Hoe Word Je de Perfecte Sugar Baby?

Hoe Word Je de Perfecte Sugar Baby?

Sugar dating tips

Hoe Word Je de Perfecte Sugar Baby?
4 september 2020

Hoewel het in België pas vrij recent in opkomst is, gebeurt het al veel meer in andere landen: sugar dating. Een sugar daddy is een welgestelde man die graag een vrouw financieel wil helpen in ruil voor haar aanwezigheid, een conversatie, of haar lichaam. In veel gevallen wil een daddy het gevoel krijgen dat hij in een relatie zit. Een sugar baby is vaak een (jonge) vrouw die zo’n man gezelschap houdt in ruil voor geld, kleding, of andere ondersteuning. In veel sugar relaties komt seks voor, maar het is geen verplichting. Er zijn zelfs websites die deze arrangementen verbieden. Je mag natuurlijk wel altijd seks hebben vanuit je eigen vrije wil. 

Wat zijn Sugar Daddies?

Een sugar daddy is vaak een rijke, oudere man die zijn geld aan een jonge dame geeft in ruil voor haar gezelschap. Er zijn verschillende soorten daddies, van de oudere mannen op zoek naar een gesprekspartner tot aan de jonge ondernemer die geen tijd heeft voor relaties, maar wel een mooie dame mee wil nemen naar een feest. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een sugar relatie op vrijwillige basis. Beide partijen spreken van tevoren af hoe hun arrangement eruit zal zien en beide partijen kunnen ook op elk moment stoppen met deze relatie. Niemand is elkaar wat verplicht. Er zijn genoeg verhalen van studenten die een sugar relatie aangaan om hun studie te kunnen betalen, daar is niks mis mee.

Hoe Word Je een Sugar Baby?

Allereerst zal je je moeten inschrijven op een sugar dating website, daar vind je namelijk de meeste daddies. Wanneer je als jongen een sugar baby wil worden, kan dit ook. Zij gaan echter vaak op zoek naar Sugar Aunts: oudere vrouwen met veel geld. Wanneer je je eenmaal hebt ingeschreven is het tijd om je profiel op te stellen en contact te zoeken met een daddy.

Wanneer je een leuk persoon hebt ontmoet, kunnen jullie praten over de verschillende wensen en arrangementen. Hierbij wordt duidelijk afgesproken wat jij wil en wat er van je wordt verwacht. Dit is heel belangrijk omdat het miscommunicaties voorkomt. Wees daarom altijd eerlijk en wees niet bang om je grenzen aan te geven. Als je daddy je wil dwingen tot iets, mag je ook gerust weglopen of hun account blokkeren. 

Sugar Dating Tips

Hier zijn nog een paar extra tips om je te helpen met daten in de sugar wereld.

  1. Laat niet te veel van jezelf zien op je profielfoto. Kies voor iets chic en laat je gezicht zien. Door niet gelijk alles bloot te geven, heb je veel materiaal om mee te flirten en teasen.
  2. Zet altijd een deel van je geld apart. Een sugar relatie kan om welke reden dan ook plotseling stoppen. Het is dan handig als je een kleine buffer hebt om van te leven tot je een nieuwe daddy hebt gevonden.
  3. Pas op voor salty daddies. Dit zijn mannen die je van alles beloven, maar nooit betalen. Je kan ze niet altijd even makkelijk herkennen, dus let goed op. Wanneer hij nooit wil afspreken (tenzij het een stricte online daddy is, deze bestaan ook), of moeilijk doet over een eerste betaling, loop dan gelijk weg!
  4. Geniet ervan! Een sugar relatie is een leuke ervaring om van te genieten. Pas goed op jezelf en doe alleen dingen waar je je fijn bij voelt. Dan komt de rest allemaal goed!

Bezoek Suikerarrangement

Reacties

Of all the Sugardaddy sites I have used, sugardaddymeet.be is the highest quality. Because of this site, I found the real Sugarbaby instead of an escort.

Reviews over Suikerarrangement

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden