!

    Door Rosa op 13 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Is een leuke datingsite. Bijna iedereen reageerde op mijn berichten. Dat is positief natuurlijk. Heb nu met vier leuke vrouwen mogen daten. Wie weet komt er nog meer uit.

    Sterke punten
    Veel reacties en een hoop vrouwen

    Zwakke punten
    teveel keus

    Door Ludo op 13 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Relatieplanet heeft wel wat minpuntjes, echter moet je het gewoon een keer proberen. Nee heb je, ja kun je krijgen. Je kunt het beste gewoon veel berichten sturen naar anderen.

    Sterke punten
    Heb bijna 30 dates gehad in de het afgelopen halfjaar.



    Zwakke punten
    Relatieplanet werkt bij best traag, dat is wel vervelend. Ik weet niet of dat alleen bij mij zo is. Dat lijkt me sterk.



    Door Bart op 9 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Familie en kennissen hebben mij aangeraden om me in te schrijven op Parship. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging er gelijk actief mee aan de slag door veel te reageren profielen en ook in te gaan op contact verzoekjes. Vervolgens ben ik lekker een week lang gaan e-mailen met verschillende mannen. Die week erop had ik 5 face to face dates. Nu, 3,5 maand verder ben ik nog steeds gelukkig samen. Ik ben dan ook vol lof te spreken over Parship. Mocht ik ooit weer single worden, dan zal ik zeker weer een abonnement afsluiten bij Parship. Het is dan wel een dure datingsite, maar het is echt de moeite waard als je actief op zoek gaat naar een partner.

    Sterke punten
    Het aantal matches

    De manier van contact leggen

    De overzichtelijkheid van de website

    Zwakke punten
    De prijs

    Door Sandra op 3 november 2012 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.