Elite Dating kosten en mogelijkheden

Elite Dating kosten en mogelijkheden

25 februari 2020

Elite Dating is een grote en belangrijke datingsite in de Belgische datingindustrie. Zoals bij veel andere onlinedatingsites is het aanmelden op de website helemaal gratis. Wat kan je echter allemaal krijgen voor een gratis abonnement en welke voordelen levert een betaald lidmaatschap juist op? Wij hebben het allemaal voor je uitgezocht. 

Inloggen en gratis aanmelden bij Elitedating

elitedatingZoals wij eerder al noemden is het aanmelden bij Elite Dating helemaal gratis. Dat wordt je dan ook direct duidelijk gemaakt wanneer je je aanmeldt. De website presenteert zichzelf als het neusje van de zalm, maar ze zijn heel transparant. Wanneer je je aanmeldt krijg je gelijk te zien wat je daar allemaal van kan verwachten en welke mogelijkheden beperkt zijn met een gratis abonnement. Zo kan je namelijk alleen maar rondkijken, flirts sturen, profielen bekijken en je eigen profiel aanpassen. 

Bijkomstigheid van Elite Dating

Wat wel handig is om te weten is dat Elite Dating deel uitmaakt van een groot netwerk van allerlei andere datingsites. Jouw profiel wordt dan ook direct gedeeld met al deze andere websites. Sommige mensen vinden dit geen fijne gedachte, terwijl anderen er juist wel van houden. Voor een website die zichzelf als de “beste” benoemd is dit echter een beetje apart. Zeker wanneer ze zichzelf “elite” noemen, dat gaat dan namelijk een beetje verloren. 

Een premium abonnement bij Elite Dating

Wil je graag gebruik maken van alle opties die Elite Dating biedt? Dan kan je een premium abonnement afsluiten. Wat je ervoor krijgt blijft onduidelijk totdat je daadwerkelijk een abonnement afsluit. Dit vinden wij persoonlijk een hele klantonvriendelijke manier en zelfs een gemiste kans op nieuwe, betalende klanten. Het enige wat wel vermeld wordt is dat ze verschillende valuta aannemen. Het is in ieder geval duidelijk dat je meer zal krijgen dan het gratis abonnement en dat is te hopen ook!

Wat krijg je bij een premium abonnement?

Gelukkig hebben wij toch uit kunnen zoeken wat je allemaal krijgt met een premium abonnement. Zo kan je namelijk zonder grenzen communiceren met andere leden, hun foto’s bekijken, op profielen reageren en de chat gebruiken. Ook kan je zien wanneer jouw berichten zijn gelezen, kan je meedoen aan een wetenschappelijk persoonlijkheidsprofiel en Kismet. Bij Kismet krijg je tot 20 extra partnervoorstellen per dag. 

Het abonnement wordt automatisch verlengt totdat je deze zelf stopzet. De kosten zijn als volgt:

  • 3 maanden kostn €19,90 per maand
  • 6 maanden kost €15,90 per maand 
  • 12 maanden kost €10,90 per maand 

Betaling kan gemakkelijjk met Visa, Mastercard, American Expres, Paypal en MisterCash.

Bezoek EliteDating

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden