De Volgende Stap Tijdens het Daten

De Volgende Stap Tijdens het Daten

Wat moet je nu doen?

De Volgende Stap Tijdens het Daten
4 september 2020

Je hebt een geweldige klik met een match op een datingsite en jullie kijken er beiden naar uit om af te spreken voor een date. Elkaar voor het eerst zien blijft toch écht het spannendste moment. Hoe zien ze er in het echt uit? Wat vinden ze van jou? Zal er een klik zijn? Waar moet ik over praten? Al deze vragen en meer komen terug wanneer je voor het eerst met iemand afspreekt, hoe gezellig jullie het ook op de chat hebben. Het allerbelangrijkste is daarom om een goede indruk te maken, het doel is namelijk om dichter bij elkaar te komen. Zowel fysiek als mentaal. Wanneer jullie beiden van de date genieten, wordt het tijd voor de volgende stap…

 De Volgende Stap

Jullie hebben een goede klik en al meerdere dates gehad. Wie weet zijn jullie zelfs al een keer intiem geweest. Je hebt het idee dat dit de juiste match voor je is en hoopt dat de ander er hetzelfde over denkt. Het is nu tijd voor de volgende stap: nog dichter bij elkaar komen. Hoe pak je dat aan?

Hoe je het aanpakt is volledig van de situatie afhankelijk. Wanneer jullie alleen nog maar buiten de deur op een date zijn geweest, is een afspraakje thuis een goede volgende stap. Als jullie dat al hebben gedaan, wordt het misschien tijd om een naam aan de relatie te geven en elkaar voor te stellen bij vrienden/familie. Het is belangrijk dat je dit voor jezelf uitwerkt en daarna met je date bespreekt om te zien of jullie op hetzelfde punt in de relatie zitten. Daarna wordt het tijd om de stap te zetten. Spannend! 

Je Bent er Klaar Voor

Je bent zover. Jullie gaan voor het eerst met elkaar naar bed en de avond kan niet beter worden totdat je tegen een probleempje aan loopt: je krijgt geen goede erectie. Allereerst is het belangrijk om te weten dat zenuwen dit bij een man kunnen veroorzaken, hoeveel bedpartners je ook hebt gehad. Het is ook helemaal niet erg, want een erectiepil kan dat snel oplossen. Jullie kunnen daarnaast op veel andere manieren intiem zijn, het hoeft niet altijd om seks te draaien, zolang je maar plezier hebt. Tijdens momenten als deze kom je pas écht dichter bij elkaar.

Bezoek 50liefde

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden