Reviews over Datingsites


  Bedrog - Review over Meetic

  Telkens ik op Meetic ga komt er n roze blz met er op : Oeps er is iets misgegaan lig opnieuw in . Maar dit blijft zich herhalen. Geen melding van hoe of waarom , niets meer ! Dit is bedrog op deze manier ! Dat ze aub zeggen of schrijven wat er mis is !!! Teleurstellend!!!

  Verouderd onveilige site, een paradijs voor hackers - Review over B4dating

  Verouderd onveilige site, een paradijs voor hackers Een aantal weken terug kennis gemaakt met B4dating door vrienden. We zijn nogal vrij voorzichtig met het zetten van deze stap, nieuwschierig vooral. Doch kort na een kleine proefperiode hebben we een jaarabbo betaald. Plots hadden we geen login meer. We schreven de administratie hierover en kregen de bemerkingen dat via ons profiel dit werd gevraagd?! Geen idee wie dit heeft gedaan maar zonder bericht hebben ze alles afgesloten. Nu probeer ik dit aan te kaarten en wil gewoon mn profiel terug. Dat is volgens hen niet mogelijk. Ik moet het zelf aanmaken en opnieuw alles betalen. Dit is een gevaarlijke site zonder service. Hackers kunnen zonder probleem alle persoonlijke gegevens en persoonlijke foto's zomaar stelen. Hopelijk zal niemand hierdoor afgeperst worden want dit is zeer reël. Deze praktijk kaart ik eens aan aan de Openbare diensten, ze moeten zich houden aan de Belgische wet om de consument te beschermen.

  Sterke punten
  Actieve site

  Zwakke punten
  Service en onveilige site

  sugar daddy zoekt vrouwtje om voor te zorgen - Review over Suikerarrangement

  nog geen ervaring met deze site

  EliteDating is oplichterij! - Review over EliteDating

  Elitedating zou beter illegaal verklaard worden. Eigenlijk wanneer een klant zich inschrijft en betaalt, dan is het zoals een soort contract. Dit betekent dat EliteDating verplicht is om een eerlijke dienst te leveren. Maar er ONTBREEKT alle vormen van een eerlijk dienst bij EliteDating. 1) Veel te veel fake profiles. Zou kunnen dat het zelfs door de managers van EliteDating gebeurt om echte klanten wijs te maken en verleiden tot een overschrijving. 2) De zoekcriteria werk TOTAAL niet naar behoren. Dus een andere contractbreuk. 3) Klantendienst is van NUL-kwaliteit. Het is jammer dat sommige mensen zo misbruik maken van het feit dat singles op zoek gaan naar een partner.

  Sterke punten
  Persoonlijkheidstest

  Zwakke punten
  Alles

  Veel gechat veel geld opgemaakt voor niets - Review over Sexyflirts

  Veel te duur

  Zwakke punten
  Is vals vrouwen doen het voor geld

  Opgelet met de kosten !! - Review over 50liefde

  Deze site gebruikt een uitgekookt en misleidend kostprijs systeem. Bij de info die wordt gegeven over een lidmaatschap wordt er gemeld dat men mits lidmaatschap berichten kan uitwisselen met elk lid. Met name het woord "lid" is hier van belang. In concreto echte rmaakt deze site onderscheid tussen "gratis leden" en "premium leden". Eea betekent dat men, zelfs als betalend premium lid, GEEN berichten kan ontvangen van gratis-leden. (terwijl er in de voorwaarden over "elk lid" wordt gesproken) Wil men van gratis-leden toch een bericht ontvangen, bvb een reactie op een contactverzoek, dan moet men NOG EENS BETALEN a rato 0.5 tot 1 Euro PER BERICHT ! Deze site spreekt dan van zgn "credits" ic een bepaald extra bedrag (10/20 of 50 Euro) dat een welbepaald aantal "credits" geeft. Blijft het aantal berichten kleiner dan het aantal van de aangekochte "credits" dan is men het overige geld kwijt.... Verder wordt het veertiendaags wederroepinsrecht vernietigd als men, na betaald lidmaatschap, één enkel bericht verzend (om pas daarna te ontdekken dat men nog eens extra moet bijbetalen) Kortom, door zijn tariefsysteem een HEEL DURE SITE.

  Sterke punten
  Goede lay out

  Zwakke punten
  Bedrieglijk kostensysteem

  voor vrienden en relaties. - Review over Tesamen

  Ik vind Tesamen echt een goede site, maar helaas zijn er zo weinig mensen die weet hierover hebben. Het voordeel daarvan is dat je eenvoudig en snel kennis kunt maken met de andere leden. Dankzij de goede begeleiding van de site zit ik intussen al 6 maanden in een relatie met iemand die ik hier ben tegengekomen. Naast mijn relatie heb ik ook vrienden kunnen maken van mijn leeftijd, met hun kan ik altijd een leuk gesprekje voeren. Verder vind ik het geweldig dat de site alle profielen controleert, hierdoor is de kans op fictieve profielen kleiner. Enigste wat ze wel kunnen doen is meer reclame maken voor de site. Dit zal ervoor zorgen dat meer mensen zich zullen aanmelden waardoor ze ook meer geld kunnen verdiennen.

  Sterke punten
  Sterke punten: • Professionele site; • Goede controle; • Weinig neppe profielen; • Betrouwbaar en veilig; • Lidmaatschappen zijn goedkoop; • Gebruiksvriendelijk site.

  Zwakke punten
  Zwakke punten: • Weinig bekendheid, voor de rest geen enkele zwakke punten gemerkt.

  Aanrader voor nieuwe gebruikers - Review over Seniorengeluk

  In het begin had ik altijd kritiek op mensen die zich bezighouden met datingsites. Ik geloofde niet in liefde vinden via het internet, ik vond het alleen maar tijd verspilling. Na het overlijden van mijn vrouw was ik voor een lange periode singel. Ik miste wel iemand naast me en met wie ik kon praten. Ik was dus op zoek naar een vrouw die mijn levenspartner wilde worden. Als man van 52 jaar is het in deze tijd erg moeilijk om iemand te vinden met wie je de rest van je leven wilt delen. Een dag was ik bij een vriend van me op bezoek en hij vertelde me over Seniorengeluk. Hij gaf aan dat hij iemand heeft gevonden op de site die precies bij hem past en dat hij haar meedere keren heeft ontmoet. Zo raadde hij me aan om me aan te melden op Seniorengeluk. Na er lang over nagedacht te hebben besloot ik me aan te melden. Ik zit nu al een half jaar en hem iemand gevonden met wie ik frequent op dates ga. Online daten is toch niet zo slecht als wat ik dacht.

  Geen neppe profielen, en echte dates.. - Review over Gaypartner

  Gaypartner is een geweldige datingsite die speciaal gemaakt is voor homoseksuele mannen. Persoonlijk vind ik het een goede datingsite omdat er werkelijk alleen mannen op het platform voorkomen. Ook is het handig dat er een datingsite is die zich alleen richt op de homoseksuelen, dit laat mij echt speciaal voelen. De site beschikt niet over een tal van leden, hierdoor kwam ik makkelijker in contact met de mannen en het maken van afspraakjes gebeurd ook sneller. Ik zit nu al ongeveer een jaar op de site en ben al op vele leuke dates geweest. Het vinden van een leuke en lieve partner is mij nog niet gelukt, maar dat wilt niet zeggen dat ik ga opgeven. Ik weet dat ik mijn partner zal vinden en Gaypartner zal me hierin wel helpen. Tot nu toe hebben ze me geholpen om leuke dates te scoren, dus het vinden van een passende partner zal ook snel gebeuren.

  Interressant en vol aanbiedingen - Review over Match4me

  Mijn ervaring met Match4Me was gewoon geweldig. Ik ben hier een aantal mannen tegengekomen die ik graag beter wil leren kennen. Ik had altijd gedacht dat je van die rare oude mannen zou tegekomen, maar ik had het helemaal verkeerd. Match4Me beschikt over een tal van interessante mannen van verschillende leeftijden en niveaus. De kans op een spannende date is dus groot. Ik zit nu al ongeveer een jaar op de site en het voelt prettig aan om te zien dat ik niet de enige vrouw ben die op zoek is naar gezelligheid. Mijn profiel heb ik zoveel als mogelijk vorm gegeven zodat ik genoeg mannen kan aantrekken. Ik heb gemerkt dat hoe meer je over jezelf verteld, hoe meer mensen je zullen contacten. Eerlijk gezegd gebeurde dit ook en je zult zien dat je mannen tegenkomt die ongeveer dezelfde interesses hebben. Match4Me gaat me voor een lange tijd nog zien.

  Zeker aan te bevelen - Review over Tesamen

  Voor mij is Tesamen een serieuze platform waar je op zoek kunt gaan naar een leuke date. Hier vind je mensen die tussen de 40 en 50 jaar is, wat goed uitkomt voor mij. Ik ben een vrouw van 48 jaar en ben op zoek naar leuke dates. Ik heb al genoeg van relaties en wil nu genieten van het leven. Nieuwe vrienden maken en op stap met ze gaan. Alvorens ik een betaald lidmaatschap had aangeschaft, maakte ik gratis gebruik van de site. Ik was nog niet zeker als Tesamen iets is wat ik wilde, maar nu zit ik al een half jaar op de site met ongeveer 4 dates achter de rug. Het is mij dus wel gelukt om te vinden wat ik zocht. Dit wilt niet zeggen dat ik er een stop achter zet, ik ben nogsteeds geinteresseerd in nieuwe dates. Tesamen is wel echt de moeite waard alleen heeft is het niet echt bekend, en daarom raad ik een ieder aan om deze site te proberen.

  Eindelijk iets voor senioren - Review over Seniorengeluk

  Ik ben erg blij met de technologische ontwikkeling en dat er ook aan ons wordt gedacht. Vaak worden de ouderen vergeten en in deze maatschappij lijkt het alsof alles draait om de jongeren. Seniorengeluk is een datingsite die zich richt op mannen en vrouwen van 50 jaar of ouder. Hier heb ik gevonden wat ik al een tijdje zocht. Ik heb iemand gevonden met wie ik de rest van mijn leven wil delen. Seniorengeluk is niet alleen voor mensen die zoeken naar een serieus relatie, maar ook voor mensen die gewoon zoeken naar vriendschap, gezelschap of gewoon een leuke date. Verder wil ik ook aangeven dat Seniorengeluk helemaal niet ingewikkelt is om te gebruiken. Het is echt gemaakt voor de mensen die 50 jaar en ouder zijn. Na een korte tijd wist ik mijn weg te vinden en heb toen leuke mensen leren kennen. Seniorengeluk raad ik dus zeker wel aan.

  Makkelijk en eenvoudig - Review over Match4me

  Match4Me is echt een leuke datingsite. Contact maken en leuke berichtjes sturen naar andere leden gebeurd erg makkelijk. Ik ben blij dat ik me heb ingeschreven bij Match4Me. Binnen een maand heb ik al 3 leuke dates kunnen scoren met 3 interessante dames. Ik ben op de site voor gezelligheid en vriendschap, momenteel wil ik geen serieuze relatie. Het maken van afspraken via Match4Me gebeurd ook erg makkelijk en eenvoudig. De meeste mensen van de site zoeken ook naar gezelschap, dus de kans dat je een date vindt is erg groot. Verder is de site heel simpel ingericht en je voelt je helemaal op je gemak. Daarnaast heb je ook leden die keurig met je omgaan. Ik had altijd gedacht dat online daten niet iets is voor mij, maar het moment ik die kans nam had ik er geen spijt van. Dankzij Match4Me ben ik een aantal leuke mensen tegengekomen waarvan een paar mijn vrienden zijn geworden.

  Ware liefde gevonden hier. - Review over Gaypartner

  Ik wil graag mijn ervaring met Gaypartner met jullie delen. Ik zit nu al ongeveer een half jaar op de site en het bevalt me wel. Na dat ik hier ongeveer 3 weken stond ingeschreven heb ik mijn huidige partner leren kennen. Hij is echt een lieve man met wie ik alles kan bespreken. Wij zitten nu al 4 maanden in een relatie en we zijn erg blij met elkaar. Als deze datingsite niet bestond zou ik hem nooit tegenkomen. Gelukkig zijn er mensen die aan de homoseksuelen hebben gedacht. Ik ben hun erg dankbaar, want zonder hun zou ik deze blijschap nooit ervaren. Verder wil ik aangeven dat de site erg modern is ingericht, je kunt makkelijk gebruik ervan maken en ze gaan eerlijk om met de prijzen en mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel credits je moet betalen om een bericht te kunnen sturen. Dit alles was de moeite wel waard, want ik heb gevonden wat ik al een tijdje zocht.

  Makkelijk bruikbaar en veel afspraakjes - Review over Victoria Milan

  Als getrouwde vrouw vind ik Victoria Milan een leuke en spannende site. Hier zitten echt alleen de gezelligste mensen. De reden waarom ik me heb aangemeld is, omdat ik op zoek ben naar leuke avontuurtjes. Dit heb ik namelijk ook aangegeven in mijn profiel. Vanaf het moment ik mijn profiel aan maakte en een paar foto’s plaatste kwamen de reacties snel naar binnen. Ik kreeg reacties van zowel getrouwde als vrijgezelle mannen. Maar mijn voorkeur gaat meer naar de singels. Met de getrouwde mannen kan ik wel leuke gesprekken voeren alleen hebben zij niet zoveel tijd als de singels. De vrijgezelle mannen kunnen meteen een afspraakje met je maken, wat ik erg leuk vind. Verder is het systeem van Victoria Milan erg goed ingericht waardoor je in contact komt met mensen van je buurt en die dezelfde interesses als jou hebben. Naast dit systeem heb je ook de leuke functies die erg handig zijn wanneer je iemand wilt contacten. Victoria Milan is een echte aanrader voor mensen die van gezelligheid houden.

  Prettige site! - Review over Seniorengeluk

  Seniorengeluk is voor mij een prettige datingsite geweest. Via deze site heb ik iemand gevonden met wie ik alles van me kan delen. De site is erg gebruiksvriendelijk en duidelijk, je weet precies hoe je kan en moet beginnen. Wat ik ook prettig vind is dat ze direct aangeven wat de prijzen en mogelijkheden zijn. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Verder heb je een klantenservice die alle klachten snel opnemen, dus je wordt niet aan de kant geschoven als je een probleempje hebt. Naast mijn partner heb ik ook vrienden gemaakt met andere leden. Af en toe ga ik met ze om een kopje koffie te drinken. Dit is voor mij wat ontspanning en iets dat ik erg leuk vind om te doen. Seniorengeluk is een echte aanrader voor de 50-plussers die op zoek zijn naar liefde of gewoon vriendschap, want net als mij kun je ook iemand vinden die bij je past.

  Betrouwbaar, veilig en geen neppe profielen - Review over Tesamen

  Mijn ervaring met Tesamen is erg goed. Ik vind het een geweldige en eenvoudige site waar je leuke en lieve mannen kunt vinden die ook op zoek zijn naar een echte serieuze relatie. Ik ben niet op de site voor eenmalige seksafspraakjes of dates. Ik ben op zoek naar iemand met wie ik mijn leven wil delen. Dankzij Tesamen heb ik wel kunnen vinden wat ik zocht. Daarnaast heb ik ook leuke mensen leren kennen die nu mijn vrienden zijn geworden. Verder heb ik gemerkt dat Tesamen geen grappen maakt met mensen hun gegevens. Hierdoor kun je zelf bepalen wat je met je prive gegevens wilt doen. Ook doen ze aan een paspoortcontrole zodat er geen neppe profielen op de site zijn. De site maakt wel bekend dat de fake profielen gerapporteerd moeten worden. Mijn doel met Tesamen is gelukt en ik raad een ieder aan om deze datingsite een kans te geven, wie weet kan je ook je partner vinden.

  Verrassend goede website - Review over Gaypartner

  Het heel idee van Gaypartner vind ik geweldig en het viel me ook op dat er veel mensen zitten op de website. Ik was verrast om zoveel mensen te zien op de site. Hier voel ik me echt comfortabel en vrij. De mensen van de site zijn ook beleefd, wat mijn ervaringen nog positiever maakt. Ik heb me aangemeld op de site, omdat ik me alleen voelde. Ik ben op zoek naar vrienden met wie ik gezellige activiteiten kan doen, voor serieuze relaties ben ik nog niet ready. Maar als ik mijn partner hier tegenkom is het ook meegenomen. Gaypartner heeft mij wel veel geholpen om de juiste mensen te kiezen. Verder maakt wordt er gebruik gemaakt van credits, wat ik erg handig vind, want hierdoor weet je hoeveel berichten je kunt sturen en welke functies je kunt of wilt gebruiken. De kosten van een credit zijn wel redelijk geprijst, maar het is geen verloren geld.

  Prettige afspraakjes - Review over Buurmeisjes.be

  Ik ben een alleenstaande vrouw met 2 kinderen en ben op zoek naar eenmalige seksafspraakjes en/of dates. Buurmeisje.be is de enige datingsite waar ik dit kan beleven. Ik ben tot nu toe al op 3 afspraakjes geweest en het was voor mij een prettige ervaring. Naast seksafspraakjes heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om te zoeken naar vriendschap, een serieuze relatie of gewoon een leuke date. Op de site heb ik dus ook een aantal mensen leren kennen met wie ik nu vrienden ben geworden. Met deze mensen kan ik altijd mijn hart luchten en leuke gesprekken met ze voeren. Verder wil ik aangeven dat de site erg gebruiksvriendelijk is. Het aanmeldingsproces is heel makkelijk en je kiest zelf voor de gegevens die je wilt tentoonstellen. Ik vind het geweldig dat je anoniem een profiel kan aanmaken, hierdoor worden al je gegevens beschermd. Buurmeisje.be heeft een tal van leuke mensen op de site, een ieder heeft dus de kans om een date te vinden.

  Snel contacten gelegd - Review over Match4me

  Na ongeveer 4 tot 5 jaren alleen te zijn besloot ik om iets nieuws te proberen. Ik heb me ingeschreven op enkele datingsites waaronder Match4Me. Tot nu toe vind ik Match4Me de beste datingsite. Hier kun je makkelijk gebruik maken van de site en de functies. Ik schreef me in met de bedoeling om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken. Dit deed ik ook, maar ik heb uiteindelijk iemand gevonden die ik nu mijn levenspartner kan noemen. We waren eerst begonnen als vrienden en vanaf dat moment zijn we elke dag in contact geweest. Leuke dates hadden we ook gehad. Ik heb haar uiteindelijk gevraagt om mijn vriendin te worden en ze heeft toegestemd. Nu gaan wij ongeveer 2 en een half jaar samen en we wonen ook al samen. Voor mij is Match4Me een top datingsite, want zonder hun hulp zou ik deze vrouw nooit tegenkomen.

  Prettige ervaring hier. - Review over 50liefde

  Ik heb een zeer prettige tijd mogen ervaren met 50liefde. De medewerkers van 50Liefde.nl zijn erg vriendelijk en ze houden zich aan hun woord. Hier heb je dus echt de kans om iemand te vinden met wie je een leuke tijd kunt hebben. Ik heb me aangemeld bij 50Liefde.nl, omdat ik op zoek ben naar gezelschap en vriendschap. Na het overlijden van mijn man had ik besloten om geen relatie te starten, maar ik voelde me wel alleen dus ik zocht al een tijdje naar iemand met wie ik kan praten en leuke dingen kan doen. Dankzij deze site heb ik iemand gevonden die hetzelfde als mij wilt. Tot nu toe zijn we goede vrienden en we ontmoeten elkaar 2 keer per week. Hij staat altijd voor me klaar als ik iets nodig heb of als ik gewoon wil praten. Omgekeerd sta ik ook klaar voor hem als hij met problemen zit, probeer ik hem altijd te helpen. Ik waardeer deze vriendschap en ben 50Liefde.nl dankbaar dat ik deze heer heb gevonden als mijn vriend.

  Top matchingsysteem!! - Review over Meetic

  Toen ik Meetic voor de eerste keer bezocht trok het direct mijn aandacht. In het begin maakte ik gebruik van een gratis account, waardoor gratis kon rondkijken. De site beschikt over een tal van leuke singels. Helaas kon ik met een gratis account niet veel doen dan alleen flirtjes versturen. Het over en weer sturen van berichten kon niet, omdat je daarvoor een premium lidmaatschap nodig hebt. Alvorens ik mijn account maakte had ik alle succesverhalen gelezen en ik zei tegen mezelf dat ik zulk liefde ook wil. Dit gaf mij nog meer die push om een account aan te maken bij Meetic. Toen ik mijn account had aangemaakt hoefde ik niet veel te doen, want er is een matching-systeem die je koppelt met leden die in je buurt wonen en die hetzelfde als jou willen. Meetic is echt de datingsite waar ik naar op zoek was en ik heb uiteindelijk wel gevonden wat ik zocht. Dankzij deze site heb ik mijn partner gevonden.

  Top site met goede functies - Review over EliteDating

  Vanwege positieve reacties om me heen besloot ik om Elitedating een kans te geven. Deze datingsite is van hoge kwaliteit en ze verwachten dat hun leden dezelfde kwaliteit hebben. Hier heb ik het niet alleen over het opleidingsniveau, maar ook de mensen hun manieren en hoe ze omgaan met elkaar. Vanaf het moment ik dit merkte wist ik gelijk dat deze site wel bestemd is voor mij. Persoonlijk vind ik het prettig om met respect benadert en behandelt te worden. Daarnaast maakt Elitedating gebruik van een perfecte matching-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je elke dag nieuwe mensen kan leren kennen die ongeveer dezelfde interesses als jou hebben. Zo heb ik vrienden kunnen maken met leden van hetzelfde opleidingsniveau. Ik kwam niet op de site voor een relatie, maar meer voor vriendschap en gezelschap.

  Sterke punten
  Sterke punten: • Elke dag nieuwe matches; • Leuke functies; • Gebruiksvriendelijke site; • Goede persoonlijkheidstest; • Leuke en respectvolle leden; • Geweldige matching-systeem.

  Zwakke punten
  Zwakke punten: • Geen zwakke punten tegengekomen.

  Genoeg dates.. - Review over Parship

  Parship is de eerste datingsite die ik de kans heb gegeven. Ik heb me hier ingeschreven om mijn ideale partner te vinden. Over het algemeen vind ik de site makkelijk te gebruiken en de functies zijn erg handig. Er bestaat hoogswaarschijnlijk geen betere site voor mij dan deze website. Hier vind je keurige mensen met een hoge opleiding en die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ook zul je mensen tegen komen met verschillende leeftijden en niveaus. Als je op zoek bent naar iemand met jouw opleidingsniveau zul je, netals mij, het in je profiel moeten aangeven. Zo kwam ik alleen mensen tegen met dezelfde voorkeuren en opleiding. Mijn ideale partner heb ik helaas nog niet gevonden, maar ik heb wel een leuke tijd als ik op dates ga.

  Sterke punten
  Sterke Punten: • De site maakt gebruik van een persoonlijkheidstest; • Gratis leden mogen een bericht sturen naar premium leden; • Offline evenementen; • Overzichtelijk en gebruiksvriendelijke website; • Voldoende mannen en vrouwen; • Serieuze leden.

  Zwakke punten
  Zwakke punten: • Het is een dure site, maar de kans op het vinden van een date is wel groter.

  Erg spannend op deze website - Review over Victoria Milan

  Ben je op zoek naar een website waar je snel in contact kunt komen met verschillende vrouwen, dan raad ik je aan om je in te schrijven bij Victoria Milan. Hier zitten er veel mensen van verschillende leeftijden en voorkeuren, dus je kunt makkelijk aan je trekken komen. Ik heb hier al ontzettend veel dates gehad met leuke en spannende dames. Ik ben benieuwd naar de volgende date die ik zal hebben. Verder heb ik ook vrienden gemaakt met enkele mannen, met hun kan ik echt gezellige gesprekken voeren. Ik heb gemerkt dat Victoria Milan niet alleen voor de singels bestemd is, maar ook voor de mensen die getrouwd zijn of in een relatie zitten. Dit maakt het nogal spannend voor mij. Deze mensen zijn meestal op zoek naar spanning buiten hun relatie. Daarnaast zul je ook merken dat er elke dag nieuwe leden komen waardoor de kans nog groter is op leuke dates. Ik hoop gauw een afspraakje te maken met een van deze nieuwe leden.