Second Love is een snel groeiende datingsite voor mannen en vrouwen, die willen vreemdgaan of een spannende affaire of avontuur zoeken, buiten hun relatie om. Heb je de drang om buiten huis iets te starten? Wil je dat in alle discretie doen? Dan is SecondLove de site voor jou!


Aanmelden


Inschrijven op deze site is simpel: je moet alleen een gebruikersnaam en e-mailadres in vullen, waarna je van start kunt. Omdat dit een buitenechtelijke datingsite is, wil je zo discreet mogelijk blijven. Gebruik daarom het liefst een geheime (aparte) email adres op een van de platformen.

De inschrijving is gratis. Na de registratie kun je profielen bekijken. De site heeft meer dan 600.000 leden! Genoeg kans om iemand te vinden dus. Een gratis lidmaatschap heeft een aantal beperkingen. Het betaald lidmaatschap kan veel meer, zoals foto’s bekijken, chatten en reacties sturen naar leden.  Ook wordt je dan bovenaan de pagina geplaatst, waardoor je makkelijk te vinden bent.


Mogelijkheden


Op deze date site kun je foto’s plaatsen voor anderen om te zien. Alleen betaalde leden kunnen jouw foto’s bekijken. Het eerste contact bij het vreemdgaan, begint door berichten te sturen en via de site te chatten.

Je profiel kun je zo volledig mogelijk maken, door aan te geven wat je hobby’s zijn, wat je wensen zijn en wat je zoekt. Een volledig profiel trekt immers meer mensen aan.

Jouw gegevens zijn goed beschermd door de website. Ook kun je bepalen hoeveel informatie van jezelf naar buiten komt. Fake profielen worden door de site verwijderd, zodat je ook echt een date kan vinden. Jouw informatie moet dus kloppen. Het is alleen zichtbaar voor de website.


Kosten


Zoals eerder vermeld zijn er betaalde opties binnen de site. Deze kosten worden vervat in een abonnement, die gebaseerd is op een maandelijks bedrag. Hoe langer je abonnement, hoe goedkoper het maandelijks bedrag. De kosten zien er zo uit:

-          1 maand:                            € 69.90 p/m

-          2 maanden:                       € 34.95 p/m

-          6 maanden:                       € 24.99 p/m


Second Love Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Second Love.

Bezoek Second Love

Schrijf je eigen review