Parship kosten, hoeveel betaal je voor een lidmaatschap?

Parship kosten, hoeveel betaal je voor een lidmaatschap?

16 april 2019

 

Parship kosten

Parship kosten, hoeveel betaal je voor een lidmaatschap? Zoals vanzelfsprekend is dit erg handig om te weten als je hier gebruik van gaat maken. Deze pagina biedt jou alle relevante informatie over het betaalde lidmaatschap.

Parship.be Premium Lidmaatschap

  • 24 maanden – € 412,32 (€17,18 p/m)
  • 12 maanden – € 296,16 (€ 24,68 p/m)
  • 6 maanden – € 269,40 (€ 44,90 p/m)

Voordelen Parship Premium-lidmaatschap

  • Persoonlijkheidsrapport
  • Contactgarantie (alleen bij 6 ,12 en 24 maanden)
  • Zoeken in uw omgeving
  • Vrijgegeven foto's bekijken
  • Berichten uitwisselen en lezen
  • Bezoekerslijst bekijken
  • Partnervoorstellen continu geactualiseerd

Parship automatische verlenging

Om onafgebroken gebruik te kunnen maken van alle voordelen van je Premium-lidmaatschap, wordt je Premium-lidmaatschap iedere keer automatisch met een periode van één maand verlengd. Alle genoemde prijzen zijn incl. BTW.

Parship betalingsmethoden

Op Parship kun je een Preimium-lidmaatschap afsluiten met de volgende betalingsmethoden: iDeal, Credit Card en PayPal. Je hebt het recht beroep te doen op de wettelijke bedenktermijn van veertien kalenderdagen. Deze eenmalige bedenktermijn begint op de dag van je bestelling. Je kunt je lidmaatschap binnen de bedenktermijn stoppen via het contactformulier of per brief. Een beroep op de bedenktermijn is niet meer mogelijk als je een contactverzoek hebt verstuurd, of een ontvangen contactverzoek hebt geopend.

En, had je wat aan deze informatie? Je kunt je ervaring(en) over Parship ook delenmet anderen door gratis een review te schrijven. Klik op het tabblad "Schrijf een review". Je hoeft je hiervoor niet te registreren!

parship kosten

Bezoek Parship

Reacties

Parship heeft een schandelijk verdienmodel. Een persoonlijke " multi pulchoice test" over jezelf dien je in te vullen. En dus betalen. Dit wordt verkocht als "het van het" in hun dienstverlening ( oplichting) want de vragen zijn " zie van hier" alles en nietszeggend" om dan een algoritme erop te zetten. Eenmaal dit ingevuld bent u als klant onherstelbaar "geregistreerd"....en vanaf dan genaaid! Hopelijk komt er vanuit het europees parlement ooit een regelgeving om parship en dergelijke ernstig aan banden te leggen. Belgie is een ramp! Politiek Belgie vindt het grappig, tja onze politiekers kunnen hoeren en gigolo's zowiezo betalen! ( meestal aftrekbaar als onkost)
Zelf verkies ik de goedkope datingsite, het platform is net als de gebruiker clean, pover, netjes, you get what you see.
Verdomme is daar dan niemand die dit leest, ambtenaar bij financieeen, politieker, kaderlid van vtm, berscherming van minderjarigen, die parchip stopt of laat regelen.mvg

Reviews over Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden