Novamora staat bekend als een van de grootste datingsites van België die is speciaal opgericht voor singles en koppels die op zoek zijn naar wat spanning. Ben je dus 18 jaar of ouder en zoek je naar een spannende date, vriendschap of gewoon een relatie, dan is deze site speciaal voor jou. Meld je vandaag nog aan en ontmoet de persoon waar je naar op zoek was. 

Novamora Aanmelden

Op de site kunnen geinteresseerden zich geheel gratis, eenvoudig en snel aanmelden. Enige wat je zult doen is het inschrijvingsformulier invullen. Hier vul je de volgende gegevens in: je interesses, een gebruikersnaam, een geldig e-mailadres en je wachtwoord. Hierna zul je de aanmelding via je e-mail moeten bevestigen. Eenmaal je dit hebt gedaan kun je direct van start gaan met daten. Ook kun je eerst het profiel berwerken door foto’s te plaatsen en wat meer informatie over jezelf. Dit kan ervoor zorgen dat de kans op een date groter wordt.

Novamora Mogelijkheden

Nieuwe leden van de site worden automatisch verbonden aan een gratis account. Met dit account kun je alleen gebruik maken van de standaard functies van de site, waaronder het aanmaken van een profiel, profielen bekijken, standaardberichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Verder kun je zo lang je maar wilt gratis lid blijven van de site. Naast het gratis account kunnen de leden van de site tegen een kleine vergoeding een VIP-account aanschaffen. Met dit accoutn heb je dan toegang tot alle functies van de site inclusief die van het gratis account. De functie die erbij komen zijn: gebruik maken van de FotoZapper, matches bekijken via de FotoZapper, verzonden berichten kunnen lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, gebruik maken van de uitgebreid zoekfunctie, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.

Novamora Kosten

De aanmelding en het aanmaken van een profiel zijn helemaal kosteloos. Als nieuweling van de site krijg je dan een gratis account waarmee je de site kunt uitproberen. Helaas kun je met dit account geen contact maken met de andere leden van de site. Zou je dit wel willen, dan dien je een VIP-account aan te schaffen. De kosten hiervoor zijn:

  • 1 maand = € 24,99
  • 2 maanden = € 19,99 per maand
  • 4 maanden = € 14,99 per maand

Novamora Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Novamora.

Bezoek Novamora

Schrijf een review