Wanneer je je gaat inschrijven bij Pepper, kan dit gratis. Maar als je gebruik wil kunnen maken van alle functies, zal je een abonnement moeten nemen. Wij hebben gelijk uitgezocht wat een lidmaatschap allemaal inhoud en wat het voordeel is van een betaald abonnement.

Gratis account op Pepper

Op de website van Pepper wordt het je gelijk duidelijk gemaakt: ze willen kwaliteit leveren, ook met de gratis versie. Om te beginnen kan je al gratis een profiel aanmaken, maar gelukkig zijn er nog meer gratis ‘features’ waar je gebruik van kan maken. 

Interactief Pepper profiel

Pepper maakt gebruik van een interactief profiel waarbij je met foto’s en video’s een leuk moodboard kunt samenstellen. Op deze manier hoef je bijna niet eens woorden te gebruiken om te laten zien wie jij bent en wat je doet. 

Persoonlijkheidstest

Nadat je een profiel hebt gemaakt op Pepper, kan je een persoonlijkheidstest doen. Op deze manier kom je er niet alleen achter wie goede matches voor je zouden kunnen zijn, maar leer je ook jezelf beter kennen. 

Een match

De matches die je ziet na het invullen van je persoonlijkheidstest kan je gratis bekijken en liken. Dat is wel zo vriendelijk. 

Pepper kosten

Wanneer je echter in contact met anderen wil komen, moet je meer doen dan een profiel bekijken of iemand liken. Daar komt het volledige lidmaatschap goed bij te pas. Je kan al zo’n abonnement nemen vanaf 1 maand, maar ook meerdere maanden. Hieronder zie je een overzichtje van de kosten van een betaald lidmaatschap:

  • € 8,50 per maand bij 1 jaar
  • € 9,95 per maand bij 6 maanden
  • € 15,00 per maand bij 3 maanden
  • € 25,00 per maand bij 1 maand

Een volledig lidmaatschap op Pepper.be zorgt ervoor dat je niet alleen matchen kunt krijgen en liken, maar je kan ook berichten sturen en ontvangen, door verschillende profielen zoeken en chatten. Je kan bij een gratis lidmaatschap namelijk wel mails ontvangen, maar deze kan je niet openen waardoor de website je aanmoedigt om een abonnement te nemen. 

Betaalmogelijkheden

In België kan betaald worden via MisterCash, PayPal, en Creditcard betalen. In Nederland ook met iDeal.


Pepper Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Pepper.

Bezoek Pepper

Schrijf een review