Parship of EliteDating?

Parship of EliteDating?

Bij welke datingsite kan ik mij het best aanmelden?

Parship of EliteDating?
10 augustus 2020

Het is niet voor een ieder altijd even makkelijk om in contact te komen met een leuke heer of een dame voor een date, serieuze relatie en meer. Uiteraard heb je de mogelijkheid om iemand aan het werk te leren kennen of als je naar de discotheek gaat, dan zou je met iemand in contact kunnen komen. Het probleem waar je al snel tegenaan zou kunnen lopen is dat het niet op mensen hun voorhoofd staat geschreven, dat ze single zijn en open staan voor een nieuwe relatie. Dit laatste maakt het dus moeilijk om in het dagelijks leven in contact te komen met andere singles om elkaar beter te leren kennen, een date en meer. Gelukkig zijn er voldoende top Belgische datingsites waar je terecht kan. Enkele van deze sites zijn Parship.be en EliteDating.be. Op deze datingsites ben je ervan verzekerd, dat de leden single zijn en dat ze evenals jou op zoek zullen zijn naar de liefde, romantiek, serieuze dates, contact en meer. Het enige wat je moet doen is een leuke match vinden en een gesprek starten. In bepaalde gevallen zal je merken, dat er geen klik tussen jullie is. Geen nood, je kunt je terugtrekken en gerust verder zoeken naar andere interessante matches totdat er op gegeven moment een klik is en jullie met elkaar kunnen afspreken.  

Doelgroep Parship dating 

Parship behoort tot een van de meest bekende Belgische datingsites waar voornamelijk hoogopgeleiden zich aanmelden, die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Daarnaast is het goed om te weten, dat de meeste singles, die je zult aantreffen op deze site dertig jaar en ouder zijn. Op deze site is er verder een evenwichtige verdeling tussen mannelijke en vrouwelijke leden. Van het aantal leden is 51% man en 49% vrouw. Parship biedt alle singles een veilige platform waar ze onder in contact kunnen komen met andere leeftijdsgenoten en of hoogopgeleiden. De vele succesverhalen van deze site liegen er niet om, niet zomaar vinden één op de drie leden hun partner via deze site. 

Doelgroep Elite Dating 

Ook EliteDating behoort tot een van de populaire Belgische Datingsites. Evenals Parship bestaat deze site ook voor een groot deel uit hoogopgeleiden en personen, die 30 jaar en ouder zijn. Om precies te zijn, ongeveer 90% van alle leden is 30 jaar en ouder en 85% is hooggeschoold. Ben je dus op zoek naar een serieuze relatie met iemand, die hoogopgeleid is, dan kun je onder andere terecht bij EliteDating. 

Wat zijn de overeenkomsten tussen Parship en EliteDating? 

Het is natuurlijk interessant om te weten wat de datingsites Parship en EliteDating met elkaar gemeen hebben. Uiteraard weet je inmiddels al, dat je op beide sites terecht kan voor het vinden van een leuke partner. Het zal je opvallen, dat beide sites uit een groot aantal dertig plussers bestaan, die hoog opgeleid zijn en die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Vooral de leeftijd van de leden maakt, dat ze veel serieuzer zijn bij het zoeken naar een geschikte partner. 

Je zult verder merken, dat het aanmeldproces bij zowel Parship als EliteDating vrijwel hetzelfde zijn. Via de startpagina’s van beide sites zal je een online aanmeldformulier aantreffen waar je moet aangeven of je man of vrouw bent, of je op zoek bent naar een man of een vrouw, een werkende e-mail adres en wachtwoord naar keus moet ingeven. Na alle gegevens ingevuld te hebben en geklikt te hebben op het tabje om je aanmelden in te schrijven, wordt er automatisch een bericht verstuurd naar het opgegeven e-mail adres ter bevestiging van de aanmelding. Hierna kun je direct aan de slag met het vinden van een geschikte hoogopgeleide dertig plus partner. 

Wat zijn de verschillen tussen Parship en EliteDating? 

parship

Op Parship zal je merken, dat er vooral wordt gewerkt volgens de Parship principe. Deze is een unieke methode, die leden matcht op basis van hun persoonlijkheidskenmerken, die essentieel zijn voor een harmonieuze relatie. Deze principe is gebaseerd op theorieën uit de psychologie en sociologie. Hier zijn vooral relevante aspecten als die van de gedragspsychologie, sociale psychologie, de psychoanalyse als de gestaltpsychologie toegepast. Ook de transactionele analyse van Eric Berne speelt in dit kader een belangrijke rol. De beheerders van de site hebben op basis hiervan ook de unieke wetenschappelijke persoonlijkheidstest ontwikkeld. Hiermee onderscheidt Parship zich van andere datingsites. Mede dankzij deze persoonlijkheidstest kent Parship een slagingspercentage van maar liefst 38%. 

Gratis aanmelden Parship

elitedating

Op EliteDating daarentegen heb je misschien geen EliteDating principe of een wetenschappelijke persoonlijkheidstest welke je kunt uitvoeren en op basis waarvan de matching zal plaatsvinden, maar de site biedt wel contactgarantie en de ‘Kismet’ functie. 

Bij een betaalde lidmaatschap op EliteDating van minimaal zes maanden krijg je een onvoorwaardelijke contactgarantie van de site. Leden die gebruikmaken van deze contactgarantie zijn verzekerd voor de totstandkoming van communicatie met een bepaald aantal deelnemers. Afhankelijk van de duur van het lidmaatschap is dit voor zes maanden een minimum van tien contacten en voor een lidmaatschap vanaf twaalf maanden een minimum van 20 contacten. Indien je tijdens de duur van je lidmaatschap niet in contact komt met de aangegeven aantal personen, dan kun je de beheerders van de site 14 dagen voor het aflopen van het lidmaatschap hiervan verwittigen middels het online contact formulier. Indien blijkt, dat je inderdaad tijdens de duur van je lidmaatschap niet in contact bent gekomen met het minimum aantal personen, dan wordt je lidmaatschap voor dezelfde duur kosteloos verlengd. 

Daarnaast biedt EliteDating je ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de ‘Kismet’ functie. Kismet zelf betekent niets anders dan geluk, lot of bestemming. Deze functie maakt het mogelijk om veel meer partnervoorstellen via de site te ontvangen. Je kunt deze functie inschakelen door op je startpagina te klikken op het tabje ‘Kismet’. De "Kismet" matches zijn gebruikers, die niet als gewone partnervoorstellen aan je zijn voorgesteld, omdat ze niet helemaal met je voorkeuren overeenkwamen. Hun persoonlijkheidsprofielen matchen echter wel heel goed met die van jou. Bij deze functie gaat het dus vooral om hoe spontaan je bent en heeft ook te maken met de eerste indruk, die je maakt op de andere gebruiker en uiteraard ook omgekeerd. Om naar het volgende "Kismet" voorstel te kunnen gaan dien je  contact met de match op te nemen, of het profiel te verwijderen. 

Als je match een bericht of een glimlach heeft gestuurd, belandt zijn of haar profiel in je Partnervoorstellenlijst. Je kunt dit profiel vinden, als je op Partnervoorstellen klikt. Mocht je de match verwijderen, dan komt je automatisch bij het volgende profiel. Het is niet mogelijk om terug te keren naar reeds verwijderde profielen. 

Gratis aanmelden Elitedating

Parship of Elite Dating? 

De keus is dus helemaal aan jouw of je lid wordt van Parship of van EliteDating. Wil je op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest en de Parship principe in contact komen met de liefde van je leven? Dan kun je het best kiezen voor Parship. Wil je echter een contactgarantie of gebruik maken van de Kismet functie om interessante matches te vinden, dan kun je het best kiezen voor EliteDating. 

Bezoek Parship

Reacties

Ik heb net een heel verhaal verzonden en nu is het weg, verdwenen waarschijnlijk.
Er staat "verkeerd captcha"....
Wat nu weer?

Reviews over Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden