Reviews over Datingsites


  Fake fake en nog een fake

  Review over Buurmeisjes.be

  Een paar jaar geleden ging ik op zoek naar een date. Maakte een profiel aan en ging op zoek. Na enkele maanden chatten wou ik de dame in kwestie wel eens ontmoeten. Maar het lukte niet. Iedere poging opnieuw werd de date op het laatste moment geannuleerd. Ik werd het beu en ging op zoek op een andere gelijkaardige site.
  Tot grote verbazing kwam ik daar hetzelfde profiel tegen en begon een gesprek. Na enkele berichten maakte ik kenbaar dat ik haar voordien al had gesproken op een andere site. Verbijstering alom?
  Nee maar wel het gevoel dat er iets niet juist was. Ik ging op zoek op meerdere websites en vond datzelfde profiel daar ook terug.
  Na nog meer onderzoek bleek dat al die datingsites eigendom waren van dezelfde fraudeur.
  Een Nederlands telefoonnummer en een fake adres in Honkong.

  Zwakke punten
  Alles is fake net zoals datingbord.nl

  Pas op oplichter datingsite

  Review over Buurmeisjes.be

  Het zijn allemaal leugens en plunderingen alleen voor de portemonnee van mensen. Er zijn veel valse accounts van dezelfde persoon. Doe voorzichtig. Ik heb het over echte ervaring met de sitemanager. Ik heb eerder met hem gewerkt. En uiteindelijk heeft hij me opgelicht. Dus besloot ik hem te ontmaskeren. Er is een profiel van iemand die ik goed ken op deze site. En hij maakte een profiel aan met de naam van een meisje. Haar naam is Vivienne .Vivie123nne . Ze stelt zich een keer voor als verpleegster. En soms studeert ze medicijnen. Dit is een prostituee die werkt in een club in het antwerpen centrum. Ik ken haar heel goed.

  Sterke punten
  Fake fake pas op aub

  fake profielen

  Review over VijftigplusDating

  fake profielen, je krijgt berichten van profielen die zelfs niet online komen, en dan nog van 20 jaar jonger en van de andere kant van het land. ze proberen je lid te maken en dan nog voor min. 3 maand

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles, zelfs ontkennen via contactpagina.

  Geldverspilling

  Review over VijftigplusDating

  Ik heb destijds het abonnementsgeld voor een Premium Membership, en volgens de regels wad ik toe in orde.

  Maar telkens als ik een profiel wil bekijken van een kandidaat krijg ik telkens de opmerking dat ik eerst een premium Membership moet afsluiten.
  Dit probleem heb ik reeds meerdere keren kenbaar gemaakt maar een oplossing is nog altijd niet gemaakt.
  Weldra loopt de termijn af en heg ik kunnen profiteren van de site.
  Dit is puur geldverspilling geweest en een aantal teleurgestelde kandidaten.

  Marginale oplichterssite

  Review over Vlaamsemeiden

  Zij werken met fake en nepaccounts waarachter creditsletten schuilgaan op de loonlijst van de uitbaters achter die site die totaal geen interesse hebben voor de persoon maar enkel en alleen voor de credits

  Sterke punten
  Geen enkele

  Zwakke punten
  De dames of heren , want het kan best zijn dat er een vent aan de andere kant zit, denken dat ze slim zijn maar door hun (on)handig ontwijken van antwoorden weet je meteen al met welk soort je te doen hebt.

  Beoordeling van parship

  Review over Parship

  Het is een waardeloze dating site.\\r\\nJe krijgt helemaal geen reacties terug,en in mijn geval woonde iedeeen 100 tot 150 km van mij vandaan.

  Sterke punten
  Geen een

  Zwakke punten
  Gewoon alles

  Beoordeling van parship

  Review over Parship

  Het is een waardeloze dating site.
  Je krijgt helemaal geen reacties terug,en in mijn geval woonde iedeeen 100 tot 150 km van mij vandaan.

  Sterke punten
  Geen een

  Zwakke punten
  Gewoon alles

  Bedrog

  Review over Meetic

  Telkens ik op Meetic ga komt er n roze blz met er op : Oeps er is iets misgegaan lig opnieuw in . Maar dit blijft zich herhalen. Geen melding van hoe of waarom , niets meer ! Dit is bedrog op deze manier ! Dat ze aub zeggen of schrijven wat er mis is !!! Teleurstellend!!!

  Verouderd onveilige site, een paradijs voor hackers

  Review over B4dating

  Verouderd onveilige site, een paradijs voor hackers
  Een aantal weken terug kennis gemaakt met B4dating door vrienden. We zijn nogal vrij voorzichtig met het zetten van deze stap, nieuwschierig vooral. Doch kort na een kleine proefperiode hebben we een jaarabbo betaald.
  Plots hadden we geen login meer. We schreven de administratie hierover en kregen de bemerkingen dat via ons profiel dit werd gevraagd?! Geen idee wie dit heeft gedaan maar zonder bericht hebben ze alles afgesloten. Nu probeer ik dit aan te kaarten en wil gewoon mn profiel terug. Dat is volgens hen niet mogelijk. Ik moet het zelf aanmaken en opnieuw alles betalen.
  Dit is een gevaarlijke site zonder service. Hackers kunnen zonder probleem alle persoonlijke gegevens en persoonlijke foto's zomaar stelen. Hopelijk zal niemand hierdoor afgeperst worden want dit is zeer reël.
  Deze praktijk kaart ik eens aan aan de Openbare diensten, ze moeten zich houden aan de Belgische wet om de consument te beschermen.

  Sterke punten
  Actieve site

  Zwakke punten
  Service en onveilige site

  sugar daddy zoekt vrouwtje om voor te zorgen

  Review over Suikerarrangement

  nog geen ervaring met deze site

  EliteDating is oplichterij!

  Review over EliteDating

  Elitedating zou beter illegaal verklaard worden.

  Eigenlijk wanneer een klant zich inschrijft en betaalt, dan is het zoals een soort contract. Dit betekent dat EliteDating verplicht is om een eerlijke dienst te leveren. Maar er ONTBREEKT alle vormen van een eerlijk dienst bij EliteDating.

  1) Veel te veel fake profiles. Zou kunnen dat het zelfs door de managers van EliteDating gebeurt om echte klanten wijs te maken en verleiden tot een overschrijving.

  2) De zoekcriteria werk TOTAAL niet naar behoren. Dus een andere contractbreuk.

  3) Klantendienst is van NUL-kwaliteit.

  Het is jammer dat sommige mensen zo misbruik maken van het feit dat singles op zoek gaan naar een partner.

  Sterke punten
  Persoonlijkheidstest

  Zwakke punten
  Alles

  Veel gechat veel geld opgemaakt voor niets

  Review over Sexyflirts

  Veel te duur

  Zwakke punten
  Is vals vrouwen doen het voor geld

  Opgelet met de kosten !!

  Review over 50liefde

  Deze site gebruikt een uitgekookt en misleidend kostprijs systeem.
  Bij de info die wordt gegeven over een lidmaatschap wordt er gemeld dat men mits lidmaatschap berichten kan uitwisselen met elk lid.
  Met name het woord "lid" is hier van belang.
  In concreto echte rmaakt deze site onderscheid tussen "gratis leden" en "premium leden".
  Eea betekent dat men, zelfs als betalend premium lid, GEEN berichten kan ontvangen van gratis-leden.
  (terwijl er in de voorwaarden over "elk lid" wordt gesproken)
  Wil men van gratis-leden toch een bericht ontvangen, bvb een reactie op een contactverzoek, dan moet men NOG EENS BETALEN a rato 0.5 tot 1 Euro PER BERICHT ! Deze site spreekt dan van zgn "credits" ic een bepaald extra bedrag (10/20 of 50 Euro) dat een welbepaald aantal "credits" geeft.
  Blijft het aantal berichten kleiner dan het aantal van de aangekochte "credits" dan is men het overige geld kwijt....
  Verder wordt het veertiendaags wederroepinsrecht vernietigd als men, na betaald lidmaatschap, één enkel bericht verzend (om pas daarna te ontdekken dat men nog eens extra moet bijbetalen)
  Kortom, door zijn tariefsysteem een HEEL DURE SITE.

  Sterke punten
  Goede lay out

  Zwakke punten
  Bedrieglijk kostensysteem

  voor vrienden en relaties.

  Review over Tesamen

  Ik vind Tesamen echt een goede site, maar helaas zijn er zo weinig mensen die weet hierover hebben. Het voordeel daarvan is dat je eenvoudig en snel kennis kunt maken met de andere leden. Dankzij de goede begeleiding van de site zit ik intussen al 6 maanden in een relatie met iemand die ik hier ben tegengekomen. Naast mijn relatie heb ik ook vrienden kunnen maken van mijn leeftijd, met hun kan ik altijd een leuk gesprekje voeren. Verder vind ik het geweldig dat de site alle profielen controleert, hierdoor is de kans op fictieve profielen kleiner. Enigste wat ze wel kunnen doen is meer reclame maken voor de site. Dit zal ervoor zorgen dat meer mensen zich zullen aanmelden waardoor ze ook meer geld kunnen verdiennen.

  Sterke punten
  Sterke punten:
  • Professionele site;
  • Goede controle;
  • Weinig neppe profielen;
  • Betrouwbaar en veilig;
  • Lidmaatschappen zijn goedkoop;
  • Gebruiksvriendelijk site.

  Zwakke punten
  Zwakke punten:
  • Weinig bekendheid, voor de rest geen enkele zwakke punten gemerkt.

  Aanrader voor nieuwe gebruikers

  Review over Seniorengeluk

  In het begin had ik altijd kritiek op mensen die zich bezighouden met datingsites. Ik geloofde niet in liefde vinden via het internet, ik vond het alleen maar tijd verspilling. Na het overlijden van mijn vrouw was ik voor een lange periode singel. Ik miste wel iemand naast me en met wie ik kon praten. Ik was dus op zoek naar een vrouw die mijn levenspartner wilde worden. Als man van 52 jaar is het in deze tijd erg moeilijk om iemand te vinden met wie je de rest van je leven wilt delen. Een dag was ik bij een vriend van me op bezoek en hij vertelde me over Seniorengeluk. Hij gaf aan dat hij iemand heeft gevonden op de site die precies bij hem past en dat hij haar meedere keren heeft ontmoet. Zo raadde hij me aan om me aan te melden op Seniorengeluk. Na er lang over nagedacht te hebben besloot ik me aan te melden. Ik zit nu al een half jaar en hem iemand gevonden met wie ik frequent op dates ga. Online daten is toch niet zo slecht als wat ik dacht.

  Geen neppe profielen, en echte dates..

  Review over Gaypartner

  Gaypartner is een geweldige datingsite die speciaal gemaakt is voor homoseksuele mannen. Persoonlijk vind ik het een goede datingsite omdat er werkelijk alleen mannen op het platform voorkomen. Ook is het handig dat er een datingsite is die zich alleen richt op de homoseksuelen, dit laat mij echt speciaal voelen. De site beschikt niet over een tal van leden, hierdoor kwam ik makkelijker in contact met de mannen en het maken van afspraakjes gebeurd ook sneller. Ik zit nu al ongeveer een jaar op de site en ben al op vele leuke dates geweest. Het vinden van een leuke en lieve partner is mij nog niet gelukt, maar dat wilt niet zeggen dat ik ga opgeven. Ik weet dat ik mijn partner zal vinden en Gaypartner zal me hierin wel helpen. Tot nu toe hebben ze me geholpen om leuke dates te scoren, dus het vinden van een passende partner zal ook snel gebeuren.

  Interressant en vol aanbiedingen

  Review over Match4me

  Mijn ervaring met Match4Me was gewoon geweldig. Ik ben hier een aantal mannen tegengekomen die ik graag beter wil leren kennen. Ik had altijd gedacht dat je van die rare oude mannen zou tegekomen, maar ik had het helemaal verkeerd. Match4Me beschikt over een tal van interessante mannen van verschillende leeftijden en niveaus. De kans op een spannende date is dus groot. Ik zit nu al ongeveer een jaar op de site en het voelt prettig aan om te zien dat ik niet de enige vrouw ben die op zoek is naar gezelligheid. Mijn profiel heb ik zoveel als mogelijk vorm gegeven zodat ik genoeg mannen kan aantrekken. Ik heb gemerkt dat hoe meer je over jezelf verteld, hoe meer mensen je zullen contacten. Eerlijk gezegd gebeurde dit ook en je zult zien dat je mannen tegenkomt die ongeveer dezelfde interesses hebben. Match4Me gaat me voor een lange tijd nog zien.

  Zeker aan te bevelen

  Review over Tesamen

  Voor mij is Tesamen een serieuze platform waar je op zoek kunt gaan naar een leuke date. Hier vind je mensen die tussen de 40 en 50 jaar is, wat goed uitkomt voor mij. Ik ben een vrouw van 48 jaar en ben op zoek naar leuke dates. Ik heb al genoeg van relaties en wil nu genieten van het leven. Nieuwe vrienden maken en op stap met ze gaan. Alvorens ik een betaald lidmaatschap had aangeschaft, maakte ik gratis gebruik van de site. Ik was nog niet zeker als Tesamen iets is wat ik wilde, maar nu zit ik al een half jaar op de site met ongeveer 4 dates achter de rug. Het is mij dus wel gelukt om te vinden wat ik zocht. Dit wilt niet zeggen dat ik er een stop achter zet, ik ben nogsteeds geinteresseerd in nieuwe dates. Tesamen is wel echt de moeite waard alleen heeft is het niet echt bekend, en daarom raad ik een ieder aan om deze site te proberen.

  Eindelijk iets voor senioren

  Review over Seniorengeluk

  Ik ben erg blij met de technologische ontwikkeling en dat er ook aan ons wordt gedacht. Vaak worden de ouderen vergeten en in deze maatschappij lijkt het alsof alles draait om de jongeren. Seniorengeluk is een datingsite die zich richt op mannen en vrouwen van 50 jaar of ouder. Hier heb ik gevonden wat ik al een tijdje zocht. Ik heb iemand gevonden met wie ik de rest van mijn leven wil delen. Seniorengeluk is niet alleen voor mensen die zoeken naar een serieus relatie, maar ook voor mensen die gewoon zoeken naar vriendschap, gezelschap of gewoon een leuke date. Verder wil ik ook aangeven dat Seniorengeluk helemaal niet ingewikkelt is om te gebruiken. Het is echt gemaakt voor de mensen die 50 jaar en ouder zijn. Na een korte tijd wist ik mijn weg te vinden en heb toen leuke mensen leren kennen. Seniorengeluk raad ik dus zeker wel aan.

  Makkelijk en eenvoudig

  Review over Match4me

  Match4Me is echt een leuke datingsite. Contact maken en leuke berichtjes sturen naar andere leden gebeurd erg makkelijk. Ik ben blij dat ik me heb ingeschreven bij Match4Me. Binnen een maand heb ik al 3 leuke dates kunnen scoren met 3 interessante dames. Ik ben op de site voor gezelligheid en vriendschap, momenteel wil ik geen serieuze relatie. Het maken van afspraken via Match4Me gebeurd ook erg makkelijk en eenvoudig. De meeste mensen van de site zoeken ook naar gezelschap, dus de kans dat je een date vindt is erg groot. Verder is de site heel simpel ingericht en je voelt je helemaal op je gemak. Daarnaast heb je ook leden die keurig met je omgaan. Ik had altijd gedacht dat online daten niet iets is voor mij, maar het moment ik die kans nam had ik er geen spijt van. Dankzij Match4Me ben ik een aantal leuke mensen tegengekomen waarvan een paar mijn vrienden zijn geworden.

  Ware liefde gevonden hier.

  Review over Gaypartner

  Ik wil graag mijn ervaring met Gaypartner met jullie delen. Ik zit nu al ongeveer een half jaar op de site en het bevalt me wel. Na dat ik hier ongeveer 3 weken stond ingeschreven heb ik mijn huidige partner leren kennen. Hij is echt een lieve man met wie ik alles kan bespreken. Wij zitten nu al 4 maanden in een relatie en we zijn erg blij met elkaar. Als deze datingsite niet bestond zou ik hem nooit tegenkomen. Gelukkig zijn er mensen die aan de homoseksuelen hebben gedacht. Ik ben hun erg dankbaar, want zonder hun zou ik deze blijschap nooit ervaren. Verder wil ik aangeven dat de site erg modern is ingericht, je kunt makkelijk gebruik ervan maken en ze gaan eerlijk om met de prijzen en mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel credits je moet betalen om een bericht te kunnen sturen. Dit alles was de moeite wel waard, want ik heb gevonden wat ik al een tijdje zocht.

  Makkelijk bruikbaar en veel afspraakjes

  Review over Victoria Milan

  Als getrouwde vrouw vind ik Victoria Milan een leuke en spannende site. Hier zitten echt alleen de gezelligste mensen. De reden waarom ik me heb aangemeld is, omdat ik op zoek ben naar leuke avontuurtjes. Dit heb ik namelijk ook aangegeven in mijn profiel. Vanaf het moment ik mijn profiel aan maakte en een paar foto’s plaatste kwamen de reacties snel naar binnen. Ik kreeg reacties van zowel getrouwde als vrijgezelle mannen. Maar mijn voorkeur gaat meer naar de singels. Met de getrouwde mannen kan ik wel leuke gesprekken voeren alleen hebben zij niet zoveel tijd als de singels. De vrijgezelle mannen kunnen meteen een afspraakje met je maken, wat ik erg leuk vind. Verder is het systeem van Victoria Milan erg goed ingericht waardoor je in contact komt met mensen van je buurt en die dezelfde interesses als jou hebben. Naast dit systeem heb je ook de leuke functies die erg handig zijn wanneer je iemand wilt contacten. Victoria Milan is een echte aanrader voor mensen die van gezelligheid houden.

  Prettige site!

  Review over Seniorengeluk

  Seniorengeluk is voor mij een prettige datingsite geweest. Via deze site heb ik iemand gevonden met wie ik alles van me kan delen. De site is erg gebruiksvriendelijk en duidelijk, je weet precies hoe je kan en moet beginnen. Wat ik ook prettig vind is dat ze direct aangeven wat de prijzen en mogelijkheden zijn. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Verder heb je een klantenservice die alle klachten snel opnemen, dus je wordt niet aan de kant geschoven als je een probleempje hebt. Naast mijn partner heb ik ook vrienden gemaakt met andere leden. Af en toe ga ik met ze om een kopje koffie te drinken. Dit is voor mij wat ontspanning en iets dat ik erg leuk vind om te doen. Seniorengeluk is een echte aanrader voor de 50-plussers die op zoek zijn naar liefde of gewoon vriendschap, want net als mij kun je ook iemand vinden die bij je past.

  Betrouwbaar, veilig en geen neppe profielen

  Review over Tesamen

  Mijn ervaring met Tesamen is erg goed. Ik vind het een geweldige en eenvoudige site waar je leuke en lieve mannen kunt vinden die ook op zoek zijn naar een echte serieuze relatie. Ik ben niet op de site voor eenmalige seksafspraakjes of dates. Ik ben op zoek naar iemand met wie ik mijn leven wil delen. Dankzij Tesamen heb ik wel kunnen vinden wat ik zocht. Daarnaast heb ik ook leuke mensen leren kennen die nu mijn vrienden zijn geworden. Verder heb ik gemerkt dat Tesamen geen grappen maakt met mensen hun gegevens. Hierdoor kun je zelf bepalen wat je met je prive gegevens wilt doen. Ook doen ze aan een paspoortcontrole zodat er geen neppe profielen op de site zijn. De site maakt wel bekend dat de fake profielen gerapporteerd moeten worden. Mijn doel met Tesamen is gelukt en ik raad een ieder aan om deze datingsite een kans te geven, wie weet kan je ook je partner vinden.

  Verrassend goede website

  Review over Gaypartner

  Het heel idee van Gaypartner vind ik geweldig en het viel me ook op dat er veel mensen zitten op de website. Ik was verrast om zoveel mensen te zien op de site. Hier voel ik me echt comfortabel en vrij. De mensen van de site zijn ook beleefd, wat mijn ervaringen nog positiever maakt. Ik heb me aangemeld op de site, omdat ik me alleen voelde. Ik ben op zoek naar vrienden met wie ik gezellige activiteiten kan doen, voor serieuze relaties ben ik nog niet ready. Maar als ik mijn partner hier tegenkom is het ook meegenomen. Gaypartner heeft mij wel veel geholpen om de juiste mensen te kiezen. Verder maakt wordt er gebruik gemaakt van credits, wat ik erg handig vind, want hierdoor weet je hoeveel berichten je kunt sturen en welke functies je kunt of wilt gebruiken. De kosten van een credit zijn wel redelijk geprijst, maar het is geen verloren geld.