B4Dating.be is een erotische datingsite die zich richt op koppels en singels uit Belgie. B4dating maakt het jou mogelijk om discreet en stijlvol te daten. Veder is de site ook geschikt voor mensen die op zoek zijn vriendschap, een eenmalige date of een serieuze relatie. Ben je iemand die graag mee wil doen aan partnerruil of wil je het eens ervaren? Meld je dan vandaag aan bij B4dating.

B4dating.be Aanmelden

Op B4dating kun je makkelijk en eenvoudig een profiel aanmaken. Het eerste wat je gaat doen is het inschrijvingsformulier invullen. Hier zul je enkele basisgegevens moeten invullen, waaronder een geldig e-mailadres, je geslacht, waar je naar op zoek bent, een gebruikersnaam en een wachtwoord. Daarna zal je een mail ontvangen ter bevestiging van de inschrijving. Na dit gedaan te hebben heb je nu de mogelijkheid om je profiel verder in te vullen. Hoe meer informatie je plaatst hoe groter de kans op het vinden van een date.

B4dating.be Mogelijkheden

Leden die nieuw zijn op de site krijgen automatisch een gratis lidmaatschap. Dit lidmaatschap houdt in dat je alleen gebruik kunt maken van de standaard functies die de site te bieden heeft. Met zo een lidmaatschap kun je niet direct in contact komen met de andere leden. De standaard functies zijn: gratis een profiel aanmaken, toegang tot alle profielen, foto’s van alle leden bekijken en beperkt berichten sturen naar leden. Verder heb je naast een gratis lidmaatschap ook een premium-lidmaatschap. Dit lidmaatschap houdt in dat je gebruik kunt maken van alle functies, inclusief de standaard functies, van de site, maar alleen tegen een betaling. De extra functies die erbij komen zijn: swingersvideo’s, foto’s en profielen van leden in de omgeving selecteren, leden ontmoeten via de B4dating-Meet and Greets, leden op zoeken via speeddating, onbeperkt berichten sturen naar andere leden, gebruik maken van het forum en de videochatrooms en nog veel meer. Het aanschaffen van een premium lidmaatschap brengt dus een aantal voordelen met zich mee.

B4dating.be Kosten

De inschrijvingen en het aanmaken van een profiel op B4dating.be is geheel gratis. Daarnaast kunnen de nieuwe leden gebruik maken van de standaard functies van de site die ook gratis zijn. Ook kunnen zij tegen een betaling gebruik maken van het premium lidmaatschap. Met dit lidmaatschap heb je toegang tot alle mogelijkheden van de site. De kosten hiervoor zijn:

 • 1 maand     = € 15,95
 • 3 maanden     = € 30,95
 • 6 maanden     = € 52,95
 • 12 maanden     = € 85,95

B4dating Reviews

  Verouderd onveilige site, een paradijs voor hackers

  Verouderd onveilige site, een paradijs voor hackers
  Een aantal weken terug kennis gemaakt met B4dating door vrienden. We zijn nogal vrij voorzichtig met het zetten van deze stap, nieuwschierig vooral. Doch kort na een kleine proefperiode hebben we een jaarabbo betaald.
  Plots hadden we geen login meer. We schreven de administratie hierover en kregen de bemerkingen dat via ons profiel dit werd gevraagd?! Geen idee wie dit heeft gedaan maar zonder bericht hebben ze alles afgesloten. Nu probeer ik dit aan te kaarten en wil gewoon mn profiel terug. Dat is volgens hen niet mogelijk. Ik moet het zelf aanmaken en opnieuw alles betalen.
  Dit is een gevaarlijke site zonder service. Hackers kunnen zonder probleem alle persoonlijke gegevens en persoonlijke foto's zomaar stelen. Hopelijk zal niemand hierdoor afgeperst worden want dit is zeer reël.
  Deze praktijk kaart ik eens aan aan de Openbare diensten, ze moeten zich houden aan de Belgische wet om de consument te beschermen.

  Sterke punten
  Actieve site

  Zwakke punten
  Service en onveilige site

  Oud en afgedankt

  Reeds jaren lid van deze website, we blijven lid omdat we een lifetime account hebben. Echter plaatsen we niets meer op deze site. Hij is oud en niet meer onderhouden. Vaak merk je gebreken op en updates gebeuren al jaren niet meer.
  Ondanks dit is er een grote community aan swingers op aanwezig, wat wellicht het enige is wat deze website nog recht houdt. Vergane glorie, helaas

  Sterke punten
  Grote community

  Zwakke punten
  Oud en afgedankte website
  Veiligheid?

Bezoek B4dating

Schrijf een review