Is Daten op Reis Makkelijker?

Is Daten op Reis Makkelijker?

19 september 2019

daten op reisWe hebben allemaal wel eens een vakantieliefde gehad, en wanneer dat gebeurt komt het vaak voor dat we daar nog lang aan terug zullen blijven denken. Wat maakt zo’n vakantieliefde nou zo bijzonder? En waarom lijkt het zoveel makkelijker te zijn om iemand te ontmoeten wanneer we op reis zijn? In dit artikel zullen we daar achter komen!

Waarom we makkelijker daten op reis

Wanneer we op vakantie zijn staan we vaak open voor nieuwe ervaringen, je bent tenslotte in een nieuwe omgeving waarbij je je niet hoeft te verstoppen achter de sociale normen waar je je thuis onbewust mee bezig houdt. Ook ben je vaak in een goed humeur en durven we meer dingen te ondernemen, want je komt al die andere mensen toch nooit meer tegen! 

Misschien is het juist ook wel zo dat we aantrekkelijker worden op vakantie, je hebt geen stress meer en dat verandert je. Het geeft je een bepaalde uitstraling die erg aantrekkelijk is voor potentiële vakantieliefdes. 

Daten op vakantie

Daten op vakantie voelt vaak nóg mooier dan daten in je eigen land. Het klikt goed met de ander, de tijd gaat snel (soms zelfs te snel) en je hebt het ontzettend naar je zin. Toch sluipt de tijd van vertrek steeds dichterbij en dan moet je jezelf de vraag stellen: hoe gaat het nu verder met je vakantieliefde? Blijven jullie verder daten of stopt de relatie zodra de vakantie voorbij is? 

Na de vakantie verder daten?

Als het dan zo goed klikt dat jullie het een kans willen geven om buiten de vakantie verder te blijven daten, is het belangrijk om daar goede afspraken over te maken. De relatie is nooit 100% zeker, maar dat is bij veel binnenlandse relaties ook niet. Als je elkaar vertrouwd en duidelijke afspraken maakt helpt het al heel erg. Als je dicht bij elkaar in de buurt woont is het makkelijk om contact te onderhouden en elkaar af en toe op te zoeken, wanneer jullie verder uit elkaar wonen wordt dit wat lastiger. Maar ook langeafstandsrelaties zijn gewoon mogelijk! En een ding is zeker: echte liefde overwint alles, zelfs een lange afstand. Dus als je zeker bent dat je met deze persoon na je vakantie verder wil gaan, neem de stap en ga ervoor!

Bezoek Meetic

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden