Rendez-Vouz is een datingsite die zich richt op mensen die woonachtig zijn in Belgie. Dit is een ideale site voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe liefdesrelatie of naar vrienden. Op de site zul je niet alleen hetero mannen en vrouwen, maar ook homo’s en lesbiennes. De datingsite is dus bestemd voor een ieder. Daarnaast beschikt de site over een aantal leuke functies om in contact te komen met de andere singels. Ben je single en op zoek naar leuke vrienden of een serieuze relatie? Dan ben je bij Rendez-Vouz op het juiste adres.

Rendez-Vouz Aanmelden

Om in contact te komen met leden van Rendez-Vouz.be zul je eerst een profiel moeten aanmaken. Allereerst zul je het inschrijfingsformulier op de startpagina moeten invullen. Hier vul je enkele persoonlijke gegevens in zoals je geslacht, waar je naar op zoek bent, een gebruikersnaam, je e-mailadres, een wachtwoord, je postcode en geboortedatum. Na dit alles gedaan te hebben zul je jouw inschrijving via je e-mail moeten bevestigen. Hierna zul je verwezen worden naar je account. In dit account kun je al jouw gegevens plaatsen zoals je woonplaats, karakter, hobby’s, interesses en een beschrijving van jezelf. Dit alles zal ervoor zorgen dat je slaagt in het zoeken naar een match.

Rendez-Vouz Mogelijkheden

Leden die nieuw zijn op de site krijgen automatisch een gratis lidmaatschap. Met dit lidmaatschap kunnen zij alleen gebruik maken van de standaard functies, waaronder: alle profielen bezoeken, alle gewenste zoekopdrachten uitvoeren, foto’s en filmpjes posten, foto’s van andere leden bekijken en andere leden vragen om een foto of bericht te plaatsen. Indien je gebruik wilt maken van de extra functies, dan moet je een premium-lidmaatschap aanschaffen. De extra functies die je erbij krijgt zijn: berichten sturen naar alle leden, berichten lezen, anoniem profielen bezoeken, berichten ontvangen, leesbevestiging van verstuurde berichten, je profiel wordt aangeduid als premium en je kunt advertentievrij gebruik maken van de site. Met dit lidmaatschap kun je makkelijk en sneller in contact komen met andere leden.

Rendez-Vouz Kosten

Het aanmaken van een profiel op Rendez-Vouz gebeurd geheel gratis. Hierdoor kun je de site uittesten en kijken als het iets voor jou is. Echter kun je als gratis lid niet in contact komen met de andere leden. Om dat wel te kunnen doen zul je een premium-lidmaatschap moeten aanschaffen. De kosten van zo een lidmaatschap zijn:

  • 1 maand     = € 15,90
  • 3 maanden     = € 8,30 per maand = € 24,90 voor 3 maanden
  • 6 maanden     = € 7,50 per maand = € 45,00 voor 6 maanden

Rendez Vous Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Rendez Vous.

Bezoek Rendez Vous

Schrijf een review