Parship hoe neem je contact op met de klantenservice?

17 juni 2014

Contact informatie

Contact opnemen met een datingsite is soms niet altijd even gemakkelijk. Of je nou je lidmaatschap wilt veranderen, gebruik wilt maken van een speciale aanbieding, je abonnement wilt opzeggen of als iets gewoon simpelweg niet werkt, soms heb je de klantenservice nodig. Hoe neem je contact op met de Parship klantenservice?

Post

Het postadres van Parship is het volgende: PARSHIP GmBH Klantenservice België Speersort 10 D-20095 Hamburg Duitsland

Mail

Wil je contact opnemen via de mail dan kan dat via het contactformulier of je kunt een mail sturen naar [email protected]

Fax

Mocht je contact op willen nemen met Parship via de fax dan is dit het nummer: +49 (0) 40 46 00 26-178 figuur 1. parship contact paginaparshipcontact   En, had je wat aan deze informatie? Like dit artikeltje dan. Je kunt je ervaring(en) over Parship ook delen met anderen door gratis een review te schrijven. Klik op het tabblad “Schrijf een review”. Je hoeft je hiervoor niet te registreren!


Bezoek Parship

Reacties

  • Ik heb in 2020 een nieuwe inschrijving genomen na relatiebreuk in maart. Ik wil dat behouden.
    Ik heb recent vastgesteld dat er nog een oude parship inschrijving bestond die nog liep. Het werd in jaar 2018 gestart. Ik verzocht opzegging via Xpendy. WIL U EROP LETTEN DAT MIJN RECENTE INSCHRIJVING VAN 2020 NIET VERVALT ? ik stel vandaag na opzegging vast dat ik niet meer besta op uw site. Ik heb geen toegang meer. Hebt u zich vergist ? bel 0475457814 [email protected] Ik ben een tevreden klant sinds jaar 2007!

    Door Ward Van Loo op 31 maart 2020

Bezoek Parship Reviews over Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden