Dating Tips: Je eerste perfecte berichtje

Dating Tips: Je eerste perfecte berichtje

16 april 2019

het perfecte berichtjeEen eerste indruk is erg belangrijk. Zowel online als offline kan deze eerste indruk het verschil betekenen tussen een eerste romantische date of pizza en Netflix in je ukkie op de bank.  Dus hoe maak je nu een goede eerste indruk? 

Door een leuk en mooi eerste berichtje te sturen. Wij geven je al enkele tips die je hiermee kunnen helpen.

Hoe spreek je een vrouw aan op een datingwebsite 

Wanneer je een eerste berichtje stuurt op een datingwebsite moet je een spetterende indruk achterlaten. Vrouwen krijgen namelijk al snel 60 berichten per dag. De kwaliteit van deze berichtjes varieert echter. Zo zijn er mannen die grof uit de hoek komen – “hey sexy, lekker kontje” of behoorlijk saai zijn – “Hallo”. 

Daarnaast bieden heel wat dating sites voorgeschreven berichtjes aan. Deze gebruik je best niet. Niet alleen ziet de vrouw deze berichtjes iedere dag voorbijkomen, de berichtjes zijn dan ook vaak nog eens saai. 

Ieder berichtje dat je uitstuurt is best persoonlijk. Lees haar profiel aandachtig en stel een gerichte vraag over haar hobby’s, haar muziekkeuze of andere persoonlijke informatie die je van het profiel kan aflezen. Op die manier weet zij dat jij de tijd hebt genomen om haar profiel te bekijken en dat jouw berichtje niet naar 100 andere vrouwen werd gestuurd. 

Hoe verhoog je de kansen om een berichtje terug te krijgen

Om meer opties te creëren wil je natuurlijk een heleboel reacties. Zoals hierboven uitgelegd is het erg belangrijk om haar profiel goed te bekijken en gerichte vragen te stellen. Eindig je berichtje dan ook altijd met een vraag. Op die manier voelt zij de behoefte om te antwoorden.

Benader iedere vrouw met oprechte interesse. Het wordt al snel duidelijk wanneer je interesse vals is. Daarnaast heeft het niet veel zin om op date te gaan met iemand waar je toch niet in geïnteresseerd bent. Zo verlies je enkel tijd en geld. 

Draag eveneens zorg voor je spelling en grammatica. Heel wat vrouwen haken af wanneer er grote spelfouten in het berichtje staan. Je kan de berichtjes bijvoorbeeld eerst even in een tekstverwerker uittypen en de spelfouten op die manier verbeteren. 

Bezoek RichMeetBeautiful

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden