NieuweRelatie

Er zijn verschillende datingsites voor alle leeftijdsklassen. NieuweRelatie is ook zo eentje, waarop mensen van alle leeftijdsklassen terecht kunnen. Toch is gebleken dat vooral 40-plussers veel geluk hebben op deze site. Schrijf je dus in, in ontmoet vandaag nog iemand die gelijkgestemd is als jij!


Aanmelden:


Het aanmelden op deze website is gratis voor een ieder; ook zij die jonger zijn dan 40 jaar.  Het grootste deel van de leden is echter wel veertig-plus. Dat hoeft geen probleem te zijn, voral als je geïnteresseerd bent in oudere mensen,

Het inschrijvingsproces is snel en makkelijk. Het verreist alleen basis informatie zoals een email adres en naam. Na de inschrijving kun je genieten van talloze gratis functies, waaronder profielen bezoeken en de foto’s bekijken. Indien je iemand hebt gevonden waar je interesse in hebt, kun je een flirt versturen en in het chatcafé een chat starten. Om ongelimiteerd alle functies van de site te gebruiken, dien je een abonnement aan te sluiten.


Mogelijkheden:


De website is gebruikersvriendelijk en overzichtelijk. In 1 oogopslag kun je de inhoud van de profielen zien. Berichten kun je snel sturen, na het bekijken van een profiel. De flirtfunctie is een snelle en makkelijke manier om iemand te laten weten dat je interesse hebt. Je hoeft dan zelf geen bericht uit te schrijven.  Berichten zijn toch iets persoonlijker, omdat je dan een compliment kan geven of je kunt snel iets van jezelf vertellen.

Op deze website vind je geen nepprofielen. De controle op kwaliteit is erg goed, aangezien alle aanmeldingen handmatig gecontroleerd worden. Hetzelfde geldt voor de foto’s, waardoor je weet dat de persoon aan de andere kant echt is, en er in werkelijkheid ook zo uit ziet.  De kwaliteitsgarantie met dit anti-fakerssysteem is dus efficiënt en erg handig voor mensen die ook echt een date willen hebben.

Behalve de betrouwbaarheid van andere profielen, hoef je je ook geen zorgen te maken over jouw eigen veiligheid, omdat je persoonlijke gegevens ook beveiligd worden op deze website.


Kosten:


De kosten voor een abonnement, zijn verdeelt in pakketten. Zo een pakket heeft een prijs per maand. Zoals eerder gezegd is de inschrijving gratis! De prijzen van de pakketten:

-          1 maand:                            € 14.99

-          3 maanden:                       € 29.99

-          6 maanden:                       € 44.99


NieuweRelatie Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over NieuweRelatie.

Bezoek NieuweRelatie

Schrijf een review