50plusmatch gratis datingsite review

50plusmatch.be, opgericht in 2006, is dé grootste datingsite voor 50-plussers.  Veel actieve 50-plussers in België hebben gekozen voor 50plusmatch.  Op 50plusmatch komen verschillende 50plussers met elkaar in contact met als doel een serieuze partner te vinden. Het overgrote deel van de leden, 59% is vrouw en 41% is man. Met jaren ervaring is 50plusmatch zeer populair geworden onder de 50-plussers. De site wordt op Tros Radar, een onafhankelijke site voor consumenten,  met een 7 beoordeeld. Leden worden goed behandeld. Zo kunnen leden reageren op alle ontvangen e-mails. De zogenaamde “no reply” doet niet ter zake bij 50plusmatch. De datingsite doet er alles aan om de privacy van de leden te waarborgen. Hiervoor worden bijvoorbeeld alle profielen handmatig gecontroleerd.  Verder is 50plusmatch lid van Thuiswinkel.org en is zij aangemeld bij College Bescherming Persoonsgegevens (CBP).

Dagelijks schrijven veel vrijgezelle senioren zich in op 50plusmatch. Het is inschrijven is geheel gratis. Het voordeel is, dat de datingsite alleen bestemd is voor 50-plussers. Daarnaast heeft het de hoogste waardering gekregen bij Tros Radar. Het is verder de grootste datingsite voor 50plussers waar mobiel daten ook mogelijk is. Met slechts een paar inschrijfstappen kunnen 50plussers direct op zoek gaan naar een serieuze partner. Wil jij vandaag nog afspreken met een leuke man of vrouw?  Schrijf je dan gratis in op datingsite 50plusmatch.

Gratis datingsite tips

Overweeg je een betaalde 50plusmatch lidmaatschap af te sluiten?  Lees dan de reviews van andere singles onder het kopje “REVIEWS”. Neem ook een kijkje bij het kopje “KENMERKEN”. Hier staan alle functionaliteiten van datingsite 50plusmatch. Ook krijg je informatie over de kosten. Heb je een betaald lidmaatschap van 50plusmatch, maar wil je deze opzeggen?  Kijk dan even bij het kopje “OPZEGGEN” Wil je datingsite 50plusmatch vergelijken met een aantal andere datingsites?  Maak dan gratis gebruik van onze datingsite vergelijker.

Reviews over 50plusmatch

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over 50plusmatch.

Bezoek 50plusmatch

Schrijf je eigen review over 50plusmatch

Stuur me een email als iemand een review schrijft over 50plusmatch
Stuur me een email als iemand reageert op mijn review
Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden