Be2.be is één van de grootste datingsite ter wereld. Waar veel datingsites kortstondige relaties promoten, legt be2 de focus op duurzame relaties.  De liefde van je leven tegenkomen is niet meer zo eenvoudig als vroeger. Kom je eenmaal een leuke single tegen, blijkt deze persoon achteraf erg tegen te vallen. Be2 heeft dé oplossing gevonden voor het vinden van een geschikte partner. Zij gebruikt namelijk de wetenschappelijke persoonlijkheidstest.  Aan de hand van de succesvolle formule worden singles, die het beste bij elkaar passen, aan elkaar gematched.

Be2 gratis datingsite review.

Het zoeken naar een geschikte partner hoeft dus niet meer veel tijd in beslag te nemen.  Singles hoeven alleen de gratis persoonlijkheidstest in te vullen.  Be2 maakt vervolgens de resultaten van de test bekend, beschrijft je ideale partner en komt met ideale partner aanbevelingen aan.  En dat wordt helemaal gratis aanboden door be2.  Dat be2 succesvol is in online daten, blijkt uit de vele succesverhalen die te lezen zijn op de site. Ook is be2 meervoudig testwinnaar onder de relatiebemiddeling. De site is ook actief op Sociale Media. Zo kun je be2 op facebook vinden. Bij be2 kun je met een gerust hart veilig daten. De datingsite werkt namelijk met hoog aangeschreven service providers die zich allen richten op één ding:  zorgen dat je persoonlijke gegeven beschermd blijven.  Daten kan geheel anoniem, je hebt namelijk alles zelf in de hand. Via het mailsysteem kun je berichten uitwisselen met andere singles zonder je persoonlijke gegevens vrij te geven. Uiteindelijk bepaal jezelf wanneer je dit wilt doen.  Als premium lid krijg je zelfs date garantie. Als singles gedurende het lidmaatschap minder dan 10 berichten hebben uitgewisseld, wordt het be2 lidmaatschap automatisch verlengd. Net zolang totdat er 10 contacten zijn geweest met andere singles. Alleen zijn als single hoeft niet meer!  Schrijf je vandaag nog gratis in op be2 en vul de persoonlijkheidstest in!

Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde be2 lidmaatschap af te sluiten?  Lees dan de reviews van andere singles onder het kopje “REVIEWS”. Neem ook een kijkje bij het kopje “KENMERKEN”. Hier staan alle functionaliteiten van datingsite be2. Ook krijg je informatie over de kosten. Heb je een betaald lidmaatschap van be2, maar wil je deze opzeggen?  Kijk dan even bij het kopje “OPZEGGEN” Wil je datingsite be2 vergelijken met een aantal andere datingsites?  Maak dan gratis gebruik van onze datingsite vergelijker.


Reviews over Be2

 • wil er geen woorden aan vuil maken

  Door Marc op 26 april 2015 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Mooie design en leuk persoonlijkheidstest. Qua prijs heb ik wle mijn twijfels, maar als je er echt een relatie aan overhoudt, dan is het zeker de moeite waard.

  Sterke punten
  Profiel mogelijkheden, klantenservice, persoonlijkheidstest, design

  Zwakke punten
  Soms te ingewikkeld, vooral voor mensen die niet zo veel van verschillende functies begrijpen.

  Door Bart G. op 4 december 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • be2

  Naar mijn mening een goede site met leuke contactmogelijkheden. Er wordt gevraagd om een persoonlijkheidstest te doen in het begin wat erg leuk en interessant is. Zo kan ik ook goed begrijpen wie een goede match voor me is.

  Sterke punten
  - overzichtelijk

  - veel contactsuggesties

  - persoonlijkheidstest

  Zwakke punten
  - sommige profielen hebben geen foto's

  - mensen reageren soms niet op mijn berichten

  Door Sandra K. op 26 november 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


 • Is een leuke datingsite. Bijna iedereen reageerde op mijn berichten. Dat is positief natuurlijk. Heb nu met vier leuke vrouwen mogen daten. Wie weet komt er nog meer uit.

  Sterke punten
  Veel reacties en een hoop vrouwen

  Zwakke punten
  teveel keus

  Door Ludo op 13 november 2012 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Be2

Schrijf je eigen review over Be2

Schrijf je eigen review over Be2

Stuur me een email als iemand een review schrijft over Be2
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden