Meetic opzeggen, hoe kan ik mijn profiel of Membership opzeggen?

13 december 2012

Meetic opzeggen

Meetic opzeggen,  hoe kan ik mijn profiel of full Membership opzeggen?  Aangezien er een hoop mensen zijn die hier mee worstelen, zullen we op deze pagina uitleggen hoe je dit kunt doen.

Meetic profiel verwijderen/opschorten

  • Log in op Meetic en klik in het horizontale menu op “mijn account” en vervolgens op “mijn instellingen”.
  • Kijk onderaan de pagina en klik op de link: “Om jouw profiel op te schorten of te verwijderen, klik hier”
  • Indien je je profiel wilt deactiveren*,  klik op opschorten
  • Indien je je profiel permanent wilt verwijderen**; kijk onderaan op de pagina en klik op de link “Klik hier om je profiel permanent te verwijderen van de website”
  • Vul je gebruikersnaam en wachtwoord en volg de 3 stappen ( figuur 1.) om je profiel permanent te verwijderen.
Figuur 1. Meetic opzeggen meetic opzeggen Jouw profiel is niet meer zichtbaar op Meetic.be. Ook zal je geen e-mail meer van Meetic.be of van Meetic.be-partners ontvangen. Je volledige profiel wordt bewaard en blijft intact. Je kunt je profiel te allen tijde opnieuw activeren door simpelweg opnieuw in te loggen of door te klikken op de link in de e-mail die we verzonden hebben nadat je je profiel hebt opgeschort. Opschorten betekent niet dat de automatische verlenging van je Membership wordt stopgezet. Wil je de automatische verlenging stopzetten? Kijk dan bij de veelgestelde vragen hoe je dit gemakkelijk online kunt doen. **Let op: verwijderde profielen kunnen niet worden hersteld.

Meetic Full Membership beëindigen

Ben je niet tevreden over Meetic? Dan kun je je Full Membership beëindigen door de instructies te volgen op de pagina ‘Mijn account’, vervolgens ‘Mijn instellingen’ en dan ‘Mijn Membership’. Om technische redenen kan het Membership niet worden opgezegd in de 24 uur na aankoop van het Membership en in de 48 uur voor de vervaldag van het lopende Membership”.

Meetic contactgegevensMeetic

Meetic, BP 109, 92106 Boulogne Cedex, Frankrijk En, had je wat aan deze informatie? Like dit artikeltje dan. Je kunt je ervaring(en) over Meetic ook delen met anderen door gratis een review te schrijven. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven. Klik op het tabblad “Schrijf een review”.


Bezoek Meetic

Reacties

Kan u me helpen uitschrijven aub

Mijn profiel is stopgezet maar mijn betalingen gaan nog door. Heb eveneens al een aangetekend schrijven gestuurd voor stopzetting betaling.
Nog steeds gaat de betaling door

Kan u aub de betaling stopzetten en het geld terugstorten

Mijn account is gedeactiveerd maar de betaling gaat door. Kunt u dit stoppen.
Henk Bloem

Bezoek Meetic Reviews over Meetic

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden