Vier Tips voor Een Extra Relatie via Online Daten

Vier Tips voor Een Extra Relatie via Online Daten

Vier Tips voor Een Extra Relatie via Online Daten
2 juli 2020

Je hebt ze vast wel eens voorbij zien komen: datingsites gericht op mensen die al in een relatie zijn. Je zou het kunnen zien als een website voor het plegen van overspel, maar ook juist als een website voor wanneer je een open relatie hebt. De één vindt het vreselijk, terwijl de ander niets liever wil. Bijna elke relatie heeft wel eens een punt waarop het wat minder gaat. Het is wat saaier, je hebt weinig seks, noem maar op. Sommige mensen gaan dan op zoek naar seksuele of romantische bevrediging bij een ander, anderen doen dat niet. Recent onderzoek heeft aangetoond dat overspel binnen vaste relaties tussen de 40 en 76 procent ligt. Dat is nogal wat. Voor veel relaties is overspel ook de reden dat het uit gaat. 

Vreemdgaan via een Online Website

Of je je nu bevindt in een open relatie of je wil gewoon vreemdgaan, je kan sowieso op het internet terecht. Een website als Victoria Milan of SecondLove is hier al helemaal op ingericht. De websites hebben vaak een handige functie wat het lastig maakt om “gesnapt” te worden, zoals een paniek knop. Wil je het echter nog beter aanpakken? Lees dan deze vier tips. 

Wees op een neutrale locatie

Wanneer je inlogt op de wifi van je eigen thuisnetwerk kan je best makkelijk achterhalen waar iemand is geweest. Ga dus op zoek naar plekken met een neutraal netwerk, zoals je lokale Mc Donalds of een gezellig koffiezaakje. 

Zoek onbekende mensen

Het is wel heel lullig wanneer je single schoonzus opeens een foto van jou voorbij ziet komen op een datingsite. Kies er daarom voor om buiten je eigen leefomgeving te zoeken of kies een pseudoniem zodat je minder snel herkent kan worden. Wanneer je een open relatie hebt en de rest van de familie dit niet weet is dit ook een handige optie. 

Wees voorzichtig

Voordat je zomaar met iemand afspreekt is het verstandig om te kijken naar wat de ander op zijn/haar profiel schrijft. Je wil natuurlijk niet per ongeluk een stalker of creep aantrekken. Hebben ze op hun profiel staan dat ze een monogame relatie willen, is het wellicht geen goede optie. Daarnaast is het altijd fijn om een like-minded persoon te kiezen.

Denk goed na

Wil je nu écht vreemdgaan omdat je huidige relatie niet zo lekker loopt? Of is het toch makkelijker om eerst een gesprek met je partner aan te gaan voordat je een drastische stap zet. Vreemdgaan kan niet zomaar ongedaan gemaakt worden en een open relatie is niet voor elke relatie geschikt. Hoe zou je je voelen om je partner kwijt te raken en hoe zou je je voelen wanneer je partner zomaar vreemd zou gaan? Denk dus goed na voor je deze beslissing maakt en slaap er zeker nog even een nachtje over. Wellicht kunnen jullie eens samen kijken naar bijvoorbeeld een swingers site, om het leven weer wat avontuurlijker te maken.

Nu je dit weet kan je op zoek gaan naar een leuke partner of een gezellige FWB voor wat leuke avonturen!

Bezoek Victoria Milan

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden