SDC (Swingers Date Club)

SDC of Swingers Date Club is momenteel een van ‘s werelds grootste internationale gemeenschap voor swingers. De club werd in het jaar 1999 opgericht en is sindsdien de grootste producent van plezier en opwinding voor stellen en vrijgezellen. Op deze site worden er verschillende mogelijkheden aangeboden zoals Speed Dating, Reisevenementen en Swinger Party’s. Hier zul je gegarandeerd iemand ontmoeten die ook op zoek is naar erotisch contact.

Swingers date club aanmelden

Op SDC kun je snel en eenvoudig een account aanmaken, maar het kost tijd. Het duurt ongeveer 5 minuten of langer om het proces te voltooien. Dit komt omdat je op het platform eerst een aantal vragen moet beantwoorden, zoals je swingstatus, waar je naar op zoek bent, etc... Ook wordt er gevraagt als je als koppel of alleenstaande inlogt. Op deze manier kunnen de admins jouw profiel promoten bij de andere leden die bij jouw smaak en voorkeuren passen. Hierna zal je het profiel moeten verifieren middels een link die per e-mail werd gestuurd. Na dit gedaan te hebben kun je jouw andere profielgegevens invullen en fantastische foto’s plaatsen. Indien je het profiel volledig hebt ingevult kan je direct van start gaan met daten.

Swingers date club mogelijkheden

Op SDC kun je gratis een profiel aanmaken. Indien je dat gedaan hebt kun je voor 7 dagen gebruik maken van een deel van de mogelijkheden van SDC zonder dat je betaald voor een abonnement. De mogelijkheden waarvan je gebruik kan maken tijdens de proefperiode zijn:  contact maken met andere leden, profiel veranderen, lezen van de webcam chats, validaties ontvangen, de eerste foto van alle profielen bekijken, IM’s ontvangen, de swingers blogs lezen en ledenservices lezen. Om gebruik te maken van bepaalde functionaliteiten van de site zal je daarvoor moeten betalen. Naast de gratis mogelijkheden kun je ook gebruik maken van webcam chat room, leden valideren en validaties ontvangen, speed dating, alle profielen/ foto’s zien, jezelf toevoegen op de Party gastenlijst, je aansluiten bij SDC groepen, gebruik maken van de Instant Messenger, reisplannen toevoegen aan de reiskalender, gebruik maken van het uitnodigingsprogramma, jezelf toevoegen aan de foto en video spotlight, je foto bijvoegen op de SDC login pagina, gebruik maken van de swingers blogs, ledenservices aanbieden, gebruik maken van de voyeur cam, een tweede locatie toevoegen aan de profiel, parties plaatsen, deelnemen aan wedstrijden en gebruik maken van de travel alert.

Swingers date club kosten

Het aanamken van een lidmaatschap is geheel gratis en je kunt 7 dagen lang gratis gebruik maken van deze lidmaatschap. Echter kun je niet van alle functionaliteiten gebruik maken. Indien je gebruik wilt maken van alle mogelijkheden, ben je verplicht een betaalde lidmaatschap aan te schaffen. De kosten voor een lidmaatschap zijn:

 • 1 maand          = € 22,95 per maand
 • 3 maanden      = € 16,65 per maand
 • 6 maanden      = € 13,33 per maand
 • 12 maanden    = € 9,99 per maand

Artikelen over SDC (Swingers Date Club)

Kosten en opties voor SDC Swingers Dating Club

Swingers Date Club, oftewel SDC, is een enorme Amerikaanse website gespecialiseerd in swingende paren. Het richt zich op veel verschillende landen en heeft daarom ook een immens aanbod aan stellen. In België is dit dan ook de grootste swingers site. Als je nieuw bent in de wereld van het swingen, is een gratis abonnement op deze website een aantrekkelijke optie, maar hoeveel is dit abonnement ... [...]

Swingers Datingsites

Een aantal artikelen terug hebben wij verteld wat dating voor swingers nou precies is. Toch kan het nog lastig zijn om andere swingers te vinden, daarom kan je het beste op zoek gaan naar een gespecialiseerde website, zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Er zijn genoeg datingsites voor swingers in Nederland, maar wat kan je er eigenlijk van verwachten? Swingers Date Club (SDC.co ... [...]

Swingen is Anders dan je Denkt

Veel stellen blijven bij elkaar gedurende de hele relatie en zijn monogaam, anderen hebben een open relatie of gaan vreemd. Een andere manier om je relatie met andere bedpartners te delen is swingen. Veel stellen zijn niet heel open over swingen, er hangt namelijk nog een beetje een taboe omheen. Toch kunnen veel stellen elkaar ook ontmoeten op zogenoemde swingersparties, maar zullen er vaak buite ... [...]

SDC (Swingers Date Club) Reviews

  de grootste

  SDV is ongetwijfeld de grootste datingsite voor swingers. Wie opzoek is naar het ruimste aanbod koppels en single's moet zeker bij SDC zijn. De site is echter niet zo duidelijk ingedeeld en de prijzen zijn redelijk hoog.
  Ondanks dat, ben je een swinger dan is een account bij SDC bijna een must geworden.

  Sterke punten
  Grote community
  Regelmatig nieuwe functies

  Zwakke punten
  Ingewikkelde website
  Prijzig

  Houd van uitdaging

  Leuk vindt het super

Bezoek SDC (Swingers Date Club)

Schrijf een review