Bij Fun4Swingers kun je makkelijk en snel een profiel aanmaken. Eerste wat je zal moeten invullen is een e-mail adres, een wachtwoord, je gebruikersnaam en je geaardhied. Indien je als koppel inschrijft kun je gewoon bij de geaardgheid aangeven dat jullie een koppel zijn. Bij Fun4Swingers is namelijk zo dat mannen die singel zijn een proefaccount van 5 dagen krijgen, hierna zijn ze verplicht een premium account aan te schaffen. Terwijl koppels een proefaccount van een week krijgen, hierna kunnen zij kiezen als ze gratis verder willen of als zij een premium account willen aanschaffen.


Fun4Swingers mogelijkheden


Je kunt bij Fun4Swingers als nieuwe lid gratis een profiel aanmaken. Hierdoor kun je alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden van de site. De gratis mogelijkheden zijn: het aanmaken van een profiel, foto’s plaatsen, blogs schrijven, video’s plaatsen, berichten naar elkaar sturen en gebruik maken van de chat opties. Naast het aanmaken van een gratis account, kun je ook een premium account aanmaken. Met dit account heb je toegang tot alle mogelijkheden van de site. Enkele mogelijkheden die bij komen kijken in het premium account zijn: kijken wie jouw profiel bezocht heeft, wie jouw vrienden en jouw favorieten zijn, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie en verzonden berichten lezen.


Fun4Swingers kosten


Als nieuwe lid heb je de mogelijkheid om kosteloos een profiel aan te maken en je kunt ook kosteloos gebruik maken van de gratis mogelijkheden van de site. Wil je echter gebruik maken van alle mogelijkheden, dan dien je een premium account aan te schaffen. Hiervoor zijn er wel kosten aan verbonden. De kosten zijn:

 

Prijzen per koppels:

·         1 maand         = € 9,95

·         3 maanden     = € 25,95

·         6 maanden     = € 45,95

·         12 maanden   = € 79,95

·         Lifetime         = € 299

 

Prijzen single mannen:

·         1 maand         = € 15,95

·         3 maanden     = € 30,95

·         6 maanden     = € 52,95

·         12 maanden   = € 85,95


Fun4Swingers Reviews

  Voor ons de beste website

  We hebben sinds de start van deze website een account bij Fun4Swingers. Sinds de start (ik denk 1.5 jaar geleden) is de site enorm verandert (layout is volledig vernieuwt). Volgens ons is dit de allerbeste website voor swingers. Echter nog niet zoveel leden als op andere sites. Maar misschien wel de leukste online community van swingers.
  Een echte aanrader, die in de toekomst zeker nog verder zal groeien. Al zeker door de fijne support

  Sterke punten
  Nieuw en verfrissend
  Overzichtelijke site
  Leuke community
  Fantastische support

  Zwakke punten
  Nog niet zoveel leden

Bezoek Fun4Swingers

Schrijf een review