Metjou is een datingsite die heel eenvoudig is, omdat het voor iedereen bruikbaar moet zijn. Op deze site ben je terecht voor het zoeken naar een leuke date, een vriendschap of een serieuze relatie. Er zijn duizenden leden, waardoor je al stappen dichterbij bent om een echte date te vinden.


Aanmelden:


Met dagelijks meer dan 200 nieuwe leden, kun je ervan uitgaan dat deze site zich heeft ontwikkeld tot een van de grootste. Een van deze aanmeldingen kan jij zijn. Indien je een single bent die 18+ is, zonder specifieke wensen, dan ben je op de juiste plek. Een algemene datingsite die toegankelijk en simpel is. In een paar minuten heb je een profiel aangemaakt en kun je van start met het bezoeken van talloze andere profielen en gebruikers die gelijkgestemd zijn.


Mogelijkheden:


Als je je eenmaal hebt ingeschreven, kun je meteen van start op deze hete site. Het eerste dat je wil doen, is in contact komen met andere leden. Je kunt opzoek naar mensen op basis van leeftijd, geslacht, hobby’s en andere specifieke eigenschappen. Ongeveer dezelfde gegevens moet je proberen te verwerken in je eigen profiel, zodat je ook de interesse bij andere leden opwekt.

Op je eigen profiel kun je mensen nieuwsgierig maken naar jezelf. Vertel wat over jezelf, zoals je hobby’s, je werk en eventuele toekomstplannen. Naast de geschreven teksten, kun je ook foto’s hier plaatsen. Overdrijf niet en jok nooit! Wanneer het je lukt om een date te krijgen, heb je dan teveel te verklaren.

Als je alles in place hebt, ga je van start met het contact. Je moet dan een chat sturen naar andere leden, om in contact te treden.  Jij kunt ook berichten ontvangen. Het opmerkelijke van deze site, is dat je berichten anoniem kunt versturen, zodat je privacy gewaarborgd blijft. Later kun je op een echte date, mochten jullie beiden daarvoor instemmen. Het uiteindelijk doel is immers om op een date te gaan!

De website geeft zelf ook veel tips voor de eerste date. Deze worden verwoord in blogs met potentiele locaties voor dates.


Kosten:


De betaalde functies van de site worden in een abonnement geplaatst. Deze varieren met looptijden in maanden. Of je kunt berichten sturen middels credits, die in vaste hoeveelheden verkocht worden. De prijzen:

-          150 credits voor € 15.99

-          300 credits voor € 27.99

-          900 credits voor € 59.99


Metjou Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Metjou.

Bezoek Metjou

Schrijf een review