Zo kunnen singles berichten versturen naar andere singles en is het ook mogelijk om te chatten via de zogenaamde Meetic Messenger. Ook zijn er leuke quizzen te vinden op de datingsite. Dat Meetic succesvol is, blijkt uit de vele succesverhalen die te lezen zijn op de datingsite. Wist je dat er elke minuut een nieuwe single bijkomt op Meetic? Op datingsite Meetic vind je gelijkgestemde singles die op zoek zijn naar een leuke date, vriendschap of duurzame relatie. De succesvolle datingsite, waar singles veilig kunnen daten, is verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van België. Meetic wil graag singles met elkaar in contact brengen. Het inschrijven is dan ook volledig gratis. Hierna kun je gelijk op zoek naar singles die te springen staan om met jou in contact te komen. Elke 45 minuten kun je een nieuw succesverhaal lezen op Meetic.be

Meetic Full Membership

1 maand

€29,99

per maand

Bezoek nu

Meetic Full Membership

6 maanden

€14,99

per maand

Bezoek nu

Gratis lid  Meetic

Helemaal gratis

€0,00

per maand

Probeer gratis

Veilig op Meetic

Meetic doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt daten. Zij heeft de veiligheid dan ook hoog in het vaandel staan. Dit zorgt er alleen maar voor dat jij méér kans hebt op een leuke date. Zo zal Meetic vertrouwelijk omgaan met je persoonlijke gegevens. Deze zullen nooit zonder toestemming doorgespeeld worden aan derden. Ook worden alle profielen handmatig gecontroleerd door de Customer Care Team.

KostenVanaf 14,99 per maand
Aantal ledenNiet bekend
App
Mobiele website
Persoonlijkheidstest

Meetic Aanmelden

Op Meetic kun je je volledig gratis inschrijven. Je bezoekt de site, en volgt de simpele stappen zoals geboortedatum, geslacht en email adres. Daarna kun je gelijk van start met het zoeken naar gelijkgestemden. De veiligheid op de site is gegarandeerd. Meetic gaat vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens. Je hoeft dus niet bang te zijn om die in te vullen in het aanmeld-formulier. Dat is snel en makkelijk ingevuld, waarna je van start kunt met het daten.


Meetic mogelijkheden

Meetic heeft heel wat mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. Zo kun je berichten versturen naar andere singles. Dit kan ook via de welbekende Meetic Messenger. De datingsite is constant bezig om haar diensten te verbeteren, waardoor het makkelijker en leuker is om te daten.

De site heeft verder ook leuke quizzen voor singles. Deze dragen bij tot een groter succesratio. Verder kunnen singles onopgemerkt door de verschillende profielen browsen. Dit kan ‘incognito’ gedaan worden, zodat niemand weet dat je hun profiel bekeken hebt.

De makkelijke Messenger heeft ook enkele mogelijkheden. Zo kunnen mensen elkaar berichten, flirtjes sturen of een knipoog/smiley sturen.


Meetic kosten

Meetic is gratis om aan te melden, maar je kunt er uiteraard ook een betaald lidmaatschap aansluiten. Dit kan je natuurlijk ook opzeggen, indien je dat wilt. De kosten zien er als volgt uit:

 • 1 maand kost 29,99 euro
 • 3 maanden kost 19,99 euro per maand
 • 6 maanden kost 14,99 euro per maand

Het wordt in 1 keer over de gehele periode afgeschreven:

 • 6 maanden voor de speciale prijs van 89,94 €
 • 3 maanden voor de speciale prijs van 59,97 €
 • 1 maand voor de speciale prijs van 29,99 €

Betaling kan met creditcard of Paypal. Om te voorkomen dat je jouw contacten en berichten verliest bij het verlopen van je Membership, zal je Membership automatisch worden verlengd. Dit geldt zelfs wanneer Meetic de tarieven ondertussen heeft gewijzigd. Je kunt de automatische verlenging beëindigen door de instructies te volgen op de pagina "Mijn instellingen & Membership" en dan "Mijn membership". Omwille van technische redenen kan het membership niet worden opgezegd in de 24 uur na aankoop van het membership en in de 48 uur voor de vervaldag van het lopende membership.


Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde Meetic lidmaatschap af te sluiten? Lees dan de reviews van andere singles hier onder.

Gratis aanmelden bij Meetic


Artikelen over Meetic

Heb Je Dating Ideeën Nodig?

Wanneer je graag date, kan het zo voorkomen dat je op een gegeven moment merkt dat je bijna altijd dezelfde plannen uitvoert. Hoewel daar niks mis mee is, kan dat natuurlijk wel gaan vervelen. Daarom is het handig om zo nu en dan gebruik te maken van dating ideeën. Drinken, dansen en wandelen d [...]

Daten Boven 40? Het Kan Gewoon!

Er wordt vaak geroepen dat je na een bepaald leeftijd meer problemen hebt met het vinden van een succesvolle date of partner. Gelukkig is dat helemaal niet waar. Vroeger trouwden mensen wellicht nog jong en bleven ze voor de rest van hun leven bij hun partner, maar nu hebben we meer vrijheid om ons [...]

5 Datingtips voor Vrouwen: Wat Wil de Man?

Als vrouw heb je al snel bepaalde gevoelens en gedachten over wat een man van je verwacht binnen een date en relatie. Veelvoorkomende gedachten zijn “mannen willen altijd seks”, of “hij gaat niet in op mijn hints, dus hij vindt me niet leuk.” Dit hoeft echter helemaal niet wa [...]

Vijf Traditionele Dating Tips voor Mannen

De wereld van het daten groeit steeds meer en er komen dagelijks nieuwe ontwikkelingen bij. Toch is het soms ook nog fijn om vast te houden aan oude tradities, en hier is helemaal niks mis mee! Vooral jongeren bevinden zich tegenwoordig in steeds nieuwere situaties. Dit komt mede door de opkomst van [...]

Meetic Reviews

 • Ik ben erg tevreden met Meetic. Via deze leuke datingsite heb ik een aantal interessante mensen leren kennen. Ook heb ik enkele dates gehad met leden van mijn regio. Het is erg handig als je op zoek bent naar een date die dichtbij van je is. Hierdoor hoef je dan niet 3 uren te rijden om je date te ontmoeten. Door een goed ingerichte matching-systeem kun je in contact komen met leden van je buurt, regio of stad. Verder zijn de premium lidmaatschappen erg betaalbaar en het is je geld ook waard. De functies die je meekrijgt kunnen je helpen om bijvoorbeeld een conversatie te starten of om aan te geven dat je geinteresseerd bent. Daarnaast heeft de site een tal van actieve leden dus het is erg druk en de kans op een date is dan groot. Mijn ervaring met Meetic is tot nu toe goed. De inschrijving op deze datingsite is gratis en makkelijk. Wanneer je eenmaal bent ingeschreven kun je direct op zoek gaan naar die leuke date. Deze site is een echte aanrader voor alle singels in Nederland en Belgie.

  Door Zoë op 25 juni 2020 Reageer
 • Door deze site kun je dates in je eigen buurt vinden. Je hoeft dan niet meer onnodige berichten te ontvangen van mensen die bijvoorbeeld in noord-Nederland wonen. Alle profielen van deze website wlrden gecontroleerd door het teamvan de site. Ik denk daarom dat Meetic het belangrijk vindt om de persoonlijke gegevens van de gebruikers zoveel als mogelijk veilig te houden en te beschermen. Hierdoor is de kans op fictieve profielen ook kleiner. Vooral als je moe bent van dat soort websites. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de site kosteloos uit te proberen en als het je eenmaal bevalt kun je direct een lidmaatschap aanschaffen, wat dus handig is. Met dit lidmaatschap heb je vooraf dan toegang tot alle functies van de site. Je kunt bijvoorbeeld ongelimiteerd berichten sturen naar leden die je leuk vindt en alle berichten opnieuw lezen.

  Sterke punten
  • Rustige en overzichtelijke platform; • Niet gericht op een specifieke leeftijd; • Leuke functies; • Flirten zonder een betaald lidmaatschap; • Betaalbare lidmaatschap.

  Zwakke punten
  Ik zie geen zwakke punten

  Door Jason op 23 juni 2020 Reageer
 • Als je langere periode singel bent geweest en heb je nu zin in een leuke date of een serieuze relatie, moet je zeker een bezoekje brengen aan Meetic. Het is de beste datingsite voor singles, naar mijn ervaring. Deze site is speciaal gericht op zowel mannen als vrouwen die singel zijn. En het leuke is dat je op Meetic mensen kunt vinden die in je eigen buurt, regio of stad wonen. Dit maakt daten een stuk makkelijker, zeker in mijn geval. Verder is de site makkelijk om te gebruiken, maar het is ook veilig en betrouwbaar. Hier gaat men voorzichtig om met de persoonlijke gegevens van hun leden. De functies van Meetic zijn handig en helpen bij het proces om snel en veilig in contact te komen met de andere gebruikers. Het is me opgevallen dat je een flirtje kan achterlaten om te tonen dat je geinteresseerd bent. Op deze manier hoef je niet perse een lang bericht te sturen, maar met een leuk flirtje laat je wel weten dat je geinteresseerd bent. Want ik ben niet goed in de eerste berichten. Meetic is echt de moeite waard!

  Door Abyjo op 22 juni 2020 Reageer
 • ik wil opzeggen maar het lukt me niet wil u mij aub verwijderen

  Door de pauw margot op 20 mei 2019 Reageer (1 reactie)

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • geld -

  ik ben uit geschreven op 19-10-2018 om14.11 ondanks dat ik een bericht heb gekregen dat ik uit geschreven ben is de maandelijks toch van mijn rekening

  Sterke punten
  inschrijven !s makkelijk

  Zwakke punten
  uit schrijven

  Door jan op 2 november 2018 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Mensen, laat je niet in de maling nemen...dit is dezelfde dating site als LEXA.
  Ik heb me daar gisteren willen inschrijven, onder het zelfde email account als LEXA en dat werd geweigerd.

  De melding die ik kreeg: het email account wat u heeft opgegeven bestaat al !!

  En LEXA is al pure oplichterij.

  Sterke punten
  Is geen goede dating site

  Zwakke punten
  Omdat dit een zuster is van Lexa

  Door kleun op 24 januari 2013 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik heb inmiddels een vriendje gevonden via Meetic dus mijn missie is geslaagd!

  Sterke punten
  Overzichtelijk
  Veel mensen online
  Uitgebreide zoekfunctie
  Groot klantenbestand

  Zwakke punten
  Je ontvangt veel mails maar die kun je wel uitschakelen

  Door Jantien op 28 december 2012 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


 • Ik ben nu al meer dan 2 maanden actief op Meetic en het bevalt mij prima! Hopen dat ik snel een leuke vrouw vind.

  Sterke punten
  Overzichtelijke site
  Goed vormgegeven en alles is prima te vinden
  Veel mensen online

  Zwakke punten
  Nog geen afspraak kunnen maken, maar dat ligt denk ik aan mijzelf

  Door Stijn op 15 december 2012 Reageer

  Deze review is meer dan 12 maanden oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Meetic

Schrijf je eigen review