Match4me.be is een serieuze datingsite voor hoger opgeleide singles in België. Het ledenbestand bevat voornamelijk Hbo’ers en Wo’ers.  Op match4me vind je gelijkgestemde mensen die allen op zoek zijn naar een serieuze relatie. De verdeling onder de singles is al volgt:  46% is man en 54% is vrouw. Datingsite Match4me is de toonaangevendste hoger opgeleiden datingsite in België.

Een hoop singles kiezen specifiek voor Match4me. Zij kiezen hiervoor omdat er eenvoudigweg een hoop hoger opgeleide singles te vinden zijn. Dit in tegenstelling tot andere algemene datingsites. Singles die niet hoger zijn opgeleid kunnen zich overigens ook gratis aanmelden.

Match4me is een innovatieve datingsite waarbij singles eenvoudig in contact kunnen komen met andere singles. Zo kunnen singles een persoonlijke blog maken en bijhouden.  Dit om de interesse van andere singles te wekken. Ook speelt de datingsite gebruik van Sociale Media. De populaire datingsite heeft een goede klantenservice. Zo kunnen singles reageren op alle mailtjes van match4me.  De datingsite probeert te allen tijde snel te reageren. “Persoonlijk en direct” daar staat match4me om bekend. Ook kun je als single ervan verzekert zijn dat de privacy wordt gewaarborgd. Alle profielen worden namelijk handmatig gecontroleerd door het match4me team. Heb je eenmaal een partner gevonden? Dan zul je ook niet meer lastig gevallen worden met allerlei datingmails. Welke single uit België wil dat nou niet? Schrijf je vandaag nog gratis in bij datingsite Match4me.

Match4me Aanmelden

De aanmelding is ten eerste helemaal gratis. En dat blijft zo zolang jij dat wilt. Je begint met een simpel aanmeldingsformulier, dat uit 7 stappen bestaat. Dit dien je zo nauwkeurig mogelijk in te vullen, om je kans op slagen te vergroten.  

Singles die niet hoger zijn opgeleid, kunnen zich ook gratis aanmelden. Je bent dus niet helemaal uitgesloten, indien je geen specifieke opleiding hebt. De site is voor innovatieve mensen, die in contact willen komen met geschoolde mensen.

Match4me Mogelijkheden

Op de site kun je een persoonlijke blog maken over jezelf. Dit kun je regelmatig updaten, zodat er meerdere mensen naar je profiel komen kijken. De site werkt ook samen met verschillende Sociale Media.

Match4Me heeft een uitstekende klantenservice, die je op alle manieren probeert bij te staan. Het is erg persoonlijk en rechtstreeks. Daarmee gaat een goede beveiliging uiteraard gepaard. Je bent hier verzekerd van jouw privacy.

De site kent ook geen nepprofielen. Alle nieuwe aanmeldingen worden handmatig gecontroleerd, zodat het fenomeen van neppe accounts, wordt voorkomen.  Nadat je een potentiële partner gevonden hebt, kun je aan de slag om het contact te leggen

Match4me kosten

Match4me heeft uiteraard ook betaalde functies. Deze geven je nog een extra gevoel van bevrediging op de site. De kosten kunnen beginnen bij €9,95 per maand. De inschrijving is gratis! De kostenverdeling is als volgt:

    1 maand € 29,95  
    3 maanden € 19,95 per maand
    6 maanden € 14,95 per maand
    1 jaar € 9,95 per maand

Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde match4me lidmaatschap af te sluiten?  Lees dan de reviews van andere singles hier onder.


Artikelen over Match4me

Match4me inloggen, waar en hoe kun je dit doen?

Match4me inloggen Match4me inloggen, waar en hoe kun je dit doen? Op deze pagina zullen we jou uitleggen hoe dit moet! Alleen leden van Match4me kunnen inloggen op de starpagina. Dit kan met je nickname en wachtwoord.  Klik op Log in. Vervolgens verschijnt er een popup in beeld waar je je gegevens kunt invullen. Klik nadat je je gegevens hebt ingevoerd op inloggen. Je wordt hierna ... [...]

Match4me kosten, hoe duur is het nu eigenlijk?

Match4me kosten Match4me kosten, hoe duur is het nu eigenlijk? Op deze pagina zullen we dit uiteenzetten. Match4me hanteert vier lidmaatschapstermijnen, namelijk: 1 maand € 29,95   3 maanden € 19,95 per maand 6 maanden € 14,95 per maand 1 jaar € 9,95 per maand Met een volledig lidmaatschap kun je: Persoonlijke berichten sturen Zien wie je profiel bezocht he ... [...]

3 dagen gratis daten bij Match4me

Match4me is dé datingsite voor hoger opgeleiden en per direct kun je nu profiteren van 3 dagen gratis full membership. Deze actie is geldig tot 15-7-2014.   Match4me: 3 dagen gratis daten   ... [...]

3 dagen gratis full membership op match4me.be

Zin in 3 dagen gratis full membership op match4me.be? Dit is zo geregeld!   Met een full membership kun je volledig gebruikmaken van alle functionaliteiten. Probeer het gewoon uit, het kost helemaal niets! Meld je vandaag nog aan en ontmoet jouw Valentijn! 3 dagen gratis full membership op match4me.be Deze speciale actie loopt van tot en met 31 december 2013. Ja, nu 3 dagen gratis full memb ... [...]

Match4me, hoe kan ik succesvol daten op internet?

Match4me, succesvol daten! Match4me is dé datingsite voor hogeropgeleide singels in België. In dit artikeltje zullen we uitleggen hoe jij succesvol kan daten op deze datingsite Match4me inschrijving Je wilt natuurlijk een leuke match vinden. Hiervoor dien je je profiel zo goed mogelijk in te vullen. Neem er dus ruim de tijd voor. Hoe meer jij over jezelf vertelt, des te beter anderen een beel ... [...]

Match4me Reviews

  Interressant en vol aanbiedingen

  Mijn ervaring met Match4Me was gewoon geweldig. Ik ben hier een aantal mannen tegengekomen die ik graag beter wil leren kennen. Ik had altijd gedacht dat je van die rare oude mannen zou tegekomen, maar ik had het helemaal verkeerd. Match4Me beschikt over een tal van interessante mannen van verschillende leeftijden en niveaus. De kans op een spannende date is dus groot. Ik zit nu al ongeveer een jaar op de site en het voelt prettig aan om te zien dat ik niet de enige vrouw ben die op zoek is naar gezelligheid. Mijn profiel heb ik zoveel als mogelijk vorm gegeven zodat ik genoeg mannen kan aantrekken. Ik heb gemerkt dat hoe meer je over jezelf verteld, hoe meer mensen je zullen contacten. Eerlijk gezegd gebeurde dit ook en je zult zien dat je mannen tegenkomt die ongeveer dezelfde interesses hebben. Match4Me gaat me voor een lange tijd nog zien.

  Makkelijk en eenvoudig

  Match4Me is echt een leuke datingsite. Contact maken en leuke berichtjes sturen naar andere leden gebeurd erg makkelijk. Ik ben blij dat ik me heb ingeschreven bij Match4Me. Binnen een maand heb ik al 3 leuke dates kunnen scoren met 3 interessante dames. Ik ben op de site voor gezelligheid en vriendschap, momenteel wil ik geen serieuze relatie. Het maken van afspraken via Match4Me gebeurd ook erg makkelijk en eenvoudig. De meeste mensen van de site zoeken ook naar gezelschap, dus de kans dat je een date vindt is erg groot. Verder is de site heel simpel ingericht en je voelt je helemaal op je gemak. Daarnaast heb je ook leden die keurig met je omgaan. Ik had altijd gedacht dat online daten niet iets is voor mij, maar het moment ik die kans nam had ik er geen spijt van. Dankzij Match4Me ben ik een aantal leuke mensen tegengekomen waarvan een paar mijn vrienden zijn geworden.

  Snel contacten gelegd

  Na ongeveer 4 tot 5 jaren alleen te zijn besloot ik om iets nieuws te proberen. Ik heb me ingeschreven op enkele datingsites waaronder Match4Me. Tot nu toe vind ik Match4Me de beste datingsite. Hier kun je makkelijk gebruik maken van de site en de functies. Ik schreef me in met de bedoeling om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken. Dit deed ik ook, maar ik heb uiteindelijk iemand gevonden die ik nu mijn levenspartner kan noemen. We waren eerst begonnen als vrienden en vanaf dat moment zijn we elke dag in contact geweest. Leuke dates hadden we ook gehad. Ik heb haar uiteindelijk gevraagt om mijn vriendin te worden en ze heeft toegestemd. Nu gaan wij ongeveer 2 en een half jaar samen en we wonen ook al samen. Voor mij is Match4Me een top datingsite, want zonder hun hulp zou ik deze vrouw nooit tegenkomen.

  Veel afspraakjes!

  Match4me.nl is een leuke datingsite met een extreem goede matching-systeem. Op deze site heb ik een aantal mannen leren kennen en vind een paar ook echt leuk. In het begin vond ik online daten niet voor mij, omdat ik dacht dat ik alleen rare dingen zou tegenkomen. Toen ik zag dat het een site is voor hoger opgeleide singels besloot ik om de site te bezoeken. Ik kan zeggen dat ik tot nu toe mensen heb leren kennen met hetzelfde niveau als mij. Dit maakt dat de conversaties makkelijker zijn en je kunt elkaar ook beter begrijpen. Door het matching-systeem van Match4me.nl ben ik in contact gekomen met deze leuke heren. Het matching-systeem kiest je partners op basis van je interesses, karakter en opleiding. Hierdoor kom je niet in contact met mensen die je niet leuk vindt en die niet bij je passen. Verder wil ik zeggen dat de mensen op Match4me erg vriendelijk en aardig zijn. De site is een echte aanrader voor singels die op zoek zijn naar mensen met hetzelfde niveau.

  Steeds gelukt met afsrpaken

  Match4me is een goede datingsite die beschikt over een tal van leuke mogelijkheden. Ik ben nu al langer dan 6 maanden actief op de site en het lukt me aardig met de afspraakjes. Het is erg handig om contact te maken met de leden als je een betaald account hebt. Met dit account heb je volledig toegang tot de site. Het is wel echt je geld waard. De site is speciaal opgericht voor mensen vanaf 18 jaar die op zoek zijn naar hoger opgeleiden, serieuze relaties en/of dates. Verder heb je de mogelijkheid om anoniem, veilig en discreet gesprekken te voeren met de andere leden. Dus het ligt allemaal in jouw handen hoe je gebruik wilt maken van de site. Wil je dus in contact komen met iemand van hetzelfde niveau? Dan is Match4me.nl een echte aanrader voor jou.

  Sterke punten
  Sterke punten:
  • Site beschikt over genoeg mogelijkheden;
  • Tips om in contact te komen met je matches;
  • Goede matching-systeem;
  • Overzichtelijk platform;
  • Balans tussen mannen en vrouwen;

  Zwakke punten
  Zwakke punten:
  • Geen zwakke punten.

  Vinden van dezelfde soort

  Match4me is een datingsite die zich richt op singels met een HBO of VWO-diploma. Op deze site kom je makkelijk mensen tegen met hetzelfde opleidingsniveau. De inschrijving gebeurd vrij eenvoudig en je kunt direct merken dat de profielen goede omschrijvingen hebben. Verder staat de site bekend om haar geweldige matching-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je matches krijgt die dezelfde interesses als jou hebben. Het matching-systeem werkt op basis van de persoonlijke gegevens die je bij de inschrijving had doorgegeven. De site beschikt over een tal van mensen dus de kans op een date of match is erg groot. Ik ben zelf in contact met een aantal vrouwen met wie ik een goed gesprek kan voeren en bij wie ik een goed gevoel heb. Het kan zijn dat ik met een van deze vrouwen een mooi toekomst zal hebben. Als laatst wil ik aangeven dat Match4me een echte aanrader is voor mensen die op zoek zijn naar dezelfde soort.

  Match4me - te weinig reactie

  Ik ben ruim 7 maanden betaald voor Match4me. In deze periode heb ik veel berichten verstuurd. Het aantal reacties hierop was erg teleurstellend moet ik zeggen. Slechts een handjevol reacties heb ik maar gekregen. Verder is mij opgevallen dat een hoop mensen klagen op de site. Ik ben dus niet de enige die dat is opgevallen. Dit probleem kan komen doordat er een hoop fake profielen zijn.

  Sterke punten
  geen idee

  Zwakke punten
  weinig reacties

Bezoek Match4me

Schrijf een review