Wat kost het 50 Plus Match lidmaatschap nu eigenlijk? 

Wat kost het 50 Plus Match lidmaatschap nu eigenlijk? 

Wat kost het 50 Plus Match lidmaatschap nu eigenlijk? 
10 augustus 2020

Personen, die de tijd nemen om de 50 Plus Match website te bekijken en die geïnteresseerd raken, kunnen zich wel eens afvragen wat de werkelijke kosten kunnen zijn voor het lidmaatschap van deze site. Allereerst is het goed om te weten, dat een ieder zich geheel gratis kan aanmelden op 50 Plus Match. Er zijn geen adertjes onder het gras, dus je hoeft niet bang te zijn, dat je aan het einde van de maand voor verassingen zal komen te staan.

Gratis aanmelden 

 Alle nieuwe leden op deze site krijgen automatisch een gratis account toegewezen. Met dit account heb je echter beperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. Je kunt bijvoorbeeld je eigen profiel samenstellen, tot 10 foto’s op je profiel plaatsen, een eigen zoekprofiel samenstellen, onbeperkt zoeken naar andere leden, 10 interesse berichten per dag naar andere leden versturen, oproepjes bekijken en gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap. Wil je het vinden van de juiste date versnellen? Wil je verzekerd zijn van een interessante dates? Dan kun je het best kiezen voor een volledig lidmaatschap. Hiermee verkrijg je dan onbeperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site. 

Kosten volledig lidmaatschap 

Wil je de kansen op het vinden van een serieuze 50 Plus Match date vergroten en wil je daarom onbeperkt toegang tot de verschillende functionaliteiten van de site? Kies dan voor het volledig lidmaatschap. De kosten voor het volledig lidmaatschap zien er als volgt uit: 

  • 1 maand € 29,95, totaal € 29,95 
  • 3 maanden € 19,95, totaal € 59,85  
  • 6 maanden € 14,95, totaal € 89,70    
  • 1 jaar €  9,95, totaal € 119, 40

Je zult merken, dat het lidmaatschap voor de duur van een jaar uiteindelijk veel goedkoper voor de gebruiker uitkomt, dan het sluiten van een lidmaatschap voor de duur van een maand. Het totaal bedrag van het lidmaatschap voor een jaar komt wel op € 119, 40, maar op maand basis betaal je slechts € 9,95. Je betaald dus ten opzichte van het lidmaatschap voor een maand € 20 per maand minder aan kosten.  Voor het lidmaatschap van een maand moet je al gauw € 29,95 neertellen. Het is dus aan te raden om het lidmaatschap aan te gaan voor een langere periode om er extra voordeel uit te halen. 

Mogelijkheden volledig lidmaatschap 

Met het volledig lidmaatschap heb je in principe dezelfde mogelijkheden als iemand met een gratis 50 Plus Match account en meer. Met dit lidmaatschap kun je bijvoorbeeld ook nog persoonlijke berichten sturen naar andere gebruikers, zien wie je profiel bezocht heeft en onbeperkt interesse berichten versturen. Je kunt verder ook nog het zoekprofiel van andere leden bekijken, gebruik maken van messenger, gebruik maken van Things2Share en zien wie volledig of gratis lid is. Er zijn dus genoeg mogelijkheden met het volledig lidmaatschap op een serieuze date aan de haak te slaan op 50 Plus Match. Schroom niet en sluit je vandaag nog aan als gratis lid of volledig lid bij 50 Plus Match. 

Bezoek 50plusmatch

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden