50PlusMatch wat zijn de tarieven?

50PlusMatch wat zijn de tarieven?

5 maart 2020

Wanneer je je wil aanmelden op 50plusmatch is dit helemaal gratis. Je merkt al snel dat deze website een fijne datingsite is die zich specifiek richt op 50-plussers die op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner. Niet alleen in België is deze website actief, maar ook in Nederland, Finland, Denemarken, Noorwegen en Zweden. Gelukkig hoef je je geen zorgen te maken om een plotselinge taalbarrière, want het laat voornamelijk lokale profielen zien. Maar wat krijg je voor een gratis aanmelding, en wat moet je betalen om een premium abonnement te nemen?

Inloggen en het gratis 50plusmatch abonnement

Het voordeel van 50plusmatch is dat het gratis abonnement geen proefabonnement is, zoals veel andere websites wel hanteren. Daardoor kan je op je gemak gebruik maken van de website. De eerste twee weken na aanmelding kan je van alle websitefuncties gebruik maken. Je kan daarna nog 5 interesses versturen en ongelimiteerd berichten ontvangen. Op deze berichten kan je echter niet reageren. Zoals we al vaker zeggen over een gratis abonnement, beperkt het de functies van de datingsite en je date ervaring aanzienlijk. Laten we kijken naar het betaald lidmaatschap. 

Betaald lidmaatschap

Wanneer je het volledige lidmaatschap neemt, heb je toegang tot alle functies van de website zonder beperkingen. Dit houdt in dat je het volgende kan doen:

  • Berichten naar andere leden sturen
  • Profielen bekijken
  • Gebruik maken van de chat
  • De functies van Things2Share gebruiken
  • Je kan zien wie er full member of gratis lid is

Dit zijn de meest gebruikelijke functies die je nodig hebt wanner je contact wil leggen met een potentiële partner. Hoewel de functies minder bijzonder lijken dan die van andere websites, maar deze website zet zich juist sterk in op social media apps. Je kan hier gratis gebruik van maken wat een grote bonus is. 

Kosten van een betaald abonnement bij 50plusmatch

prijzen 50plusmatchEr zijn verschillende mogelijkheden om een abonnement te nemen bij 50plusmatch. Hieronder kan je ze vinden:

  • Eén maand kost €29,95
  • Drie maanden kosten €19,95 per maand
  • Zes maanden kosten €14,95 per maand
  • Een jaar abonnement kost €9,95 per maand

Zoals je kan zien hebben mensen die voor een langer abonnement kiezen meer voordeel dan mensen die maar één maand een abonnement nodig hebben. Naast de scherpe prijzen, heeft 50plusmatch een fijne layout en een gebruiksvriendelijke interface. Het komt zeer modern over en sluit goed aan bij de behoeften van de doelgroep. Wij vinden 50plusmatch een echte aanrader voor single mensen boven de 50!

Bezoek 50plusmatch

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden