Zo kunnen singles berichten versturen naar andere singles en is het ook mogelijk om te chatten via de zogenaamde Meetic Messenger. Ook zijn er leuke quizzen te vinden op de datingsite. Dat Meetic succesvol is, blijkt uit de vele succesverhalen die te lezen zijn op de datingsite. Wist je dat er elke minuut een nieuwe single bijkomt op Meetic? Op datingsite Meetic vind je gelijkgestemde singles die op zoek zijn naar een leuke date, vriendschap of duurzame relatie. De succesvolle datingsite, waar singles veilig kunnen daten, is verkozen tot de meest betrouwbare datingsite van België. Meetic wil graag singles met elkaar in contact brengen. Het inschrijven is dan ook volledig gratis. Hierna kun je gelijk op zoek naar singles die te springen staan om met jou in contact te komen. Elke 45 minuten kun je een nieuw succesverhaal lezen op Meetic.be

Meetic doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij veilig kunt daten. Zij heeft de veiligheid dan ook hoog in het vaandel staan. Dit zorgt er alleen maar voor dat jij méér kans hebt op een leuke date. Zo zal Meetic vertrouwelijk omgaan met je persoonlijke gegevens. Deze zullen nooit zonder toestemming doorgespeeld worden aan derden. Ook worden alle profielen handmatig gecontroleerd door de Customer Care Team.

Op Meetic kun je anoniem daten. Je kunt in je eigen tempo daten met singles en zelf bepalen wanneer je je contactgegevens wilt uitwisselen.

Meetic aanmelden

Op Meetic kun je je volledig gratis inschrijven. Je bezoekt de site, en volgt de simpele stappen zoals geboortedatum, geslacht en email adres. Daarna kun je gelijk van start met het zoeken naar gelijkgestemden. De veiligheid op de site is gegarandeerd. Meetic gaat vertrouwelijk om met je persoonlijke gegevens. Je hoeft dus niet bang te zijn om die in te vullen in het aanmeld-formulier. Dat is snel en makkelijk ingevuld, waarna je van start kunt met het daten.

Meetic mogelijkheden

Meetic heeft heel wat mogelijkheden om contact te leggen met andere singles. Zo kun je berichten versturen naar andere singles. Dit kan ook via de welbekende Meetic Messenger. De datingsite is constant bezig om haar diensten te verbeteren, waardoor het makkelijker en leuker is om te daten.

De site heeft verder ook leuke quizzen voor singles. Deze dragen bij tot een groter succesratio. Verder kunnen singles onopgemerkt door de verschillende profielen browsen. Dit kan ‘incognito’ gedaan worden, zodat niemand weet dat je hun profiel bekeken hebt.

De makkelijke Messenger heeft ook enkele mogelijkheden. Zo kunnen mensen elkaar berichten, flirtjes sturen of een knipoog/smiley sturen.

Meetic kosten

Meetic is gratis om aan te melden, maar je kunt er uiteraard ook een betaald lidmaatschap aansluiten. Dit kan je natuurlijk ook opzeggen, indien je dat wilt. De kosten zien er als volgt uit:

    1 maand kost 20,99 euro
    3 maanden kost 13,99 euro per maand
    6 maanden kost 10,49 euro per maand

Het wordt in 1 keer over de gehele periode afgeschreven:

    6 maanden voor de speciale prijs van 62,94 €
    3 maanden voor de speciale prijs van 41,97 €
    1 maand voor de speciale prijs van 20,99 €

Betaling kan met creditcard of Paypal. Om te voorkomen dat je jouw contacten en berichten verliest bij het verlopen van je Membership, zal je Membership automatisch worden verlengd. Dit geldt zelfs wanneer Meetic de tarieven ondertussen heeft gewijzigd. Je kunt de automatische verlenging beëindigen door de instructies te volgen op de pagina "Mijn instellingen & Membership" en dan "Mijn membership". Omwille van technische redenen kan het membership niet worden opgezegd in de 24 uur na aankoop van het membership en in de 48 uur voor de vervaldag van het lopende membership.

Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde Meetic lidmaatschap af te sluiten? Lees dan de reviews van andere singles hier onder.


Artikelen over Meetic

Heb Je Dating Ideeën Nodig?

Wanneer je graag date, kan het zo voorkomen dat je op een gegeven moment merkt dat je bijna altijd dezelfde plannen uitvoert. Hoewel daar niks mis mee is, kan dat natuurlijk wel gaan vervelen. Daarom is het handig om zo nu en dan gebruik te maken van dating ideeën. Drinken, dansen en wandelen d [...]

Daten Boven 40? Het Kan Gewoon!

Er wordt vaak geroepen dat je na een bepaald leeftijd meer problemen hebt met het vinden van een succesvolle date of partner. Gelukkig is dat helemaal niet waar. Vroeger trouwden mensen wellicht nog jong en bleven ze voor de rest van hun leven bij hun partner, maar nu hebben we meer vrijheid om ons [...]

5 Datingtips voor Vrouwen: Wat Wil de Man?

Als vrouw heb je al snel bepaalde gevoelens en gedachten over wat een man van je verwacht binnen een date en relatie. Veelvoorkomende gedachten zijn “mannen willen altijd seks”, of “hij gaat niet in op mijn hints, dus hij vindt me niet leuk.” Dit hoeft echter helemaal niet wa [...]

Vijf Traditionele Dating Tips voor Mannen

De wereld van het daten groeit steeds meer en er komen dagelijks nieuwe ontwikkelingen bij. Toch is het soms ook nog fijn om vast te houden aan oude tradities, en hier is helemaal niks mis mee! Vooral jongeren bevinden zich tegenwoordig in steeds nieuwere situaties. Dit komt mede door de opkomst van [...]

Meetic Reviews

 • Mensen, laat je niet in de maling nemen...dit is dezelfde dating site als LEXA.

  Ik heb me daar gisteren willen inschrijven, onder het zelfde email account als LEXA en dat werd geweigerd.  De melding die ik kreeg: het email account wat u heeft opgegeven bestaat al !!  En LEXA is al pure oplichterij.

  Sterke punten
  Is geen goede dating site

  Zwakke punten
  Omdat dit een zuster is van Lexa

  Door kleun op 24 januari 2013 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Meetic

Schrijf je eigen review