Nieuwe websites

Datingsites


Algemene Datingsites   •   4 Reviews

Meetic gratis datingsite review. Meetic.be is dé meest succesvolste datingsite van Nederland en België; als het gaat om online dating. Veel singles uit België hebben zich ingeschreven en vonden een leuke date, vriendschap of ... Lees verder »

Senioren Datingsites   •   0 Reviews

Seniorengeluk gratis datingsite review. Seniorengeluk.be is dé datingsite voor senioren die op zoek zijn naar een date, vriendschap of serieuze relatie. Veel senioren in België vonden een serieuze partner via Seniorengeluk.be.  ... Lees verder »

Erotische Datingsites   •   1 Review

Buurmeisjes.be is de site voor een avontuurlijke date met iemand bij jouw in de buurt. Ben jij opzoek naar een man, vrouw of stel en wil je contact leggen voor een spannend ervaring, maak dan gelijk een tijdelijk gratis profiel aan. De ... Lees verder »

Buitenechtelijke Dating   •   1 Review

Victoria Milan is speciaal gemaakt voor mannen en vrouwen die willen vreemdgaan.  Ook richt zij zich op mensen die al een relatie hebben, en toch op zoek naar extra spanning. Een discrete flirt of affaire is dan de juiste oplossing ... Lees verder »

Hoogopgeleiden Datingsites   •   3 Reviews

Parship.be is een datingsite voor hoger opgeleide singles. Waarom daten bij Parship? Zij is de populairste datingsite van Europa en kenmerkt zich door de wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Met een hoog slagingspercentage van 38%, daten veel ... Lees verder »

Hoogopgeleiden Datingsites   •   1 Review

ELITEDATING is dé datingsites voor hoger opgeleiden singles in België. Je vind hier mannen en vrouwen die allemaal één ding gemeen hebben. Ze zijn allen op zoek naar een duurzame relatie. ELITEDATING helpt u aan de ideale ... Lees verder »

Senioren Datingsites   •   0 Reviews

50liefde is speciaal in het leven geroepen om de vijf miljoen 50-plussers die België telt met elkaar in contact te brengen om leuke dingen te gaan doen. Of het nu gaat om liefdesrelaties of nieuwe vriendschappen op 50liefde vind je ... Lees verder »

Hoogopgeleiden Datingsites   •   1 Review

Match4me gratis datingsite review. Match4me.be is een serieuze datingsite voor hoger opgeleide singles in België. Het ledenbestand bevat voornamelijk Hbo’ers en Wo’ers.  Op match4me vind je gelijkgestemde mensen die allen op ... Lees verder »

Algemene Datingsites   •   3 Reviews

Tesamen gratis datingsite review Tesamen.be is een niet-commerciële datingsite. Tesamen richt zich op singles uit België die op zoek zijn naar een serieuze partner. Tesamen is opgericht door Marijke en Peter. Zij ontmoetten elkaar op ... Lees verder »

Homo Datingsites   •   0 Reviews

Gaypartner is een betrouwbare datingsite die zich richt op homoseksuele mannen. Met deze datingsite kun je als vrijgezel de meeste unieke date ervaren. Bij deze site is het belangrijk dat je aangeeft waar je naar op zoek bent, als het nog gaat om ... Lees verder »

Sugar Daddy Datingsites   •   0 Reviews

Suikerarrangement is de datingsite voor België en Nederland waar je terecht kunt voor het vinden van een suikeroom, suikertante, suikerneefje of suikernichtje. Dit zijn mensen die graag gezelschap zoeken van mensen die jonger of ouder zijn. Zo ... Lees verder »

Sugar Daddy Datingsites   •   0 Reviews

RichMeetBeautiful.com is een website die suikerooms dichterbij brengt naar de mensen die hem zoeken. Het is een van de grootste websites op de Belgische markt. Het werd gelanceerd in 2017 en is een top-ranked sugar daddy dating site. In de korte ... Lees verder »

Erotische Datingsites   •   0 Reviews

XClub is de spannendste en meest sexy datingsite op internet voor mensen die opzoek zijn naar een sexrelatie. Ben je opzoek naar een vluggertje, een one-night-stand of een fuckbuddy? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op xclub vind ... Lees verder »

Algemene Datingsites   •   0 Reviews

Tindl is een nieuwe datingsite in Nederland en België voor alle leeftijden op basis van foto's. Leden beoordelen foto's van andere leden en bij een match komen leden met elkaar in contact. Het contact loopt dan via chat en is dus zeer direct. ... Lees verder »

Swingers Datingsites   •   0 Reviews

Swingers Date Club (SDC) is een netwerk datingsite voor swingers door swingers.  Naast het vinden van swingers bij jou in de regio kun je er ook lezen over de lifestyle, uitnodigingen krijgen voor exclusieve feesten en swingersclubs. ... Lees verder »

Algemene Datingsites   •   1 Review

StedenDating gratis datingsite review. StedenDating.be is dé datingsite voor mensen die op zoek zijn naar een date, vriendschap of langdurige relatie. Veel singles uit België zijn te vinden op deze datingsite. Daten via internet in ... Lees verder »

Buitenechtelijke Dating   •   0 Reviews

Second Love gratis datingsite review Second Love.be is een datingsite voor mensen die willen vreemdgaan. Second Love richt zich ook op mensen die een avontuurtje willen of een affaire zoeken. Veel mensen uit België vonden een geschikte date ... Lees verder »

Algemene Datingsites   •   1 Review

Relatieplanet gratis datingsite review. Relatieplanet.be is dé populairste datingsite van Nederland en België. De populaire datingsite onderscheid zich van andere datingsites door haar klantenservice. Relatieplanet biedt namelijk de ... Lees verder »

Swingers Datingsites   •   0 Reviews

Regioswingers gratis datingsite review Regioswingers.be is dé datingsite voor singles die op zoek zijn naar spanning en erotiek. De datingsite wordt inmiddels veel bezocht door singles uit België. Bij Regioswingers.be kunnen singles ... Lees verder »

Erotische Datingsites   •   1 Review

RegioSexContact gratis datingsite review RegioSexContact.be is dé erotische datingsite van België! Je vind hier mannen en vrouwen die op zoek zijn naar erotisch contact.  Op regiosexcontact.be kun je veilig met gelijkgestemden ... Lees verder »

Erotische Datingsites   •   0 Reviews

Ondeugend daten.be is dé erotische datingsite voor singles uit België! Erotisch daten is erg populair onder singles.Hierdoor staan veel singles ingeschreven op de datingsite. Ondeugend-daten.be helpt gelijkgestemde singles om met elkaar ... Lees verder »

Algemene Datingsites   •   0 Reviews

Op Nieuwerelatie kom je terecht als je echt opzoek bent naar een serieuze relatie. Ben je boven de 40 jaar en ben je toch weer opzoek naar een nieuwe relatie of zelfs een huwelijkspartner? Dan is één ding zeker, dit is de juiste site ... Lees verder »

Algemene Datingsites   •   0 Reviews

Metjou gratis datingsite review Metjou.be is dé datingsite waar singles op zoek kunnen gaan naar een date, vriendschap of serieuze relatie. Veel singels uit België vonden een leuke partner via deze populaire datingsite. Dit blijkt ... Lees verder »

Maatje-Meer Dating   •   0 Reviews

Maatjemeer match gratis datingsite review. Maatjemeer match.be is dé datingsite voor volslanke mensen die op zoek zijn naar een date, vriendschap of langdurige relatie. Steeds meer mensen in België komen aan. Ongeveer 40% van de ... Lees verder »

Homo Datingsites   •   0 Reviews

Girls.g-dating gratis datingsite review. Girls.g-dating.be is dé datingsite voor homoseksuele mensen in België die op zoek zijn naar een date, vriendschap of langdurige relatie. Veel homoseksuele singles vonden een partner via gdating. ... Lees verder »