Meetic opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of Membership opzeggen?

Meetic opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of Membership opzeggen?

13 december 2012

Meetic opzeggen

Meetic opzeggen,  hoe kan ik mijn profiel of full Membership opzeggen?  Aangezien er een hoop mensen zijn die hier mee worstelen, zullen we op deze pagina uitleggen hoe je dit kunt doen.

Meetic profiel verwijderen/opschorten

  • Log in op Meetic en klik in het horizontale menu op “mijn account” en vervolgens op “mijn instellingen”.
  • Kijk onderaan de pagina en klik op de link: “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier”
  • Indien je je profiel wilt deactiveren*,  klik op opschorten
  • Indien je je profiel permanent wilt verwijderen**; kijk onderaan op de pagina en klik op de link “Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website”
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord en volg de 3 stappen ( figuur 1.) om je profiel permanent te verwijderen.
Figuur 1. Meetic opzeggen meetic opzeggen Jouw profiel is niet meer zichtbaar op Meetic.be. Ook zal je geen e-mail meer van Meetic.be of van Meetic.be-partners ontvangen. Je volledige profiel wordt bewaard en blijft intact. Je kunt je profiel te allen tijde opnieuw activeren door simpelweg opnieuw in te loggen of door te klikken op de link in de e-mail die we verzonden hebben nadat je je profiel hebt opgeschort. Opschorten betekent niet dat de automatische verlenging van je Membership wordt stopgezet. Wil je de automatische verlenging stopzetten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen hoe je dit gemakkelijk online kunt doen. **Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld.

Meetic Full Membership beëindigen

Ben je niet tevreden over Meetic? Dan kun je je Full Membership beëindigen door de instructies te volgen op de pagina ‘Mijn account’, vervolgens ‘Mijn instellingen’ en dan ‘Mijn Membership’. Om technische redenen kan het Membership niet worden opgezegd in de 24 uur na aankoop van het Membership en in de 48 uur voor de vervaldag van het lopende Membership”.

Meetic contactgegevensMeetic

Meetic, BP 109, 92106 Boulogne Cedex, Frankrijk En, had je wat aan deze informatie? Like dit artikeltje dan. Je kunt je ervaring(en) over Meetic ook delen met anderen door gratis een review te schrijven. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven. Klik op het tabblad “Schrijf een review”.

Bezoek Meetic

Reacties

Ik vind het heel jammer dat je al direkt moet betalen het zou beter zijn dat je het eerst één maand op proef mag nemen;want als je niet betaald zie je niets en kan je ook niet reageren.

Heb mijn abonnement stop gezet in april en nu zie ik dat er weer geld van mijn rekening gaat. Wens dat dit stopt. En terugbetaling ontvang.

Beste,ik kan niet meer op mijn profiel of inloggen.Toch mag ik nog maandelijks betalen.Moet ik iets gaan blokkeren bij de bank? Want wat jullie voorstellen kan ik niet aangezien ik niet binnen geraak.Nog met vriendelijke groeten.

Héél ontevreden over sepa/lexa.
Ik heb via daar mijn abonnement opgezegd en betaald ervoor. Blijkt dat ik nog steeds mails blijf ontvangen van mannen. Ik wil ervan af maar niemand wil mij helpen! NOOIT MEER MEETIC!!! Elke maand 30€ kwijt voor NIKS.

Ik ben al maanden geleden uitgeschreven en kom er nu bij toeval achter dat jullie wel steeds mijn maandelijkse bedrag zijn blijven afschrijven!!! Wat is dit? Ik verwacht een reactie en ook dat het teveel betaalde geld wordt terug gestort!

Ik had betaald voor 3 maanden, maar omdat het niks degelijks opleverde ( ik denk dat er dingen zijn die niet kloppen ) heb ik 2 dagen ( voor 9 april ) voor mijn abo verlopen was , het opgezegd. Nu merk ik dat er toch nog eens een bedrag voor een driemaandelijks abo van mijn rekening gegaan is op 13 april. Ik vind dit echt erg!

Ik ook problemen, wil het stopzetten maar bij abonnement staat gratis, toch gaat er 29,99€ van mijn rekening.
Wie kan helpen graag.... k wil er vanaf

Hey ik heb mijn membership opgeschort en toch is er een betaling afgegaan gelieve dit terug te storten.

Lidmaatschap opgezegd maar blijf betalen... Gelieve stop te zetten en terugbetaling... Anders gaat dit via media...

Ik heb mijn membership stopgezet (dacht ik) en blijf betalen??????? Ik kan zelfs niet meer inloggen

Ik wil dit ook stopzetten, maar dit moet blijkbaar via de App Store. Ik probeer de stoppen te volgen maar het lukt mij niet. Hoe kan ik hier van af geraken? Al 5 keer betaald intussen voor niks. Ik wil hier van af. Mijn abonnement vervalt 5 februari,

Mij lukte T niet om mijn abbonement stop te zetten dus ik heb zelf mijn betaling
Stopgezet!!! 29.99 aub eh wat een grap en als k hier de vorige reacties lees mensen zetten hun abbonement stop maar blijft van hun rekening gaan ??? Wel ik ga hier mee verder als het nog van de mijne gaat !!!

Mijn profiel stopzetten

Ik heb mijn lidmaatschap stopgezet maar de betalingen blijven doorlopen. Hoe kan dit stoppen????

Ik wil mijn abonnement stop zetten.
Hoe moet ik dat doen want het blijft maar van mijn rekening afgaan

Mijnheer, Op 04-09 verliep mijn contract, maar op 01-09 heb ik een mail gestuurd van stopzetting. Dus ik wil niets meer ontvangen van jullie.
Vriendelijke groeten, Jempi

Ik heb mij uitgeschreven maar betalingen gaan door wil dat dit stopt

Kan u me helpen uitschrijven aub

Mijn profiel is stopgezet maar mijn betalingen gaan nog door. Heb eveneens al een aangetekend schrijven gestuurd voor stopzetting betaling.
Nog steeds gaat de betaling door

Kan u aub de betaling stopzetten en het geld terugstorten

Mijn account is gedeactiveerd maar de betaling gaat door. Kunt u dit stoppen.
Henk Bloem

Reviews over Meetic

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden