Casual Dating

Casual Dating

De meest bekende vormen van casual dating en meer..

Casual Dating
6 november 2020

Ben jij iemand, die zijn of haar erotische fantasieën wil uitleven en zijn vleselijke behoeften bevredigt wil hebben zonder zich de volgende dag zorgen te maken over emotionele beperkingen? Houd je van seks, maar wil je geen relatie of andere verplichtingen erbij? Ben je getrouwd, maar toch nog op zoek naar een affaire? Als het antwoord op alle vragen positief is, dan ben je bij elke casual datingsite en of app op het juiste adres. Sommige personen gebruiken dating-apps om langdurige relaties te vinden, terwijl weer anderen op zoek zijn naar vrijblijvende affaires, hete ontmoetingen, snelle erotische momenten en goed, ouderwets seks plezier voor volwassenen. In dit artikel kom je te weten wat kan worden verstaan onder casual dating en wat je kunt verwachten als je er eenmaal mee begint. 

Bevredigen van erotische behoeften 

Casual dating, in de kern, is het bevredigen van erotische behoeften en uitgaan op wellustige maar discrete avonturen voor volwassenen zonder ooit aan iemand gebonden te raken. Je beantwoordt niemand en kunt heel goed doen wat je wilt. Je kunt elke seksuele fantasie bevredigen zonder de puinhoop van emotionele gehechtheden. Wat je situatie ook is, je hoeft je nooit schuldig te voelen omdat je bewust online komt om op zoek te gaan naar spannende casual dates. 

Wat is casual dating?

De term "casual dating" komt vrij vaak voor als het gaat om daten en relaties. Het is wordt heel vaak gebruikt in films, tijdschriften en tv-programma's, dat de betekenis ervan voor sommige mensen behoorlijk verwarrend is geworden. Dus, wat betekent casual daten eigenlijk? Simpel gezegd betekent het niets anders dan deelnemen aan niet-exclusieve vrijetijds seks met meerdere partners. In feite zijn er drie verschillende soorten van casual dating:

  • Geen verplichtingen of dating voor volwassenen (no strings attached)
  • Vrienden met voordelen (friends with benefits) 
  • Seks met een ex

Geen verplichtingen of dating voor volwassenen

Het "vrijblijvende" type is het affiche kind voor elke film of tv-show, die betrekking heeft op ‘losse’ seks. Dit houdt in dat je contact maakt met een totale vreemdeling, die je net een paar uur geleden hebt ontmoet in een hookup-app of aan de bar. Er zijn ook gevallen waar je reeds contact hebt gemaakt met iemand, die al een tijdje op je radar staat en de gelegenheid zich net voordeed om de stoute schoenen aan te trekken. 

Vrienden met voordelen

Het belangrijkste, dat deze vorm van casual seks onderscheidt van de andere typen, is het eerste woord: vrienden. Dit soort informele contacten plaatst vriendschappen boven alles. Dit houdt in dat de persoon met wie je het bed deelt niet per se een volslagen vreemde hoeft te zijn. Het kan een kennis zijn, die toevallig dezelfde nonchalante mentaliteit deelt, die jij hebt als het gaat om daten en seks. 

Seks met een ex

Je kunt tenslotte geen seks spellen zonder ex. Er kunnen veel redenen zijn waarom mensen losse seks hebben met hun exen. Het kan zijn, dat ze zich extra geil voelen of misschien vinden ze, dat het beste aan de relatie de verbluffende seks was. Toch heeft deze vorm van casual seks de meeste valkuilen van de drie, aangezien er een hoger risico is op terugval en het weer opduiken van oude gevoelens.

Casual daten is natuurlijk veelzijdig. 

Hoewel de drie besproken vormen van casual seks de meest voorkomende soorten zijn, kan casual dating nog steeds andere vormen aannemen, afhankelijk van de grenzen die door verschillende soorten personen worden gesteld.

Waar kun je terecht voor casual dates?

De snelste en gemakkelijkste manier om te zoeken naar one-night stands, erotische ontmoetingen en sexy avonturen is online. Sluit je dus gerust aan bij de honderden en duizenden datingsites en –apps, die speciaal zijn ontwikkeld voor casual daten. Op deze sites kun je heel wat mensen ontmoeten, die hetzelfde plezier willen beleven als jouw. Wees niet bang om je verborgen seksuele verlangens te verkennen. Mensen komen massaal naar deze sites en apps om los te laten en los te gaan en uiteraard om een geweldig verhaal te vertellen. Enkele sites waar je zeker terecht kan voor een casual date zijn ondeugend daten en sf dating. 

Waarom doen mensen aan casual daten?

Te druk met werk, studie of leven in het algemeen om de tijd tot nu toe te vinden kan een van de redenen zijn waarom men begint met casual daten. Mensen kunnen te veel bezig zijn met het dagelijkse leven, dat ze noch de tijd en energie hebben om te investeren in een toegewijde relatie, maar het verlangen naar intimiteit en fysieke actie is er wel. De beste opzet voor hen is casual daten, wat een stuk eenvoudiger kan zijn, beter bij hun schema past en minder kieskeurig is.

Geen verplichtingen en emoties 

Sommigen kiezen ervoor om niet emotioneel te investeren in de relatie en dat is helemaal oké. Serieuze relaties hebben voor de persoon gewoon niet de hoogste prioriteit. Toegewijde relaties kunnen best lastig en gecompliceerd worden. Je zou enorm veel geduld nodig hebben om een ​​relatie te laten werken. Voor sommigen is dat gewoon niet voor hun bestemd. Ze willen gewoon volwassen plezier zonder toewijding.

Willen terugkomen in het datingspel na een scheiding of langdurige relaties en kijken of ze het nog steeds "snappen"

Er is een flink deel in de populatie van online dating, die bestaat uit 'nieuw-singles'. Na het uiteenvallen van een relatie kan het voor sommige mannen en vrouwen best een uitdaging zijn om de draad weer op te pakken en verder te gaan met het leven. Op casual datingsites zijn en veel "flirts" ontvangen, kan een transformerende ervaring zijn. Hoe erg de scheiding of de relatie ook was, er zijn nog steeds heel veel andere mensen, die je misschien warm en aantrekkelijk vinden. Dit kan werken als een bevestiging, dat je het nog steeds hebt, zelfs nadat je zo lang niet op de singles markt bent geweest. Een ander ding is dat mensen, die herstellen van het verlies van serieuze relaties de neiging hebben om een ​​verandering van tempo te verlangen. Dit betekent alles vermijden, dat kan leiden tot duurzaamheid en exclusiviteit. Voor sommigen is het installeren van dating-apps een enorme stap om verder te gaan en hun oude zelfvertrouwen terug te krijgen.

Bezoek C-date / C-Dating

Reacties

Wie deze getuigenis vandaag leest, zou het met mij en mijn familie moeten vieren, want het begon allemaal als een grap, voor sommige mensen zeiden ze dat het onmogelijk was. Mijn naam is Otto Rosier en ik kom uit Zwijndrecht, Nederland. maar ik verhuis met mijn vrouw naar Chicago, VS. Ik ben gelukkig getrouwd met twee kinderen en een lieve vrouw. Er is iets vreselijks gebeurd met mijn familie, toen ik mijn baan verloor en mijn vrouw mijn huis verliet omdat ik niet goed voor mezelf en de familiebehoeften kon zorgen. van haar en mijn kinderen op dat moment. Het lukte me negen jaar, geen vrouw die me steunde om goed voor de kinderen te zorgen. ik probeer een testbericht naar mijn vrouw te sturen, maar ze blokkeert me om met haar te praten ik probeer met haar vriend en haar familieleden te praten, maar weet nog steeds dat iemand me kan helpen en ik heb later een aanvraag ingediend bij zoveel bedrijven, maar toch deden ze dat bel me niet, totdat er een trouwe dag kwam die ik nooit in mijn leven zal vergeten. toen ik een oude vriend van me ontmoette aan wie ik al mijn moeilijkheden uitlegde en hij vertelde me over een geweldige man die hem hielp een goede baan te coca cola company en hij vertelde me dat hij een spreukgebruiker is, maar ik ben iemand die nooit in spreukgieter gelooft, maar ik besloot hem eens te proberen en Drigbinovia instrueerde me en liet me zien wat ik moest doen in deze zeven dagen lunchtijd. Ik volg alle instructies op en doe wat hij me vroeg om goed te doen. Drigbinovia zorgde ervoor dat alles goed ging en mijn vrouw zou me weer zien na het geweldige werk van Drigbonovia. Mijn vrouw belde me met een onbekend nummer en verontschuldigde zich en ze vertelde me dat ze mij en onze kinderen en mijn vrouw echt mist. En na twee dagen belde een bedrijf dat ik mijn waarderingsbrief heb ingediend, nu ben ik de manager van toonaangevend bedrijf in de VS. Ik raad je aan als je problemen hebt, stuur een bericht naar deze e-mail: [email protected] of WhatsApp hem op +12162022709 en je krijgt het beste resultaat. Neem dingen als vanzelfsprekend aan en het zal van je worden afgenomen. Ik wens je het beste.

Reviews over C-date / C-Dating

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden