Relatieplanet inloggen, hoe en waar kan ik dit doen?

Relatieplanet inloggen, hoe en waar kan ik dit doen?

11 november 2019

Relatieplanet inloggen

Relatieplanet inloggen, hoe en waar kan ik dit doen? Vooral voor nieuwe online daters kan dit wat probleempjes opleveren. Vandaar dat wij alle relevante informatie hebben opgenomen op deze pagina. Alleen leden van Relatieplanet.be kunnen inloggen. Dit kan op de startpagina door op de voorpagina te klikken op Inloggen. Vervolgens ga je naar een volgend scherm waar je je logincode en wachtwoord kunt in voeren. Klik hierna op button "inloggen". Hierna zal je automatisch worden doorgestuurd naar je profielpagina. 

inloggen relatieplanet

Relatieplanet wachtwoord vergeten

Dit kan iedereen overkomen natuurlijk. Je wachtwoord gegeven kun je zo weer opvragen door op hulp nodig bij inloggen? te klikken. Vul je e-mail adres in bij het kopje emailadres. Nadat je op verzenden hebt geklikt, ontvang je binnen enkele seconden een e-mail met je inloggegevens.

Lid worden van Relatieplanet?

Relatieplanet is verkozen tot de beste datingsite en populairste datingsite tijdens verschillende website van het jaar verkiezingen. Wil jij gebruikmaken van Relatieplanet? Klik dan op Maak gratis een prfiel aan. Volg alle stappen en je bent over een minuutje online! En, had je wat aan deze informatie? Mooi. Je kunt je ervaring(en) over Relatieplanet ook delen met anderen door gratis een review te schrijven. Je hoeft je hiervoor niet te registreren!

Bezoek Relatieplanet

Reacties

dag

ik probeer een bericht te sturen naar een persoon met de naam Roel, die in Mechelen woont (een nieuw lid) maar slaag er niet in om hem een bericht te sturen

hoe kan ik dit doen

graag een snel antwoord

dank je


Hilde

Ik heb geprobeerd me gratis aan te melden, het lukt niet omdat ik steeds dezelfde foutmelding krijg ivm emailadres. Emailindeling is fout?? ...

Reviews over Relatieplanet

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden