Hoe Praat je met Vrouwen Online? Drie Tips

Hoe Praat je met Vrouwen Online? Drie Tips

15 januari 2020

praten met vrouwen onlineVoor veel mannen blijft het lastig om vandaag de dag een goed gesprek met een vrouw online aan te knopen. Ze proberen iets nieuws, het mislukt, ze weten niet waaraan het ligt en gaan zo verder. De hoofdreden dat het nog zo vaak mis gaat is simpel: ze willen dat het makkelijk is. Hoewel er niks mis is met een makkelijk gesprek, beland je als man dan snel in de zogenoemde shuffle. Het is niet dat vrouwen per sé heel lang willen praten, ze willen graag een punt tonen en laten blijken of ze je leuk vinden of niet. Gelukkig is het niet onmogelijk om een gesprek aan te knopen, wij hebben drie tips voor je verzameld. 

Zeg eens “Hallo”

Sommige mannen zijn ervan overtuigd dat je alleen met een hele flauwe (of soms ook goede) pick-up line een vrouw aan het praten krijgt. Wat zij echter niet beseffen is dat je met een simpele “hallo” ook een eind kunt komen. Een “hallo” is erg makkelijk, maar wanneer een vrouw in je geïnteresseerd is, is de kans groot dat ze erop reageert. Reageert ze niet, dan is er geen interesse en kan je door naar de volgende. Dwing niemand, en doe lekker rustig aan. Let wel op de beschrijving van sommige vrouwen, er zijn er namelijk ook een paar die juist niet van een “hallo” houden, maar meestal zetten zij zoiets op hun profiel. 

Heb interesse en stel vragen

Niets is een betere manier om met iemand te praten dan om interesse te tonen. Wees vriendelijk en stel een paar specifieke vragen. Die kunnen bijvoorbeeld op hun profiel gebaseerd zijn. Je kan natuurlijk ook een heel andere vraag stellen, iets unieks! Ook hier geldt weer, als ze interesse hebben zullen zij met meer reageren dan een “ja” of “nee”. Het is daarom extra verstandig om wat open vragen te stellen en om door te vragen. Als ze je afsnijden, kan je ook iets over jezelf vertellen. Als ze interesse hebben, zullen ze op jou doorvragen. Hebben ze dat niet, dan blijft daar ook het antwoord weg. Zonder een of meerdere vragen te stellen, kom je niet ver in de datingwereld. 

Niet on- maar offline

Veel mensen vergeten deze tip nog wel eens wanneer zij op zoek zijn naar een leuke date: ga offline. Chatten in de chatroom is wel leuk en aardig, maar het moet niet het einddoel zijn. Om over te stappen op daten kan je na een gezellig gesprek vragen om haar nummer of een afspraakje. Kan kunnen jullie elkaar bellen of in het echt gelijk ontmoeten. Maak er een leuk uitstapje van gebaseerd op jullie interesses. Zorg wel dat je altijd op een openbare plek afspreekt. Veel vrouwen vinden dit fijner en als man is het ook niet onverstandig om veilig te doen. Als ze geen interesse heeft in een date, zal ze dat laten weten. Dan kan jij weer verder op zoek gaan.

Bezoek EliteDating

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden