Algemene Datingsites

Zoals het gezegde luidt, op elk potje past een dekseltje. Dankzij het internet is liefde meteen te vinden. Maar als de overvloed van het internet overweldigend is, wees dan niet bang. Hier een overzicht van de belangrijkste, leukste en interessantste algemene datingsites.

4 Reviews

Meetic gratis datingsite review. Meetic.be is dé meest succesvolste datingsite van Nederland en België; als het gaat om online dating. Veel singles uit België hebben zich ingeschreven en vonden een leuke date, vriendschap of ... Lees verder »

3 Reviews

Tesamen gratis datingsite review Tesamen.be is een niet-commerciële datingsite. Tesamen richt zich op singles uit België die op zoek zijn naar een serieuze partner. Tesamen is opgericht door Marijke en Peter. Zij ontmoetten elkaar op ... Lees verder »

0 Reviews

Tindl is een nieuwe datingsite in Nederland en België voor alle leeftijden op basis van foto's. Leden beoordelen foto's van andere leden en bij een match komen leden met elkaar in contact. Het contact loopt dan via chat en is dus zeer direct. ... Lees verder »

1 Review

StedenDating gratis datingsite review. StedenDating.be is dé datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een date, vriendschap of langdurige relatie. Veel singles uit België zijn te vinden op deze datingsite. Daten via internet in ... Lees verder »

1 Review

Relatieplanet gratis datingsite review. Relatieplanet.be is dé populairste datingsite van Nederland en België. De populaire datingsite onderscheid zich van andere datingsites door haar klantenservice. Relatieplanet biedt namelijk de ... Lees verder »

0 Reviews

Op Nieuwerelatie kom je terecht als je echt opzoek bent naar een serieuze relatie. Ben je boven de 40 jaar en ben je toch weer opzoek naar een nieuwe relatie of zelfs een huwelijkspartner? Dan is één ding zeker, dit is de juiste site ... Lees verder »

0 Reviews

Metjou gratis datingsite review Metjou.be is dé datingsite waar singles op zoek kunnen gaan naar een date, vriendschap of serieuze relatie. Veel singels uit België vonden een leuke partner via deze populaire datingsite. Dit blijkt ... Lees verder »

4 Reviews

Be2.be is één van de grootste datingsite ter wereld. Waar veel datingsites kortstondige relaties promoten, legt be2 de focus op duurzame relaties.  De liefde van je leven tegenkomen is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Kom je ... Lees verder »