Vier Handige Datingtips voor Vrouwen

Vier Handige Datingtips voor Vrouwen

Vier Handige Datingtips voor Vrouwen
24 juni 2020

Veel mensen vinden daten al lastig genoeg, zeker wanneer zij net uit een langdurige relatie komen. Dan moet je opeens alles weer uit de kast gaan halen. En in alle eerlijkheid, soms zijn je flirt skills daardoor een beetje roestig geworden. Soms komt het echter voor dat je als vrouw gewoon nog steeds geen leuke date hebt kunnen vinden. Je kan aan jezelf gaan twijfelen, maar dat is nergens voor nodig. Wanneer je verder leest zullen wij je een paar tips geven om je te helpen bij het daten als vrouw. 

Tip 1: Doe het Rustig Aan

Of je nu al jaren op zoek bent naar je ideale partner, of pas net weer in de datingpool terecht bent gekomen, het is belangrijk om rustig aan te doen. Wees een beetje lief voor jezelf. Single zijn geeft je de kans om na te denken over wat je wil, om te experimenteren zonder dat je aan iemand vast zit, maar ook om te reflecteren op vorige relaties. Wat zorgde ervoor dat het niet werkte, en ben je nu naar iets anders of iets soortgelijks op zoek? Wat vond je leuk aan je partner en wat vond je minder leuk?

Op deze manier leer je jezelf beter kennen wat je een voorsprong geeft wanneer je gaat daten. Zo kan je makkelijker keuzes maken en ben je sneller om voor jezelf te kiezen wanneer je merkt dat het de verkeerde kant op gaat. Daarnaast wordt de kans dat je dezelfde fouten maakt flink verkleind. 

Tip 2: Maak ze Nieuwsgierig

Een eerste date, of een online chat voor het daten, is ideaal om elkaar beter te leren kennen. Toch wil je niet gelijk te veel informatie weggeven. Allereerst zorgt het ervoor dat je een aire van mysterie om je heen hebt. Daarnaast helpt het om je veiliger te voelen, je date weet immers niet alle details van je leven. Vertel genoeg om je date geïnteresseerd te houden, maar houd het ook spannend. 

Tip 3: Wees op Je Gemak

Het is van groot belang dat je lekker in je vel zit wanneer je op een date bent. Je kan het vaak ook zien aan een ander wanneer zij zich niet helemaal op hun gemak voelen. Wanneer je afspreekt op een plek waar je bekend mee bent en waar je je veilig voelt, zoals op een openbare plek, dan straal je die zelfverzekerdheid uit. Dat maakt je des te aantrekkelijker. Kies daarbij ook voor een date waar je je comfortabel bij voelt, dus wanneer je geen diner wil maar liever samen een drankje doet is dat ook helemaal prima. 

Tip 4: Dress to the Nines

Hoewel het uiteindelijk om je persoonlijkheid gaat, is uiterlijk wel het eerste wat iemand aan je opmerkt. Daarom zal je een betere indruk maken wanneer je je netjes kleed dan wanneer je in je oude kloffie op een date aan komt zetten. Je hoeft echt niet voor een formele jurk te gaan, maar een leuk cocktailjurkje, of een nette broek met een mooie blouse is al hartstikke leuk om aan te trekken. Daarnaast hoef je ook niet je hele make-up collectie te gebruiken. Een simpele lippenstift met wat mascara is al perfect. Wil je meer make-up dragen, ga ervoor! Zolang jij je maar comfortabel voelt!

Bezoek Parship

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden