Wat Willen Vrouwen van een Man?

Wat Willen Vrouwen van een Man?

10 april 2020

wat vrouwen willenOf je nou op zoek bent naar een leuke date, of een langdurige relatie, je zal het je vast vaker dan eens hebben afgevraagd. Wat vrouwen in een man zoeken is niet zo makkelijk te beantwoorden, want elke vrouw is natuurlijk anders. Er zijn verschillende factoren die meespelen in het bepalen van wat een vrouw zoekt in een man. Deze kunnen te maken hebben met vorige ervaringen, haar opleidingsniveau, leeftijd, wat ze wil bereiken en haar interesses. Hieronder proberen we je een overzicht te geven van bepaalde factoren. 

Hoogopgeleide vrouwen

Mannen, maar sowieso mensen in het algemeen, gaan er vaak vanuit dat een hoogopgeleide vrouw ook een man met een hogere opleiding wil daten. Hoewel dit in veel relaties vaak het geval is, hoeft het helemaal niet waar te zijn. Sommige vrouwen vinden het namelijk belangrijker om gewoon gezelligheid in de relatie te hebben, zonder dat hun partner daar per sé hoogopgeleid voor moet zijn. 

Ervaringen uit vorige relaties

Wat een vrouw heeft meegemaakt in een vorige relatie is vaak bepalend voor wat zij in een nieuwe relatie zoekt. Wanneer zij een positieve ervaring heeft, is de kans groot dat zij nu hetzelfde wil. Wanneer het echter een negatieve ervaring was, is de kans groot dat zij nu op zoek is naar iets geheel anders. Als man is het nu aan jou om uit te vinden wat zij graag wil.

Wat ze wil bereiken

Sommige vrouwen zien zichzelf graag groeien binnen hun carrière, anderen willen de wereld ontdekken en weer anderen willen graag een huisvrouw zijn. Verwacht geen dingen van haar die zij niet wil doen, maar werk samen om jullie dromen te bereiken. 

Heeft ze bepaalde hobby’s?

Als je potentiële date een hobby heeft die je met twee of meerdere personen kan uitoefenen, dan heb je gelijk een goede kans om positief contact te leggen. Als het echter een eenpersoonshobby is, dan heb je er meer baat bij om haar lekker haar gang te laten gaan, maar interesse tonen kan natuurlijk altijd.

Heeft/wil ze kinderen?

Wanneer een vrouw al kinderen heeft, is de kans groot dat ze op zoek is naar een partner die hier ook interesse in heeft. Dat betekent echter niet direct dat zij ook een nieuwe “papa” of mannelijk rolmodel wil. Als je open staat voor een relatie met kinderen is het handig wanneer jullie samen overleggen over wat haar verwachtingen zijn. 

Het is dus helemaal niet zo makkelijk om erachter te komen wat een vrouw wil. Het beste kan je daarom communiceren. Zo kunnen jullie beiden aangeven waar je naar op zoek bent en wat je uit een relatie wil halen. Lees daarom altijd de profielbeschrijvingen door op websites als Elitedating en Meetic!

Bezoek EliteDating

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden