Hoe ontmoet je de juiste Sugar Daddy voor jou?

Hoe ontmoet je de juiste Sugar Daddy voor jou?

12 september 2019

sugardaddy ontmoetenHet kan soms lastig zijn om tussen alle potentiele sugardaddies, de juiste voor je te vinden. Wat willen ze van jou en wat hebben zij jou te bieden? Het verschilt natuurlijk per persoon. 

Een fout beeld van sugardaddies is dat zij allemaal hetzelfde zoeken. Dat hoeft helemaal niet waar te zijn, want het is net zo goed een relatie als de “standaard” relaties. In dit artikel geven wij je een overzicht van de meest voorkomende typen sugardaddies, zo kan jij gerichter zoeken naar de ideale Sugar Daddy.

De mysterieuze gespierde man

Zijn profielfoto is er een van een sixpack, maar zijn gezicht laat hij niet zien. Dat wil hij pas doen wanneer hij je vertrouwt. De meeste foto’s zijn door middel van een spiegelbeeld of selfie-hoek gemaakt. Je ziet dat hij fit is, maar hij durft zich online nog niet zo te laten zien. Deze soort daddies houden van e-mail of kik contact en wil graag betaalde ontmoetingen. Na de eerste date zal hij wat opener naar jou zijn en naar het type relatie dat hij zoekt.

De getrouwde man

Hij waagt een spannende stap door zijn status als “getrouwd” te vermelden, maar dat betekend niet meteen dat hij zijn vrouw wil vervangen. Een getrouwde Sugar Daddy zoekt vaak juist iemand om even te ontsnappen van het dagelijkse leven. Hij hoeft niet per sé seks, maar juist liever een gezellig diner en goed gesprek. Deze sugardaddies zien er vaak normaal uit, soms met een paar kilootjes extra. 

Let er op dat er ook mannen zijn die zichzelf “gescheiden” noemen, ga er zodra je dit ziet van uit dat zij nog niet gescheiden zijn. 

De onbekende man

Hij heeft geen foto’s en stuurt er je ook (nog) geen toe. Toch staat zijn profiel vaak vrij hoog aangeschreven op de site, maar of hij er geld voor heeft betaald weet je niet. Kijk niet raar op als hij graag wil afspreken nog zonder een foto te hebben gestuurd. Zorg er voor dat je zeker weet dat hij komt opdagen en spreek op een veilige, openbare plek af. Wie weet is het juist wel een hele bekende, rijke man. 

Er zitten ook zogenoemde “time-wasters” tussen die doen alsof zij willen afspreken of betalen voor de thrill, maar nooit doorzetten. Blokkeer hen zo snel mogelijk. 

De nerdyondernemer

Een slimme, knappe man kan nooit kwaad. Deze mannen zijn vaak oprichter van hun eigen bedrijf en op zoek naar een gezellige vrouw om zo nu en dan tijd mee door te brengen. Hij weet wat hij wil en weet ook zeker hoe hij een vrouw moet verwennen. Als hij merkt dat je daadwerkelijk met hem tijd wil doorbrengen en niet alleen voor zijn geld (een beetje kan geen kwaad) dan kan je ver komen met hem. 

De trouwe man

Deze man is niet op zoek naar een Sugarbaby, maar wel naar een vaste relatie waarin zijn partner gelijk is aan hem. Hij is naar een Sugar Daddy site gekomen om een knappe vrouw te bemachtigen, maar zal daar niet voor willen betalen. Verspil je tijd hier niet aan als je daar geen interesse in hebt. 

De oudere man

Laat je niet afschrikken door de leeftijd van deze man, hij kan je namelijk veel wijsheid meegeven. Door de grote levenservaring van deze man kan je heerlijke gesprekken met hem voeren. Hij is zeer waarschijnlijk op zoek naar iemand die aandacht en tijd aan hem besteed omdat zijn leven nu wat leeg is. Ook kan hij je altijd helpen door zijn vele connecties. 

Hoewel je misschien niet fysiek tot hem bent aangetrokken is dit zeker een man om te onthouden.

De zakenman

De meeste mannen die je op een Sugar Daddy site zal vinden vallen in deze categorie. Hij is niet op zoek om te flirten of naar een relatie, maar een zelfstandige volwassen vrouw met wie hij naar een chique feest kan gaan. Hij is niet op zoek naar een meisje wanhopig naar geld. Betalen doet hij goed, maar daarvoor wil hij wel dat je een interessant gesprek kunt houden. Een goede opleiding is ideaal voor hem. Hij begrijpt je tijd en je waarde en zal je daar voor belonen. 

Dit zijn het merendeel van de Sugar Daddies die je zal tegenkomen op deze websites. Als je een succesvolle Sugar Daddy wil vinden helpt het zeker om van te voren uit te zoeken naar welk type arrangement/daddy je op zoek bent, dan kom je zeer ver!

Bezoek RichMeetBeautiful

Reacties

Ik ben op zoek naar een zakenman die getrouwd is maar ondeugend wilt zijn met mij tegen verloning

Ik zoek een oudere man

Reviews over RichMeetBeautiful

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden