Stedendating is een website die gemaakt is voor mensen, die een date zoeken bij hun in de buurt. Je kunt makkelijk iemand om de bocht vinden, vanuit het gemak van je eigen huis. Ook wanneer je op vakantie bent, is een single in de buurt makkelijk te vinden. Het grote voordeel is dat je eerst kunt chatten om snel een antwoord te krijgen en eventueel af te spreken.


Aanmelden


De website is makkelijk gemaakt voor het inschrijven. Het inschrijven is gratis, en wordt gedaan middels een simpele aanmeldingsformulier. Na het aanmeldingsproces, kun je meteen kijken welke leuke vrijgezellen er allemaal zijn.  Ook kun je meer over jezelf vertellen en kun je ook aangeven waar je naar op zoek bent. Nadat je locatie duidelijk is, ga je van start met de mensen in de buurt. Bij het inloggen zie je direct wie de nieuwe leden zijn, en wie er allemaal nieuwe foto’s geplaatst hebben.

Mogelijkheden


Er zijn vele leuke mogelijkheden op deze website. Een daarvan is de fotozapper. Aan de hand van foto’s van de leden, kun je snel en makkelijk aangeven welke je leuk vindt. Je kunt ook snel profielen bekijken, om een beter beeld te krijgen van de leden. Normaliter hebben leden meerdere foto’s voor een beter beeld.  Ook jij hebt de mogelijkheid om meerdere foto’s te uploaden.

De website is niet alleen op de computer/laptop te gebruiken, maar ook via een smartphone of tablet.  Het eerste contact kun je leggen middels een bericht. Je ziet in een oogopslag wie online is, waarna je dus kan gaan chatten.

Met je locatie wordt er automatisch gekeken wie er allemaal bij jou in de buurt is. Je kunt leden gaan benaderen en zo een leuke date gaan regelen.


Kosten


Inschrijven op Stedendating is gratis! Toch zijn er betaalde abonnementen. Het goedkoopste abonnement is slechts € 6,66 per maand. De site stelt credits beschikbaar tegen scherpe prijzen, die in vaste hoeveelheden verkocht worden. Hier de prijzen:

-          140 credits voor € 15.99

-          300 credits voor € 27.99

-          900 credits voor € 59.99

 


StedenDating Reviews

  Alles draait om geld

  Alles moet betaald worden. Zelfs chatten is niet gratis en kost 20€ per maand.
  Er wordt reclame gemaakt dat alle leden standaard berichtjes kunnen versturen. Inderdaad, maar het antwoord dat erop volgt kan enkel maar gelezen worden indien men betaald.

  Sterke punten
  Echte profielen

  Zwakke punten
  Alles draait om geld

Bezoek StedenDating

Schrijf een review