Relatieplanet gratis datingsite review.

Relatieplanet.be is dé populairste datingsite van Nederland en België. De populaire datingsite onderscheid zich van andere datingsites door haar klantenservice. Relatieplanet biedt namelijk de beste klantenservice die er is. Al sinds 2002 hebben een hoop singles uit België zich ingeschreven en vonden een leuke date. Dat Relatieplanet werkt blijkt uit de vele succesverhalen die je kunt lezen op de site. Relatieplanet is altijd en overal bereikbaar. Dit geeft singles een stimulans om steeds vaker gebruik te maken van de datingsite. Relatieplanet zegt dat zij de meest actieve dating community hebben waar iedereen welkom is.  Of je nu een man of vrouw bent, jong of oud, hoogopgeleid of laagopgeleid; voor elke single is er wel een passende match te vinden. Wist je dat er iedere dag duizenden singles online zijn op Relatieplanet?  Je kunt de datingsite eenvoudig bereiken via verschillende applicaties die gratis te downloaden zijn. Deze zijn beschikbaar voor smartfones en tablets. Ook kun je dagelijks artikelen lezen van de Relatieplanet redactie. De artikelen verschijnen op daten.nl, echter kun je ook de dating magazine bekijken en de facebookpagina. De populaire datingsite staat geregeld in de pers wat eveneens te vinden is op de site. Relatieplanet is méér dan alleen daten via de datingsite. Geregeld worden er ook Singlefeesten gehouden in Hoofddorp. Op dit soort gelegenheden worden ongeveer 2200 singles met elkaar in contact gebracht. Naast de singlefeesten worden ook Singlereizen georganiseerd. Relatieplanet is een datingsite vol avontuur! Relatieplanet heeft al een hoop prijzen gewonnen. In 2008 werd zij verkozen tot de beste klantenservice. In 2009 de populairste datingsite, in 2010  zowel de beste klantenservice als populairste datingsite, en in 2011 werd zij eveneens verkozen tot de beste datingsite. Relatieplanet doet er alles aan zodat jij als single prettig kan daten met andere singles. Elke dag worden profielen stuk voor stuk gecontroleerd op echtheid.  Inschrijven is dan ook volledig gratis! Schrijf je vandaag nog gratis in op Relatieplanet.

Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde Relatieplanet lidmaatschap af te sluiten?  Lees dan de reviews van andere singles onder het kopje “REVIEWS”. Neem ook een kijkje bij het kopje “KENMERKEN”. Hier staan alle functionaliteiten van datingsite Relatieplanet. Ook krijg je informatie over de kosten. Heb je een betaald lidmaatschap van Relatieplanet, maar wil je deze opzeggen?  Kijk dan even bij het kopje “OPZEGGEN” Wil je datingsite Relatieplanet vergelijken met een aantal andere datingsites?  Maak dan gratis gebruik van onze datingsite vergelijker.


Reviews over Relatieplanet

 • Relatieplanet heeft wel wat minpuntjes, echter moet je het gewoon een keer proberen. Nee heb je, ja kun je krijgen. Je kunt het beste gewoon veel berichten sturen naar anderen.

  Sterke punten
  Heb bijna 30 dates gehad in de het afgelopen halfjaar.  Zwakke punten
  Relatieplanet werkt bij best traag, dat is wel vervelend. Ik weet niet of dat alleen bij mij zo is. Dat lijkt me sterk.  Door Bart op 9 november 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Relatieplanet

Schrijf je eigen review over Relatieplanet

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Relatieplanet
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden