Match4me gratis datingsite review.

Match4me.be is een serieuze datingsite voor hoger opgeleide singles in België. Het ledenbestand bevat voornamelijk Hbo’ers en Wo’ers.  Op match4me vind je gelijkgestemde mensen die allen op zoek zijn naar een serieuze relatie. De verdeling onder de singles is al volgt:  46% is man en 54% is vrouw. Datingsite Match4me is de toonaangevendste hoger opgeleiden datingsite in België. Uit de resultaten van Tros Rader blijkt dat Match4me op de 6e plaatst is geëindigd. Een hoop singles kiezen specifiek voor Match4me. Zij kiezen hiervoor omdat er eenvoudigweg een hoop hoger opgeleide singles te vinden zijn. Dit in tegenstelling tot andere algemene datingsites. Singles die niet hoger zijn opgeleid kunnen zich overigens ook gratis aanmelden. Match4me is een innovatieve datingsite waarbij singles eenvoudig in contact kunnen komen met andere singles. Zo kunnen singles een persoonlijke blog maken en bijhouden.  Dit om de interesse van andere singles te wekken. Ook speelt de datingsite gebruik van Sociale Media. De populaire datingsite heeft een goede klantenservice. Zo kunnen singles reageren op alle mailtjes van match4me.  De datingsite probeert te allen tijde snel te reageren. “Persoonlijk en direct” daar staat match4me om bekend. Ook kun je als single ervan verzekert zijn dat de privacy wordt gewaarborgd. Alle profielen worden namelijk handmatig gecontroleerd door het match4me team. Heb je eenmaal een partner gevonden? Dan zul je ook niet meer lastig gevallen worden met allerlei datingmails. Welke single uit België wil dat nou niet? Schrijf je vandaag nog gratis in bij datingsite Match4me.

Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde match4me lidmaatschap af te sluiten?  Lees dan de reviews van andere singles onder het kopje “REVIEWS”. Neem ook een kijkje bij het kopje “KENMERKEN”. Hier staan alle datingfunctionaliteiten van zowel een gratis lidmaatschap als een betaald lidmaatschap. Ook krijg je informatie over de kosten. Heb je een betaald lidmaatschap van match4me, maar wil je deze opzeggen?  Kijk dan even bij het kopje “OPZEGGEN” Wil je datingsite match4me vergelijken met een aantal andere datingsites?  Maak dan gratis gebruik van onze datingsite vergelijker.


Reviews over Match4me

 • Ik ben ruim 7 maanden betaald voor Match4me. In deze periode heb ik veel berichten verstuurd. Het aantal reacties hierop was erg teleurstellend moet ik zeggen. Slechts een handjevol reacties heb ik maar gekregen. Verder is mij opgevallen dat een hoop mensen klagen op de site. Ik ben dus niet de enige die dat is opgevallen. Dit probleem kan komen doordat er een hoop fake profielen zijn.

  Sterke punten
  geen idee

  Zwakke punten
  weinig reacties

  Door Fredy op 14 november 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Match4me

Schrijf je eigen review over Match4me

Schrijf je eigen review over Match4me

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Match4me
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden