Be2 is een van de grootste datingsites van Europa, met miljoenen leden in de verschillende landen. Er is geen speciale doelgroep voor deze website. Wel moet je opzoek zijn naar een serieuze relatie. Dan wil deze site bemiddelen om beide partijen zover te krijgen. Met een gratis persoonlijkheidstest wordt de eerste stap gemaakt om dichterbij te komen bij je volgende relatie.


Aanmelden:


Om je aan te melden op deze site heb je niets anders nodig dan een email adres, en enkele minuten van je tijd. Het is dus geheel kosteloos om de eerste inschrijving te doen. De extra minuten heb je nodig om de basisgegevens in te vullen zoals het geslacht jij bent, en waar je naar op zoek bent. Verder verzin je een gebruikersnaam, een sterk wachtwoord en je email-adres. Dan ben je ready om te persoonlijkheidstest te nemen. Tijdens deze test moet je eerlijk blijven, zodat potentiele partners zo nauwkeurig mogelijk gekozen kunnen worden.


Mogelijkheden


Op basis van de afgenomen test, worden leden uitgezocht die bij jou passen. Natuurlijk kun je buiten de test om ook iemand vinden die bij jou past, maar deze test maakt je zoektocht soms minder lang. Het helpt bijvoorbeeld vast te stellen als je rationeel of emotioneel bent. Ook zijn er stellingen die je met een score kunt beantwoorden (1 tot 6).

Na de test kun je wat persoonlijke gegevens gaan invullen, over jezelf. Deze bevat informatie over jouw haarkleur, kleur ogen, lengte en scholingsniveau. Hoe meer informatie je invult, hoe makkelijker je iemand kan vinden, omdat je een beter beeld van jezelf geeft. Bovenaan op je profiel, kun je zien voor hoeveel procent je profiel volledig is ingevuld.

Vervolgens kun je bladeren door de verschillende (potentiele) partneraanbevelingen om een match te zoeken. Ook kun je favoriete mensen opslaan en krijg je een overzicht van alle mensen die jouw profiel bezocht hebben.


Kosten:


Om van de complete site gebruik te maken, dien je een prijs te betalen. Dit is gebaseerd op het aantal maanden waarvoor jij je inschrijft op de site. De abonnementsprijzen zien er as volgt uit:

 

-          Prijs voor 1 maand:        € 39.95

-          Prijs voor 6 maanden:   € 179,40 (gemiddeld € 29,90 per maand)

-          Prijs voor 1 jaar:              € 358,80 (gemiddeld € 29,90 per maand)


Artikelen over Be2

Be2 inloggen, hoe en waar kan ik dit doen?

Be2 inloggen Be2 inloggen, hoe en waar kan ik dit doen? Deze vragen komen vooral bij mensen naar boven die zich net hebben ingeschreven. Op deze pagina geven je praktische informatie zodat je straks kunt beginnen met daten. Alleen leden van be2.be kunnen inloggen op de site. Hiervoor heb je je gebruikersnaam en wachtwoord nodig. Klik op de link Log in. Er verschijnt een popup in beeld waar ... [...]

be2 kosten, hoe duur is een lidmaatschap?

be2 kosten be2 kosten, veel online daters vragen zich af hoe duur Premium-lidmaatschap is. Daarom hebben wij alle relevante informatie opgenomen op deze pagina. Volgens be2.be biedt een Premiumlidmaatschap meer opties dan een gratis lidmaatschap. Be2 kosten Premium-lidmaatschap 3 maanden 49,90 euro per maand 6 maanden kost 29,90 euro per maand 12 maanden kost 24,90 euro per maand (best ve ... [...]

be2 opzeggen, hoe en waar ik mijn profiel verwijderen?

be2 opzeggen Heeft het niet gewerkt voor jou en wil je be2 opzeggen? Deze pagina bied jou praktische informatie om je profiel te verwijderen of te deactiveren. Op deze pagina worden er ook instructies gegeven hoe je je premium lidmaatschap kunt beëindigen. be2.be Profiel verwijderen of deactiveren Log in met je persoonlijke gegevens. Klik op button Mijn profiel (1.). Er verschijnen een ... [...]

Be2 Reviews

  Blijf weg van deze site!

  Boerenbedrog! Promoten 15 euro per maand maar in werkelijkheid is het per week! Oude mannen zoeken contact terwijl je de leeftijdsgrens kan beperken. Ook afstand klopt niet! Zijn telefonisch niet bereikbaar. Amateuristisch zeker zelfs tov Tinder wat gratis is! Op sites zoals parship of elitedating betaal je uiteindelijk een pak minder voor professionele dienstverlening. Ik heb klacht neergelegd bij Testaankoop.

  Sterke punten
  Helaas moet ik minimum 1 ster geven. Zelfs dat is het niet waard!

  wil er geen woorden aan vuil maken

  mijn ervaring

  Mooie design en leuk persoonlijkheidstest. Qua prijs heb ik wle mijn twijfels, maar als je er echt een relatie aan overhoudt, dan is het zeker de moeite waard.

  Sterke punten
  Profiel mogelijkheden, klantenservice, persoonlijkheidstest, design

  Zwakke punten
  Soms te ingewikkeld, vooral voor mensen die niet zo veel van verschillende functies begrijpen.

  be2

  Naar mijn mening een goede site met leuke contactmogelijkheden. Er wordt gevraagd om een persoonlijkheidstest te doen in het begin wat erg leuk en interessant is. Zo kan ik ook goed begrijpen wie een goede match voor me is.

  Sterke punten
  - overzichtelijk
  - veel contactsuggesties
  - persoonlijkheidstest

  Zwakke punten
  - sommige profielen hebben geen foto's
  - mensen reageren soms niet op mijn berichten

  Be2, Gelukt

  Is een leuke datingsite. Bijna iedereen reageerde op mijn berichten. Dat is positief natuurlijk. Heb nu met vier leuke vrouwen mogen daten. Wie weet komt er nog meer uit.

  Sterke punten
  Veel reacties en een hoop vrouwen

  Zwakke punten
  teveel keus

Bezoek Be2

Schrijf een review