Heb je je wel eens stiekem willen bezighouden met flirten? En het liefst nog bij jou in de buurt? Dan is ijnFlirt de site voor jou om te zijn! Hier zitten de stoutste vrouwen en mannen, en er komen iedere dag nieuwe mensen bij. Je hebt dus keuze genoeg! Meld je aan en ontdek vandaag nog wie in jouw buurt graag een stoute flirt wil!

MijnFlirt Aanmelden

Het aanmeldingsproces op deze site is heus niet zo moeilijk. Je hebt binnen enkele ogenblikken je eigen profiel, waarmee je een leuk avontuur kunt gaan beleven. Het gaat middels een simpel aanmeldingsformulier, waarin je de basis informatie over jezelf moet gaan vermelden. Wanneer je eenmaal bent aangemeld, kun je rondkijken en op de verkenningstour gaan, want dan heb je de mogelijkheid om alle andere profielen te bezichtigen.

MijnFlirt Mogelijkheden

Als je eenmaal bent aangemeld, kun je rondkijken op de site naar alle profielen die er zijn. Heb je een leuke man of vrouw gezien? Dan kun je direct een berichtje sturen en het contact leggen! De eerste drie berichten kun je gratis versturen. Daarmee kun je ervoor zorgen dat je een goede indruk wekt bij de persoon aan de andere kant.

Alle profielen op de website worden handmatig gecontroleerd. Dus, je hoeft je geen zorgen te maken over nepprofielen. Kom je toch iets tegen waar je twijfels over hebt dan is het goed om dat te melden. Alle meldingen worden serieus genomen, zodat de site leuk en betrouwbaar blijft.

Ook zijn al je gegevens veilig en discreet. Die worden nooit openbaar gemaakt, want veiligheid en betrouwbaarheid staan voorop.

MijnFlirt Kosten

Natuurlijk moet je uiteindelijk betalen voor de berichten die je verstuurd, wil je in contact blijven met de mensen op de site. De betaling gaat door middel van credits. De goedkoopste kosten 0,67 per bericht bij aanschaf van 300 credits. De paktten zien er als volgt uit:

-    prijs 10 credits: €9,99 (bij € 1,00 per bericht)
-    prijs 50 credits: €39,99 (Bij € 0,80 per bericht)
-    prijs 100 credits: €74,99 (bij € 0,75 per bericht)
-    Gratis : €0,-


Mijnflirt Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Mijnflirt.

Bezoek Mijnflirt

Schrijf een review