• Erg teleurstellend! Erg veel profielen zijn inderdaad fake : je wordt systematisch aan het lijntje gehouden, na 2 maanden nog steeds geen enkele Date kunnen afspreken, profielen die te mooi zijn om waar te zijn kloppen idd niet, puur bedrog: de aanbevelingen op internet moeten absoluut verwijderd worden want stroken echt niet met de realiteit en maken misbruik van de kwetsbare positie /verlangens VN mensen die echt op zoek zijn naar een mooie relatie of Date. Triest!!!

    Sterke punten
    Geen!

    Zwakke punten
    Erg veel fake profielen, te mooi om waar te zijn in de meeste gevallen, duur

    Door Dre4lof op 15 augustus 2019 Reageer

  • Niet gratis hoe het ook aanvankelijk lijkt! - je kan je inschrijven, dat is het zo wat - alles binnen parship is er op voorzien je eigenlijk te dwingen te betalen. Nu hoeft zo een service niet gratis te zijn, maar de manier waarop ze het je eigenlijk onmogelijk maken even te verkennen zonder te betalen, de hoge kost, en het feit dat je minstens voor zes maand betaald en zelf de alertheid moet hebben op tijd op te zeggen, anders komt er standaard weer een half jaar bij, maakten dit voor mij een zeer smakeloos proces waar ik liever niet aan mee doe. Ik heb me dan ook na twee dagen terug uitgeschreven. Zoals ik al zei, ik begrijp best dat je voor services moet betalen, maar gezien de omstandigheden waarin mensen online daten, zou zo een betaling per maand moeten aflopen standaard en in het algemeen een pak klantvriendelijker moeten zijn...Op basis van mijn ervaring met Parship kreeg ik sterk het gevoel dat de singles accomoderen zeker niet in het hoogste schof zit.

    Sterke punten
    duidelijk georganiseerd, semi-interessante vragenlijst bij de opstart

    Zwakke punten
    kostprijs, aanpak naar klanten toe, lange abbonnementen

    Door Emilia op 11 augustus 2019 Reageer

  • 99% van de profielen zijn fake en je lidmaatschap wordt zonder toestemming automatisch verlengd...SCAM.

    Sterke punten
    geen

    Zwakke punten
    meeste accounts zijn fake. SCAM.

    Door RT op 7 augustus 2019 Reageer

  • Zoals hierboven reeds vermeld, allemaal fake profielen. Je komt nooit tot een afspraakje. Ze gaan nooit berichten op iets anders dan de site want dat vinden ze niet veilig. Dat dit niet geband wordt van internet is mij een vraag. Want veel mensen lopen erin en hopen dat het echte vrouwen zijn.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Allemaal fake

    Door blomme philip op 6 augustus 2019 Reageer

  • Enkel negatieve ervaringen en bovendien eisen ze na opzeg van het abonnement , in mijn geval na nog geen 2 weken , een hoge vergoeding . Per contact moest ik 15.9 euro betalen wat op een totaal van meer dan 300 euro kwam en ik had niet eens een date .
    Hoog opgeleiden vind je daar bijna niet , zoals beloofd door hun .
    Mijn advies : blijf héél ver weg van die site die enkel uit is op geld !!!

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oneerlijke praktijken ivm geld !

    Door Claudine Vancraeynest op 25 juni 2019 Reageer (1 reactie)



  • Zelfde probleem hier. Allemaal hetzelfde excuus elke keer je ze om een instagram of snapchat profiel vroeg: "daar heb ik slechte ervaringen mee gehad met stalkers en een nieuw profiel moeten aanmaken". Van de 8 die gesproken heb met 20 euro aan credits hadden ze allemaal dezelfde flut excuses. Als je om een foto vroeg zeiden ze of je ze niet vertrouwt want hun selfie cam was stuk of ze wimpelen af met een andere vraag. Geen enkel foto gekregen van niemand. Om nog fun uit mijn laatste 2 credits te halen ben ik echt voluit vuil en oversexed gegaan om te zien wat de reactie was en beiden profielen (die een eerzame man zochten met respect voor vrouwen) gingen compleet mee met alle vrouwonvriendelijke vuile fetisch praat die ik deed. Niks geloofwaardigheid dus. Allemaal fake profielen. De meesten hebben ook maar 1 foto waar vaak het gezicht half of slecht op te zien is.

    Sterke punten
    helemaal niks

    Zwakke punten
    Alles is fake. Als je toch er op gaat probeer met zoveel mogelijk vrouwen te chatten en direct te vragen naar email, snapchat of instagram, allemaal dezelfde excuses!

    Door kim gilissen op 2 juni 2019 Reageer


  • Ik heb in mijn profiel gezet dat ik NIET antwoordt op berichtjes op de site, maar enkel op mijn email. Je mag geen email posten (natuurlijk), want dat wordt herkend, dus omschreven in aparte woorden. Zo werkt het wel, dus van manuele controle geen sprake! Ondertussen blijf ik geautomatiseerd berichtjes krijgen die totaal aan mijn profiel en die boodschap voorbij gaan en dikwijls gekunstelde zinsconstructies hebben: naast taalfouten zie je dat het knip- en plakwerk is en matcht de inhoud dikwijls niet met de eigen profielomschrijving, zowel op vlak van inhoud (voorkeuren, stijl), als op locatie. Zo lees je wel eens Nederlandse uitspraken die gebruikt worden in teksten van zogenaamd Vlaamse vrouwen.

    Fake! Ze zouden die boel moeten afsluiten.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Oplichting

    Door Eldo op 1 juni 2019 Reageer

  • ik wil opzeggen maar het lukt me niet wil u mij aub verwijderen

    Door de pauw margot op 20 mei 2019 Reageer

  • Buurmeisjes.be - Datingbord.be - Datingbord.nl en waarschijnlijk nog enkele andere van deze sites worden allemaal gerund door dezelfde bedrieger. Veel van de vrouwelijke profielen (zeker 99%) zijn fake chathoeren die als het ware credits vreten. Hun pooier eveneens een bedrieger wordt er slapend rijk van.
    Vergelijk Buurmeisjes.be en Datingbord.be en je vindt er identiek dezelfde profielen. Met dat verschil dat LillyLove een Aziatishe op de ene site zogezegd enig kind is en een verpleegster uit Antwerpen, terwijl haar twellingszusje op de andere site een broertje heeft, in Brasschaat woont en in het Chinese restaurant van haar ouders werkt. op de derde site was zij werkzaam in de modewereld etc. Raar wel, een identieke drieling die toevallig ook op drie datingsites staan die wonderwel allemaal beheerd worden door dezelfde bedriegende klootzak.

    Sterke punten
    Ik zou eerder 0 sterren geven en dat is meteen het sterkse punt

    Zwakke punten
    Hahaha gewoon chathoerenbedrog

    Door Julius op 22 april 2019 Reageer (1 reactie)

  • Wat een geweldige datingsite is dit. Ik had op mijn leeftijd niet meer verwacht dat het nog ging komen, maar het internet heeft mij hier erg geholpen om een leuke dame te vinden.

    Sterke punten
    Ik kan iedereen deze datingsite aanraden

    Door Hendrik op 16 april 2019 Reageer

  • Mijn ervaring op deze datingsite is uitstekend. Ik heb er leuk contact gevonden.

    Sterke punten
    Gemakkelijk om mee te werken.

    Door marinus op 15 april 2019 Reageer

  • Ik ben zelvstandige vrouw met klasse, elegantie 46 jaar oud. Ik praat 4 taalen.

    Sterke punten
    Inteligent

    Door EDITHA op 14 april 2019 Reageer

  • Heb ondertussen al een serieuze hap uit mijn budget gespendeerd op deze site. Het blijft alleen bij wat geil chatten. Tot een afspraak komt het nooit. De dames hebben altijd wel een smoesje om de afspraak niet te laten doorgaan. Vraag je om berichtjes te laten op je e-mail adres dan hebben ze daar ook wel een reden voor om dat niet te doen. Ja dat tikt niet aan, zou eens graag weten wat deze dames aan dat chatten verdienen, want elke chat stopt altijd met een vraag waar je terug moet op antwoorden. Voor mij stopt het hier ook al is de verleiding groot, misschien zit er hier en daar wel een echt profiel tussen, maar ik heb ze nog niet gevonden

    Zwakke punten
    Fake profielen

    Door Jan B. op 13 april 2019 Reageer (2 reacties)

  • ik ben daar zogezegd een bevoorrecht lid (voor betaald) zodat iedereen met mij in contact kan komen, zowel betalende als niet betalende leden.
    We zijn dat eens gaan uitzoeken en wat blijkt, niet betalende leden kunnen niet eens een bericht sturen, terwijl ze op deze site beweren van wel.
    Die worden meteen omgeleid naar hun pagina om betalend lid te worden.
    Tot zover de eerlijkheid van tesamen.be

    Sterke punten
    Die zijn er niet

    Zwakke punten
    Veel show, maar geen reacties

    Door Patrick op 13 maart 2019 Reageer

  • Leuk vindt het super

    Door Jowie op 12 maart 2019 Reageer

  • Het is allemaal waar wat ze zeggen over gaypartner, alleen geeft de website ook aan dat er entertaimentprofielen zijn. Met deze mensen kan je gewoon babbelen (met het creditsysteem) maar het zal nooit tot fysiek contact overgaan. Het enige minpuntje hiervan, vind ik, is dat het niet aangegeven is op het profiel. Het is meer van te gokken of hij oprecht is of niet.

    Sterke punten
    Goede klantenservice, binnen de 24u krijg je antwoord.
    Laagdrempelig.
    Anonieme rapportering

    Zwakke punten
    Niet aangeven van entertaimentprofielen
    Betalen voor berichten te sturen

    Door Wannes op 20 februari 2019 Reageer

  • Mijn ervaring heeft me geleerd dat het grootste deel van de vrouwenprofielen op deze site NEP zijn. Je wordt overstelpt met berichtjes van vrouwen die interesse hebben om jou te leren kennen maar op de vraag om een afspraak te maken wordt NOOIT ingegaan. De bedoeling is de mannen zoveel mogelijk berichtjes te laten sturen (consumeren) zodat ze er zo snel mogelijk moeten bijkopen.. De berichtjes zijn ook vaak in bar slecht nederlands opgesteld wat mij doet vermoeden dat ze van ik weet niet waar in het buitenland worden verstuurd. Big business! maar WAARDELOOS om echt contacten te leggen!

    Sterke punten
    GEEN

    Zwakke punten
    Veel nep profielen

    Door Indestege Paul op 14 februari 2019 Reageer

  • Pas op oplichtingssite verkeerde betalingen automatisch vervolgbetalingen te hoog bedrag ingehouden etc.
    En natuurlijk nepprofielen.
    Moeilijk op te zeggen na lidmaatschap.
    Niet doen google maar.

    Sterke punten
    Ziet er leuk uit maar dat is een tijger ook op afstand.

    Zwakke punten
    Je komt er zowat niet vanaf en proberen je nog eens te intimideren ook met incasso's .

    Door Marcel op 13 januari 2019 Reageer

  • Heb contact gehad met man die mij opgelicht heeft. De personen worden gescreend maar blijkbaar niet grondig.
    Het was een Amerikaanse chirurg die behoorde tot de Amerikaanse Defensie en die verbleef in Afghanistan in de oorlog. Hij wou naar BelgiŽ komen om mij beter te leren kennen. Hij vroeg geld voor te schieten om naar hier te komen en dit zou dan terugbetaald worden door de Amerikaanse defensie. Dit was klare oplichterij. Heb dit gemeld aan Elite dating maar zij lullen zich daar uit. Jammer dat zulke mensen op die site worden opgenomen. Vertrouwen is dus ver te zoeken.

    Door carine op 13 december 2018 Reageer

  • Profiel aangemaakt, wat een hoop kletskoek moet je doorheen aan vragen en plaatjes en dom geklik...
    Daarna start de gayParship spam in je mailbox onmiddellijk op! Alles op deze website is vaag, tot en met de foto's toe. Berichten kan je nooit lezen, versturen is me ook nooit gelukt, altijd wel een of andere foutmelding van de server en als die geen fout geeft rode tekst die niet van toepassing is op mijn bericht, maar waardoor ik hem toch niet kan versturen. Bij het ontvangen van zichtbare foto's zijn er geen zichtbare foto's maar kom je op een pagina waarbij je een premium account moet kopen. Maar ja, op de gewone website werkt al niet veel, dus dat gaan we maar niet doen. Wat wel werkt is constant glimlachen naar elkaar, nou, dat schiet lekker op... zo'n site neem je toch niet serieus!
    Om de vele zinloze spam van deze site te stoppen heb ik mijn account maar weer verwijderd, want er valt niets te verwachten van deze website. Het enige wat niet vaag is aan deze website is dat ze geld nodig hebben en de enige pagina die werkt is waarschijnlijk die waar je een premium account zou moeten kopen.

    Sterke punten
    Niet gevonden

    Zwakke punten
    Nepprofielen die alleen kunnen glimlachen.

    Door Leo op 19 november 2018 Reageer

  • ik ben uit geschreven op 19-10-2018 om14.11
    ondanks dat ik een bericht heb gekregen dat ik uit geschreven ben
    is de maandelijks toch van mijn rekening

    Sterke punten
    inschrijven !s makkelijk

    Zwakke punten
    uit schrijven

    Door jan op 2 november 2018 Reageer

  • Alles moet betaald worden. Zelfs chatten is niet gratis en kost 20Ä per maand.
    Er wordt reclame gemaakt dat alle leden standaard berichtjes kunnen versturen. Inderdaad, maar het antwoord dat erop volgt kan enkel maar gelezen worden indien men betaald.

    Sterke punten
    Echte profielen

    Zwakke punten
    Alles draait om geld

    Door Johny Vannijlen op 29 september 2018 Reageer

  • Deze site is net zoals al de andere gelijkaardige sites enkel maar bedoeld om zo snel mogelijk geld te verdienen !! Alle profielen zijn fake !! Wees voorzichtig ! Hoe mooi dat alle voorstellen en verhalen ook mogen zijn , het enige wat over houd aan een bezoek aan deze site is een gat in je geldbuidel. Je moet veel geld betalen voor credits om berichten te kunnen schrijven naar personen die niet bestaan.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    fake ,

    Door Stefaan op 11 mei 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • wil er geen woorden aan vuil maken

    Door Marc op 26 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Gratis is leugen...zonder betalen kan je er niets doen!!

    Door olivier suys op 12 april 2015 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.