Swingers zijn mensen die wisselende seksuele partners hebben met medeweten en goedvinden van hun wederhelft. Vaak doen beide partners mee aan het swingen en hebben zij beiden wisselende contacten. En voor die mensen worden speciale datingsites gemaakt, zodat ze dichterbij elkaar kunnen komen; de swingerdatingsites. Hiermee zie je direct welke stellen ook geïnteresseerd zijn in swingen.

1 Review

SDC of Swingers Date Club is momenteel een van ‘s werelds grootste internationale gemeenschap voor swingers. De club werd in het jaar 1999 opgericht en is sindsdien de grootste producent van plezier en opwinding voor stellen en vrijgezellen. ... Lees verder »

0 Reviews

Bij Fun4Swingers kun je makkelijk en snel een profiel aanmaken. Eerste wat je zal moeten invullen is een e-mail adres, een wachtwoord, je gebruikersnaam en je geaardhied. Indien je als koppel inschrijft kun je gewoon bij de geaardgheid aangeven dat ... Lees verder »

0 Reviews

Ben je op zoek naar een spannend contact met iemand anders dan je partner? Of zijn jullie een koppel die op zoek is naar meer spanning en erotiek? Fun4swingers is een nieuwe datingsite voor swingers in Nederland en Belgie. Swingers ontmoeten elkaar ... Lees verder »

0 Reviews

Klasseswingers is een erotische datingsite die zich richt op koppels en singles uit Nederland en Belgie. Via klassenswingers.nl is het ook mogelijk om discreet, integer en stijlvol te daten. Verder richt klasseswingers zich ook op hoger opgeleiden ... Lees verder »