Meetic inloggen, hoe en waar kan ik dit doen?

Meetic inloggen, hoe en waar kan ik dit doen?

12 november 2019

Meetic inloggen

Meetic inloggen, hoe en waar kan dat ? Dit is een veelgestelde vraag onder online daters. Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen. Deze pagina beschrijft ook wat je kunt doen als je je wachtwoord bent vergeten en hoe je als nieuwe gebruiker aan de slag kunt. Alleen leden van Meetic kunnen inloggen. Dit kan rechtsbovenin op de startpagina.

  • Klik op Aanmelden
  • Vul je e-mail of gebruikersnaam en wachtwoord in
  • klik op de groene button 'Aanmelden'.
  • Als je gegevens goed zijn, wordt je automatisch doorgestuurd naar jouw profielpagina. 

Meetic wachtwoord vergeten

Ben jij wachtwoord kwijt? Of heb je per ongeluk het e-mailtje gewist waar deze gegevens in stonden? Klik dan eerst op Aanmelden in de rechter bovenhoek. Vervolgens op de teks "wachtwoord vergeten". Vul vervolgens je e-mailadres in en klik op button doorgaan. Je ontvangt binnen enkele seconden een e-mail met je gegevens.

meetic inloggen

Nog geen lid op Meetic?

Ben je single en wil je graag een leuke date? Ga dan naar de website en doorloop dan het stappen plan door eerst aan te geven wat je zoekt (man of vrouw), vervolgens je geboortedatum en je woonplaats en als laatste je geslacht. Dan moet je nog een gebruikersnaam verzinnen en je mail adres invullen. Wanneer je dit hebt gedaan heb je toegang to je profiel. Probeer je profiel zo volledig mogelijk in te vullen. Dit maakt je profiel interessant voor andere singles. Je kunt je ervaring(en) over Meetic ook delen met anderen door gratis een review te schrijven. Hiervoor hoef je je niet in te schrijven. 

Bezoek Meetic

Reacties

blijven maar betalingen afhouden , wordt telkens opnieuw automatisch verlengd.
hier word je niet over verwittigd , zelfs na je profiel te verwijderen in de looptijd waar
je voor koos
opgepast voor deze oplichters !!!

I am a joung camerooniaan woman, living in Rotterdam and i look a man for life.
A man who has a fear of God, respectful, lovely....

Waarom geraak ik plots niet meer ingelogd op mijn account, zowel mijn mail als paswoord zijn 100% correct, ook kreeg ik op mijn persoonlijke mail een notificatie dat mijn nieuw toegevoegde foto niet is goedgekeurd ondanks dat op deze foto totaal niets kan op aangemerkt worden. Ook op de vraag om mijn paswoord te verantwoorden komt geen link om dit te doen. Graag een oplossing gewenst, ik heb wel de betaling gedaan maar misloop de werking van uw aanbod tot contact maken met andere members. Een oplossing of een klacht en stoppen met geld afhalen

ik betaal jullie tot einde Juli 2022. Maar ik heb geen toegang meer. Schrap mijn membership totaal geen betalingen meer of geef me toegang opnieuw tot uw website.

Hoe komt dat ik geen nieuw wachtwoord kan invoeren daar mijn email toch correct is

Ik kan niet inloggen op E mail berichten

Hallo?
Mag ik een reden waarom ik altijd op scherm krijg dat er Iers fout gelopen is??

Ik geraak al even niet op de site ingelogd, hoewel ik een abonnement heb.
Graag oplossen.
Danku.

ik zou graag een hele lieve man willen leren kennen die attent en lief is en mee helpt in huishouden

Ik krijg mijn leeftijd niet aangepast?!

Hallo, ik zou graag stoppen met datingsite maar lukt mij niet om het te annuleren.
Kunnen jullie daar voor zorgen dat ik geen lid meer ben en geen betalingen meer van mijn rekening gaan.
Dit mag onmiddellijk uitgevoerd worden.
Dank u

Geachte,ik kan al een week niet meer inloggen op jullie site.

Ik kan niet op de site.Al drie dagen niet.

Beste,
Ik ben lid van Meetic sinds 07/01/2020 met klantnummer: 284535774 en sinds 20/04/2020 kan ik niet meer inloggen op uw website, nochtans kreeg ik tem. vandaag berichten van andere leden via email binnen maar als ik ze dan wil contacteren geraak ik weerom niet op de website Meetic.... Ik heb dit vanaf 2 verschillende laptops geprobeerd en ook mijn provider heeft de internetverbinding gecontroleerd: dit is allemaal OK aangezien ik wel asap verbinding heb met andere websites... Kunt u mij dringend verderhelpen en kijken waarom ik niet op de belgische Meetic site geraak ? Alvast bedankt en de groeten, Henckens Marc

Ik kan niet inloggen

Reviews over Meetic

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden