4 Datingtips voor Mannen

4 Datingtips voor Mannen

4 Datingtips voor Mannen
24 juni 2020

Er wordt bij mannen vaak automatisch verwacht dat zij minder moeite hebben met het flirten en daten dan bij vrouwen. Niks is echter minder waar. Mannen kunnen namelijk ook onzeker zijn, geen idee hebben wat ze moeten zeggen, en natuurlijk kunnen mannen ook zenuwachtig zijn voor de eerste date. Een potentiële partner ontmoeten is ook erg spannend. Daarom hebben wij hier een aantal tips om het makkelijker voor je te maken. 

Let op je Uiterlijk

Wanneer je gaat daten, is het belangrijk dat je er goed verzorgd uitziet. Dat is wat jij van je date verwacht en wat zij ook van jou verwachten. Er onverzorgd uitzien kan al snel een grote afknapper zijn. Een goede verzorging betekent niet gelijk dat je je chicste kleding moet aantrekken. Een nette spijkerbroek met een leuk overhemd en/of colbert is al genoeg. Doe een lekkere parfum of aftershave op en trek passende schoenen aan, et violá! Het maakt je direct een stuk aantrekkelijker voor de andere partij. En nou moeten wij eerlijk zeggen, als man ben je weinig tijd kwijt aan een goede verzorging. 

Waar ga je heen?

Wanneer je kijkt naar romantische films moet je altijd een beetje sceptisch blijven. De mannen en situaties uit deze films zijn nou eenmaal vrij overdreven of gewoon onrealistisch. Toch zit er ergens nog een kern van waarheid in: de locatie. Ga dus niet zomaar voor een thuisdate met Netflix, maar kies een romantisch park, of maak een mooie wandeling langs het strand. Het geeft dezelfde sfeer als zo’n romantische film, maar is een stuk realistischer. Je date zal zich heel speciaal voelen!

Hou het Spannend

Je zal de eerste date voornamelijk gebruiken om elkaar beter te leren kennen, dus zorg ervoor dat je niet teveel over jezelf praat, maar geef je date juist ook de kans om wat over zichzelf te vertellen. Kom mysterieus over door niet direct alle informatie los te laten (tenzij het van belang is voor de toekomst van jullie relatie, natuurlijk). Mensen zijn nieuwgierig van aard, dus op deze manier zorg je voor wat extra leuke spanning tijdens de date. Je date zal lekker door blijven vragen. Wees echter niet té mysterieus omdat dit ook ongeïnteresseerd kan overkomen, en dat is wat je juist wil vermijden. 

Geef Complimenten, maar neem ze ook aan

Zowel mannen als vrouwen vinden het heerlijk om een compliment te krijgen. Zeg dat je date er mooi uit ziet, lach ze toe en vertel ze hoe prachtig je hun ogen vindt. Probeer cliché openingszinnen te vermijden en zeg gewoon wat je denkt. Complimenten geven de ander een zeker gevoel over zichzelf, wat goed van pas komt tijdens een interessante date. Daarnaast wil niemand een partner die zich aan zichzelf laat twijfelen. 
Complimenten geven werkt echter ook andersom. Wanneer je date jou een compliment geeft, accepteer deze en doe het niet af! 

Al laatste willen we je nog zeggen: let ook hierbij op dat je niet té ver gaat met het geven van complimenten. Een paar complimenten op passende momenten tijdens een date is prima, maar te veel complimenten kunnen een beetje overkomen als pushen of desperate. 

Mannen, succes met je date!

Bezoek Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden