Hoe een date met een vrouw versieren via het internet

Hoe een date met een vrouw versieren via het internet

14 maart 2019

versieren op het internetNu we vaker online zijn en meer en meer met een smartphone in de hand terug te vinden zijn, kunnen we als man gaan nadenken over het vinden van een leuke date via het internet. Er zijn namelijk een heleboel leuke datingwebsites die je kan gebruiken om een leuke vrouw of vriendin te versieren.

Maar hoe doe je dat nu eigenlijk? Vrouwen ontmoeten via het internet? Zijn er algemene regels waar jij je aan moet houden? En hoe spreek je nu die eerste keer af? Wij hebben enkele leuke tips op een rijtje gezet.

Zorg dat je goed overkomt

Het is in eerste instantie erg belangrijk dat je goed overkomt. Indien dit niet het geval is, zal het erg moeilijk zijn om een date aan de haak te slaan. Je mag hoe jij denkt over te komen niet verwarren met hoe jij daadwerkelijk overkomt. Dit leidt enkel tot ontgoocheling.

De eerste stap is dat je moet bedenken hoe jij wil overkomen. Voel jij je ook daadwerkelijk zo? Dan zitten we in de goede richting. Zo niet, dan bekijken we best even hoe we dit kunnen rechttrekken. Dit kun je onder andere bereiken met je foto’s. Indien je wil overkomen als een succesvol iemand kan je geen foto’s posten waar je in je onderhemd in de tuinstoel zit. Evenmin is het een goed idee om foto’s te posten die getrokken zijn in een vuile spiegel die inkijk geeft in een rommelige kamer.

Daarnaast moet je ook op je gezichtsuitdrukking letten. Mensen voelen zich altijd meer aangetrokken tot personen die lachen. Daarnaast moet jij tijdens het praten zelfverzekerd overkomen met een zekere sociale intelligentie en een hoop humor.

Flirten tijdens het chatten of het sturen van berichtjes

Vooraleer een vrouw ingaat op een uitnodiging om je in het echt eens een keertje te ontmoeten, moet je natuurlijk een romantische band creëren. Dit kan je doen door met elkaar te flirten.

Flirten is in feite iemand plagen zonder grof te zijn. Het is jouw missie om haar op hetzelfde moment te doen blozen en te doen lachen. Maak geen grapjes over haar gewicht of negatieve opmerkingen over haar uiterlijk, maar doe haar hart sneller slaan.

Gebruik emoji’s om aan te geven dat je het speels en niet slecht bedoelt. Op die manier straal je eveneens humor, zelfvertrouwen en sociale intelligentie uit.

Bezoek Meetic

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden