Als Sugarbaby op Zoek naar de Juiste Sugardaddy

Als Sugarbaby op Zoek naar de Juiste Sugardaddy

20 november 2019

Sugar daddy datingIn België is dit minder bekend dan in een land zoals Amerika. Toch doen er veel vrouwen aan sugardating. Een sugar daddy is een (meestal) rijke man die een vrouw financieel ondersteunt. In ruil daarvoor geeft zij hem een relatie of aandacht, afhankelijk van waar de man naar op zoek is. Hoewel het vaak gebeurt, ben je als sugarbaby niet verplicht om seks te hebben in ruil voor geld. Sommige websites hebben hier zelfs een verbod op gezet. Je mag natuurlijk altijd seks met je sugar daddy hebben, zolang je het maar vrijwillig doet. 

Sugardaddies

Als je als vrouw enkele financiële problemen hebt, kan het veel opluchten om te daten met een sugar daddy. Zo zijn er veel verhalen te vinden van jonge studenten die op deze manier hun studie en/of studentenkamer hebben kunnen betalen. Bij het zoeken van een sugar daddy heb je zelf de mogelijkheid om grenzen te stellen en op zoek te gaan naar iemand die echt bij jou past. Als het niet klikt, of als er dingen van je verwacht worden die je niet wil doen mag je dit arrangement ook altijd opzeggen. 

Hoe je een sugarbaby kan worden

Wat kan je nou allemaal doen om een sugarbaby te worden? Als eerste zal je het meeste succes ontvangen door je in te schrijven op een speciale website die zich richt op sugar relaties. Als je je eenmaal hebt ingeschreven kan je op zoek gaan naar een interessante sugar daddy. Als hij jou ook leuk vindt, kunnen jullie een gesprek beginnen en kijken of er een leuk arrangement uit komt. Zo weten jullie wat er van je verwacht wordt en wat je ervoor in ruil terug krijgt. Wees altijd eerlijk over je grenzen, je hoeft deze niet te overschrijden. Richmeetbeautiful is de leider van de Belgische sugardating markt. 

Tips tijdens het daten

Als je gaat daten in de sugar scene is het verstandig om niet gelijk teveel van jezelf op je profielfoto te laten zien. Jouw potentiële daddies moeten wel weten wie je bent, maar je hoeft geen laag uitgesneden jurkjes op topjes aan om er een te vinden. 

Een andere tip is om een deel van het geld dat je ontvangt opzij te zetten voor het geval dit arrangement tot een eind komt. Dan heb je in ieder geval een buffer terwijl je op zoek gaat naar een volgende daddy. 

Pas ook op voor salt daddies. Dit zijn mannen die aandacht willen en veel dingen beloven, maar nooit van plan zijn daadwerkelijk te betalen. Het kan lastig zijn deze mannen te herkennen, dus wanneer blijkt dat je er eentje date hoef je je niet schuldig te voelen om gelijk al het contact op te zeggen. 

Als laatste is het belangrijk dat je als sugarbaby date omdat je het leuk vindt, niet omdat het moet. Geniet er vooral van!

Bezoek RichMeetBeautiful

Reacties

Aangenaam ,graag een seintje terug aub
Raf

Reviews over RichMeetBeautiful

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden