Swingers zijn mensen die wisselende seksuele partners hebben met medeweten en goedvinden van hun wederhelft. Vaak doen beide partners mee aan het swingen en hebben zij beiden wisselende contacten. En voor die mensen worden speciale datingsites gemaakt, zodat ze dichterbij elkaar kunnen komen; de swingerdatingsites. Hiermee zie je direct welke stellen ook geïnteresseerd zijn in swingen.

SDC (Swingers Date Club)

  •   1 Review

SDC of Swingers Date Club is momenteel een van ‘s werelds grootste internationale gemeenschap voor swingers. De club werd in het jaar 1999 opgericht en is sindsdien de grootste producent van plezier en opwinding voor stellen en vrijgezellen. ... Lees verder »

Fun4Swingers

Bij Fun4Swingers kun je makkelijk en snel een profiel aanmaken. Eerste wat je zal moeten invullen is een e-mail adres, een wachtwoord, je gebruikersnaam en je geaardhied. Indien je als koppel inschrijft kun je gewoon bij de geaardgheid aangeven dat ... Lees verder »

Regioswingers

Ben je op zoek naar een spannend contact met iemand anders dan je partner? Of zijn jullie een koppel die op zoek is naar meer spanning en erotiek? Fun4swingers is een nieuwe datingsite voor swingers in Nederland en Belgie. Swingers ontmoeten elkaar ... Lees verder »

Klasseswingers

Klasseswingers is een erotische datingsite die zich richt op koppels en singles uit Nederland en Belgie. Via klassenswingers.nl is het ook mogelijk om discreet, integer en stijlvol te daten. Verder richt klasseswingers zich ook op hoger opgeleiden ... Lees verder »

Swingen is Anders dan je Denkt

Veel stellen blijven bij elkaar gedurende de hele relatie en zijn monogaam, anderen hebben een open relatie of gaan vreemd. Een andere manier om je relatie met andere bedpartners te delen is swingen. Veel stellen zijn niet heel open over swingen, er hangt namelijk nog een beetje een taboe omheen. Toch kunnen veel stellen elkaar ook ontmoeten op zogenoemde swingersparties, maar zullen er vaak buite [...]