Reviews van deze auteur

voor vrienden en relaties.

Review over Tesamen


Ik vind Tesamen echt een goede site, maar helaas zijn er zo weinig mensen die weet hierover hebben. Het voordeel daarvan is dat je eenvoudig en snel kennis kunt maken met de andere leden. Dankzij de goede begeleiding van de site zit ik intussen al 6 maanden in een relatie met iemand die ik hier ben tegengekomen. Naast mijn relatie heb ik ook vrienden kunnen maken van mijn leeftijd, met hun kan ik altijd een leuk gesprekje voeren. Verder vind ik het geweldig dat de site alle profielen controleert, hierdoor is de kans op fictieve profielen kleiner. Enigste wat ze wel kunnen doen is meer reclame maken voor de site. Dit zal ervoor zorgen dat meer mensen zich zullen aanmelden waardoor ze ook meer geld kunnen verdiennen.

Sterke punten
Sterke punten:
• Professionele site;
• Goede controle;
• Weinig neppe profielen;
• Betrouwbaar en veilig;
• Lidmaatschappen zijn goedkoop;
• Gebruiksvriendelijk site.

Zwakke punten
Zwakke punten:
• Weinig bekendheid, voor de rest geen enkele zwakke punten gemerkt.

Aanrader voor nieuwe gebruikers

Review over Seniorengeluk

In het begin had ik altijd kritiek op mensen die zich bezighouden met datingsites. Ik geloofde niet in liefde vinden via het internet, ik vond het alleen maar tijd verspilling. Na het overlijden van mijn vrouw was ik voor een lange periode singel. Ik miste wel iemand naast me en met wie ik kon praten. Ik was dus op zoek naar een vrouw die mijn levenspartner wilde worden. Als man van 52 jaar is het in deze tijd erg moeilijk om iemand te vinden met wie je de rest van je leven wilt delen. Een dag was ik bij een vriend van me op bezoek en hij vertelde me over Seniorengeluk. Hij gaf aan dat hij iemand heeft gevonden op de site die precies bij hem past en dat hij haar meedere keren heeft ontmoet. Zo raadde hij me aan om me aan te melden op Seniorengeluk. Na er lang over nagedacht te hebben besloot ik me aan te melden. Ik zit nu al een half jaar en hem iemand gevonden met wie ik frequent op dates ga. Online daten is toch niet zo slecht als wat ik dacht.

Geen neppe profielen, en echte dates..

Review over Gaypartner

Gaypartner is een geweldige datingsite die speciaal gemaakt is voor homoseksuele mannen. Persoonlijk vind ik het een goede datingsite omdat er werkelijk alleen mannen op het platform voorkomen. Ook is het handig dat er een datingsite is die zich alleen richt op de homoseksuelen, dit laat mij echt speciaal voelen. De site beschikt niet over een tal van leden, hierdoor kwam ik makkelijker in contact met de mannen en het maken van afspraakjes gebeurd ook sneller. Ik zit nu al ongeveer een jaar op de site en ben al op vele leuke dates geweest. Het vinden van een leuke en lieve partner is mij nog niet gelukt, maar dat wilt niet zeggen dat ik ga opgeven. Ik weet dat ik mijn partner zal vinden en Gaypartner zal me hierin wel helpen. Tot nu toe hebben ze me geholpen om leuke dates te scoren, dus het vinden van een passende partner zal ook snel gebeuren.

Interressant en vol aanbiedingen

Review over Match4me

Mijn ervaring met Match4Me was gewoon geweldig. Ik ben hier een aantal mannen tegengekomen die ik graag beter wil leren kennen. Ik had altijd gedacht dat je van die rare oude mannen zou tegekomen, maar ik had het helemaal verkeerd. Match4Me beschikt over een tal van interessante mannen van verschillende leeftijden en niveaus. De kans op een spannende date is dus groot. Ik zit nu al ongeveer een jaar op de site en het voelt prettig aan om te zien dat ik niet de enige vrouw ben die op zoek is naar gezelligheid. Mijn profiel heb ik zoveel als mogelijk vorm gegeven zodat ik genoeg mannen kan aantrekken. Ik heb gemerkt dat hoe meer je over jezelf verteld, hoe meer mensen je zullen contacten. Eerlijk gezegd gebeurde dit ook en je zult zien dat je mannen tegenkomt die ongeveer dezelfde interesses hebben. Match4Me gaat me voor een lange tijd nog zien.

Zeker aan te bevelen

Review over Tesamen

Voor mij is Tesamen een serieuze platform waar je op zoek kunt gaan naar een leuke date. Hier vind je mensen die tussen de 40 en 50 jaar is, wat goed uitkomt voor mij. Ik ben een vrouw van 48 jaar en ben op zoek naar leuke dates. Ik heb al genoeg van relaties en wil nu genieten van het leven. Nieuwe vrienden maken en op stap met ze gaan. Alvorens ik een betaald lidmaatschap had aangeschaft, maakte ik gratis gebruik van de site. Ik was nog niet zeker als Tesamen iets is wat ik wilde, maar nu zit ik al een half jaar op de site met ongeveer 4 dates achter de rug. Het is mij dus wel gelukt om te vinden wat ik zocht. Dit wilt niet zeggen dat ik er een stop achter zet, ik ben nogsteeds geinteresseerd in nieuwe dates. Tesamen is wel echt de moeite waard alleen heeft is het niet echt bekend, en daarom raad ik een ieder aan om deze site te proberen.

Eindelijk iets voor senioren

Review over Seniorengeluk

Ik ben erg blij met de technologische ontwikkeling en dat er ook aan ons wordt gedacht. Vaak worden de ouderen vergeten en in deze maatschappij lijkt het alsof alles draait om de jongeren. Seniorengeluk is een datingsite die zich richt op mannen en vrouwen van 50 jaar of ouder. Hier heb ik gevonden wat ik al een tijdje zocht. Ik heb iemand gevonden met wie ik de rest van mijn leven wil delen. Seniorengeluk is niet alleen voor mensen die zoeken naar een serieus relatie, maar ook voor mensen die gewoon zoeken naar vriendschap, gezelschap of gewoon een leuke date. Verder wil ik ook aangeven dat Seniorengeluk helemaal niet ingewikkelt is om te gebruiken. Het is echt gemaakt voor de mensen die 50 jaar en ouder zijn. Na een korte tijd wist ik mijn weg te vinden en heb toen leuke mensen leren kennen. Seniorengeluk raad ik dus zeker wel aan.

Makkelijk en eenvoudig

Review over Match4me

Match4Me is echt een leuke datingsite. Contact maken en leuke berichtjes sturen naar andere leden gebeurd erg makkelijk. Ik ben blij dat ik me heb ingeschreven bij Match4Me. Binnen een maand heb ik al 3 leuke dates kunnen scoren met 3 interessante dames. Ik ben op de site voor gezelligheid en vriendschap, momenteel wil ik geen serieuze relatie. Het maken van afspraken via Match4Me gebeurd ook erg makkelijk en eenvoudig. De meeste mensen van de site zoeken ook naar gezelschap, dus de kans dat je een date vindt is erg groot. Verder is de site heel simpel ingericht en je voelt je helemaal op je gemak. Daarnaast heb je ook leden die keurig met je omgaan. Ik had altijd gedacht dat online daten niet iets is voor mij, maar het moment ik die kans nam had ik er geen spijt van. Dankzij Match4Me ben ik een aantal leuke mensen tegengekomen waarvan een paar mijn vrienden zijn geworden.

Ware liefde gevonden hier.

Review over Gaypartner

Ik wil graag mijn ervaring met Gaypartner met jullie delen. Ik zit nu al ongeveer een half jaar op de site en het bevalt me wel. Na dat ik hier ongeveer 3 weken stond ingeschreven heb ik mijn huidige partner leren kennen. Hij is echt een lieve man met wie ik alles kan bespreken. Wij zitten nu al 4 maanden in een relatie en we zijn erg blij met elkaar. Als deze datingsite niet bestond zou ik hem nooit tegenkomen. Gelukkig zijn er mensen die aan de homoseksuelen hebben gedacht. Ik ben hun erg dankbaar, want zonder hun zou ik deze blijschap nooit ervaren. Verder wil ik aangeven dat de site erg modern is ingericht, je kunt makkelijk gebruik ervan maken en ze gaan eerlijk om met de prijzen en mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel credits je moet betalen om een bericht te kunnen sturen. Dit alles was de moeite wel waard, want ik heb gevonden wat ik al een tijdje zocht.

Makkelijk bruikbaar en veel afspraakjes

Review over Victoria Milan

Als getrouwde vrouw vind ik Victoria Milan een leuke en spannende site. Hier zitten echt alleen de gezelligste mensen. De reden waarom ik me heb aangemeld is, omdat ik op zoek ben naar leuke avontuurtjes. Dit heb ik namelijk ook aangegeven in mijn profiel. Vanaf het moment ik mijn profiel aan maakte en een paar foto’s plaatste kwamen de reacties snel naar binnen. Ik kreeg reacties van zowel getrouwde als vrijgezelle mannen. Maar mijn voorkeur gaat meer naar de singels. Met de getrouwde mannen kan ik wel leuke gesprekken voeren alleen hebben zij niet zoveel tijd als de singels. De vrijgezelle mannen kunnen meteen een afspraakje met je maken, wat ik erg leuk vind. Verder is het systeem van Victoria Milan erg goed ingericht waardoor je in contact komt met mensen van je buurt en die dezelfde interesses als jou hebben. Naast dit systeem heb je ook de leuke functies die erg handig zijn wanneer je iemand wilt contacten. Victoria Milan is een echte aanrader voor mensen die van gezelligheid houden.

Prettige site!

Review over Seniorengeluk

Seniorengeluk is voor mij een prettige datingsite geweest. Via deze site heb ik iemand gevonden met wie ik alles van me kan delen. De site is erg gebruiksvriendelijk en duidelijk, je weet precies hoe je kan en moet beginnen. Wat ik ook prettig vind is dat ze direct aangeven wat de prijzen en mogelijkheden zijn. Op deze manier kom je niet voor verrassingen te staan. Verder heb je een klantenservice die alle klachten snel opnemen, dus je wordt niet aan de kant geschoven als je een probleempje hebt. Naast mijn partner heb ik ook vrienden gemaakt met andere leden. Af en toe ga ik met ze om een kopje koffie te drinken. Dit is voor mij wat ontspanning en iets dat ik erg leuk vind om te doen. Seniorengeluk is een echte aanrader voor de 50-plussers die op zoek zijn naar liefde of gewoon vriendschap, want net als mij kun je ook iemand vinden die bij je past.

Betrouwbaar, veilig en geen neppe profielen

Review over Tesamen

Mijn ervaring met Tesamen is erg goed. Ik vind het een geweldige en eenvoudige site waar je leuke en lieve mannen kunt vinden die ook op zoek zijn naar een echte serieuze relatie. Ik ben niet op de site voor eenmalige seksafspraakjes of dates. Ik ben op zoek naar iemand met wie ik mijn leven wil delen. Dankzij Tesamen heb ik wel kunnen vinden wat ik zocht. Daarnaast heb ik ook leuke mensen leren kennen die nu mijn vrienden zijn geworden. Verder heb ik gemerkt dat Tesamen geen grappen maakt met mensen hun gegevens. Hierdoor kun je zelf bepalen wat je met je prive gegevens wilt doen. Ook doen ze aan een paspoortcontrole zodat er geen neppe profielen op de site zijn. De site maakt wel bekend dat de fake profielen gerapporteerd moeten worden. Mijn doel met Tesamen is gelukt en ik raad een ieder aan om deze datingsite een kans te geven, wie weet kan je ook je partner vinden.

Verrassend goede website

Review over Gaypartner

Het heel idee van Gaypartner vind ik geweldig en het viel me ook op dat er veel mensen zitten op de website. Ik was verrast om zoveel mensen te zien op de site. Hier voel ik me echt comfortabel en vrij. De mensen van de site zijn ook beleefd, wat mijn ervaringen nog positiever maakt. Ik heb me aangemeld op de site, omdat ik me alleen voelde. Ik ben op zoek naar vrienden met wie ik gezellige activiteiten kan doen, voor serieuze relaties ben ik nog niet ready. Maar als ik mijn partner hier tegenkom is het ook meegenomen. Gaypartner heeft mij wel veel geholpen om de juiste mensen te kiezen. Verder maakt wordt er gebruik gemaakt van credits, wat ik erg handig vind, want hierdoor weet je hoeveel berichten je kunt sturen en welke functies je kunt of wilt gebruiken. De kosten van een credit zijn wel redelijk geprijst, maar het is geen verloren geld.

Prettige afspraakjes

Review over Buurmeisjes.be

Ik ben een alleenstaande vrouw met 2 kinderen en ben op zoek naar eenmalige seksafspraakjes en/of dates. Buurmeisje.be is de enige datingsite waar ik dit kan beleven. Ik ben tot nu toe al op 3 afspraakjes geweest en het was voor mij een prettige ervaring. Naast seksafspraakjes heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om te zoeken naar vriendschap, een serieuze relatie of gewoon een leuke date. Op de site heb ik dus ook een aantal mensen leren kennen met wie ik nu vrienden ben geworden. Met deze mensen kan ik altijd mijn hart luchten en leuke gesprekken met ze voeren. Verder wil ik aangeven dat de site erg gebruiksvriendelijk is. Het aanmeldingsproces is heel makkelijk en je kiest zelf voor de gegevens die je wilt tentoonstellen. Ik vind het geweldig dat je anoniem een profiel kan aanmaken, hierdoor worden al je gegevens beschermd. Buurmeisje.be heeft een tal van leuke mensen op de site, een ieder heeft dus de kans om een date te vinden.

Snel contacten gelegd

Review over Match4me

Na ongeveer 4 tot 5 jaren alleen te zijn besloot ik om iets nieuws te proberen. Ik heb me ingeschreven op enkele datingsites waaronder Match4Me. Tot nu toe vind ik Match4Me de beste datingsite. Hier kun je makkelijk gebruik maken van de site en de functies. Ik schreef me in met de bedoeling om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken. Dit deed ik ook, maar ik heb uiteindelijk iemand gevonden die ik nu mijn levenspartner kan noemen. We waren eerst begonnen als vrienden en vanaf dat moment zijn we elke dag in contact geweest. Leuke dates hadden we ook gehad. Ik heb haar uiteindelijk gevraagt om mijn vriendin te worden en ze heeft toegestemd. Nu gaan wij ongeveer 2 en een half jaar samen en we wonen ook al samen. Voor mij is Match4Me een top datingsite, want zonder hun hulp zou ik deze vrouw nooit tegenkomen.

Prettige ervaring hier.

Review over 50liefde

Ik heb een zeer prettige tijd mogen ervaren met 50liefde. De medewerkers van 50Liefde.nl zijn erg vriendelijk en ze houden zich aan hun woord. Hier heb je dus echt de kans om iemand te vinden met wie je een leuke tijd kunt hebben. Ik heb me aangemeld bij 50Liefde.nl, omdat ik op zoek ben naar gezelschap en vriendschap. Na het overlijden van mijn man had ik besloten om geen relatie te starten, maar ik voelde me wel alleen dus ik zocht al een tijdje naar iemand met wie ik kan praten en leuke dingen kan doen. Dankzij deze site heb ik iemand gevonden die hetzelfde als mij wilt. Tot nu toe zijn we goede vrienden en we ontmoeten elkaar 2 keer per week. Hij staat altijd voor me klaar als ik iets nodig heb of als ik gewoon wil praten. Omgekeerd sta ik ook klaar voor hem als hij met problemen zit, probeer ik hem altijd te helpen. Ik waardeer deze vriendschap en ben 50Liefde.nl dankbaar dat ik deze heer heb gevonden als mijn vriend.

Top matchingsysteem!!

Review over Meetic

Toen ik Meetic voor de eerste keer bezocht trok het direct mijn aandacht. In het begin maakte ik gebruik van een gratis account, waardoor gratis kon rondkijken. De site beschikt over een tal van leuke singels. Helaas kon ik met een gratis account niet veel doen dan alleen flirtjes versturen. Het over en weer sturen van berichten kon niet, omdat je daarvoor een premium lidmaatschap nodig hebt. Alvorens ik mijn account maakte had ik alle succesverhalen gelezen en ik zei tegen mezelf dat ik zulk liefde ook wil. Dit gaf mij nog meer die push om een account aan te maken bij Meetic. Toen ik mijn account had aangemaakt hoefde ik niet veel te doen, want er is een matching-systeem die je koppelt met leden die in je buurt wonen en die hetzelfde als jou willen. Meetic is echt de datingsite waar ik naar op zoek was en ik heb uiteindelijk wel gevonden wat ik zocht. Dankzij deze site heb ik mijn partner gevonden.

Top site met goede functies

Review over EliteDating

Vanwege positieve reacties om me heen besloot ik om Elitedating een kans te geven. Deze datingsite is van hoge kwaliteit en ze verwachten dat hun leden dezelfde kwaliteit hebben. Hier heb ik het niet alleen over het opleidingsniveau, maar ook de mensen hun manieren en hoe ze omgaan met elkaar. Vanaf het moment ik dit merkte wist ik gelijk dat deze site wel bestemd is voor mij. Persoonlijk vind ik het prettig om met respect benadert en behandelt te worden. Daarnaast maakt Elitedating gebruik van een perfecte matching-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je elke dag nieuwe mensen kan leren kennen die ongeveer dezelfde interesses als jou hebben. Zo heb ik vrienden kunnen maken met leden van hetzelfde opleidingsniveau. Ik kwam niet op de site voor een relatie, maar meer voor vriendschap en gezelschap.

Sterke punten
Sterke punten:
• Elke dag nieuwe matches;
• Leuke functies;
• Gebruiksvriendelijke site;
• Goede persoonlijkheidstest;
• Leuke en respectvolle leden;
• Geweldige matching-systeem.

Zwakke punten

Zwakke punten:
• Geen zwakke punten tegengekomen.

Genoeg dates..

Review over Parship

Parship is de eerste datingsite die ik de kans heb gegeven. Ik heb me hier ingeschreven om mijn ideale partner te vinden. Over het algemeen vind ik de site makkelijk te gebruiken en de functies zijn erg handig. Er bestaat hoogswaarschijnlijk geen betere site voor mij dan deze website. Hier vind je keurige mensen met een hoge opleiding en die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Ook zul je mensen tegen komen met verschillende leeftijden en niveaus. Als je op zoek bent naar iemand met jouw opleidingsniveau zul je, netals mij, het in je profiel moeten aangeven. Zo kwam ik alleen mensen tegen met dezelfde voorkeuren en opleiding. Mijn ideale partner heb ik helaas nog niet gevonden, maar ik heb wel een leuke tijd als ik op dates ga.

Sterke punten
Sterke Punten:
• De site maakt gebruik van een persoonlijkheidstest;
• Gratis leden mogen een bericht sturen naar premium leden;
• Offline evenementen;
• Overzichtelijk en gebruiksvriendelijke website;
• Voldoende mannen en vrouwen;
• Serieuze leden.

Zwakke punten
Zwakke punten:
• Het is een dure site, maar de kans op het vinden van een date is wel groter.

Erg spannend op deze website

Review over Victoria Milan

Ben je op zoek naar een website waar je snel in contact kunt komen met verschillende vrouwen, dan raad ik je aan om je in te schrijven bij Victoria Milan. Hier zitten er veel mensen van verschillende leeftijden en voorkeuren, dus je kunt makkelijk aan je trekken komen. Ik heb hier al ontzettend veel dates gehad met leuke en spannende dames. Ik ben benieuwd naar de volgende date die ik zal hebben. Verder heb ik ook vrienden gemaakt met enkele mannen, met hun kan ik echt gezellige gesprekken voeren. Ik heb gemerkt dat Victoria Milan niet alleen voor de singels bestemd is, maar ook voor de mensen die getrouwd zijn of in een relatie zitten. Dit maakt het nogal spannend voor mij. Deze mensen zijn meestal op zoek naar spanning buiten hun relatie. Daarnaast zul je ook merken dat er elke dag nieuwe leden komen waardoor de kans nog groter is op leuke dates. Ik hoop gauw een afspraakje te maken met een van deze nieuwe leden.

Spannende afspraken maken

Review over Buurmeisjes.be

Via buurmeisje.be heb ik mijn sekspartner gevonden. In het begin twijfelde ik over de site, maar eenmaal ik gebruik maakte van de functies en de site zelf, viel het wel mee. Nu ben ik er helemaal gewend aan en contact maken met de nieuwe leden lukt me aardig. Voorlopig houd ik me aan 1 sekspartner, omdat ik niet zoveel tijd heb om andere vrouwen te ontmoeten. Ik heb wel veel vrienden gemaakt op de site, met hun kan ik altijd leuke gesprekken voeren. Deze site maakt het je dus mogelijk om elke dag nieuwe mensen te leren kennen. Wat ik ook een pluspunt vind is dat je Buurmeisje.be makkelijk op je tablet of mobiel kunt gebruiken. Verder heeft de site ook een groot ledenbestand waardoor daten spannender wordt. De kans op het vinden van een seks-afspraakje is dus erg groot.
Sterke punten
Sterke Punten:
• Genoeg mensen op de site;
• Leuke gratis –en betaalde functies;
• Gebruiksvriendelijke site;
• Gratis registratie;
• Laagdrempelige service;
• Klantvriendelijke medewerkers.

Zwakke punten
Zwakke Punten:
• Geen zwakke punten tegengekomen.

Leuke voorstellen en vele voordelen

Review over EliteDating

De onderstaande reviews hebben ervoor gezorgd dat ik me niet wilde aanmelden bij Elitedating. Ondanks deze reviews had ik besloten om toch even rond te kijken. Ik melde me dus aan als gratis lid en had alles normaal ingevult. Na ongeveer een week op de site te zijn merkte ik dat de meeste reviews niet klopten. Ik kreeg elke dag veel leuke voorstellen en het waren leden die precies bij me passen. Als gratis lid vond ik het leuk op de site dat ik zelfs op een gegeven moment besloot om een betaald lidmaatschap aan te schaffen. Het moment ik dat deed leek het alsof een nieuw wereld voor me werd geopend. Met het betaald lidmaatschap heb je echt veel voordelen die je als gratis lid niet hebt. Zo kon ik met alle leden in contact komen en onbeperkt berichten sturen. Dankzij Elitedating heb ik veel mensen leren kennen, waarvan een paar vrienden van me zijn geworden.

Leuke mensen leren kennen

Review over 50liefde

Om te beginnen vind ik dat 50Liefde echt het middelpunt voor het vinden van een leuke partner. De mensen van 50Liefde.nl doen er alles aan om een leuke match voor je te vinden en je een leuke tijd te geven. Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met 50liefde. Via deze site heb ik leuke mensen leren kennen en heb ook nog een paar vrienden erbij. Ik kwam hier niet voor liefde, maar meer voor vriendschap en gezelligheid. Het is me dus wel gelukt om mensen te vinden die hetzelfde als mij willen. Zo ga ik 1 keer per week op een koffie of dinner date met een van mijn vrienden. Ik had voorgesteld om in een groepje uit te gaan zodat we elkaar beter leren kennen. De leden vinden dit een top idee, dus van de week zullen we elkaar samen ontmoeten. 50Liefde.nl vind ik een echte aanrader voor alle vrijgezelle 50-plussers. Hier kom je alleen serieuze leden tegen en je zult geen spijt hebben.

Dit is een succesverhaal

Review over Parship

Voor een lange tijd was ik op zoek naar een serieuze relatie en heb me daarom ingeschreven bij Parship. Ik wilde iemand met dezelfde opleidingsniveau en interesses, dit heb ik gelukkig kunnen vinden bij deze datingsite. Parship was me eigenlijk aangeraden door vrienden en familie. Alvorens ik me had ingeschreven zocht ik wat informatie en succesverhalen over de site. De succesverhalen gaven mij hoop dat ik toch wel iemand kan vinden die bij me past. Zo heb ik besloten om me in te schrijven op Parship. Na mijn aanmelding heb ik direct gemerkt dat er veel mensen zijn die hetzelfde zoeken als mij. In het begin had ik besloten om op enkele dates te gaan om de mensen beter te leren kennen en kijken als ze ook op zoek zijn naar een serieuze relatie. Door dit te doen heb ik iemand gevonden die ik erg leuk vind. Op een gegeven moment had hij mijn volledige aandacht en niet lang daarna hadden we besloten om met elkaar te zijn. We gaan nu al langer dan een jaar samen en ik ben erg blij.

Garantie op een match

Review over Meetic

Voor een heel lange tijd was ik vrijgezel en ik vond dat het tijd was om op zoek te gaan naar iemand die zin had in een date of serieuze relatie. Dankzij Meetic heb ik dit na 2 jaren gevonden. Het heeft wel lang geduurt maar het is mij toch gelukt. Meetic is een datingsite die zich meer richt op singels. Om deze reden had ik me ingeschreven op de site. Wat ik ook leuke vind is dat Meetic gebruik maakt van een matching-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je in contact komt met leden die in je regio wonen. Het matching-systeem is erg handig voor mensen die niet 3 uren willen rijden om hun date te ontmoeten. Verder maak ik gebruik van een premium lidmaatschap. Hiermee heb je toegang tot alle functies van de site en je kunt ongelimiteerd berichten sturen naar de andere leden. Ik raad alle singels aan om Meetic een kans te geven, want wie weet vind je ook een leuke partner.

Veel verzoekjes gehad

Review over Victoria Milan

Als vrouw hoef je op Victoria Milan bijna tot geen moeite te maken om in contact te komen met de mannen. Het moment ik mijn account had aangemaakt kwamen de contactverzoeken meteen naar binnen. Als vrouw op deze site kom je echt geen aandacht te kort. Ik zit nu al ongeveer een half jaar op de site en heb al leuke dates mogen ervaren. In het begin had ik niet gedacht dat ik het zo leuk zou vinden, maar de site en de mensen hebben mijn heel gedachte verandert. De mensen achter Victoria Milan zijn echt vriendelijk en ze hebben tot nu toe elke keer geholpen als ik met vragen zat. Daarnaast wil ook aangeven dat de gebruikers van de site ook erg vriendelijk zijn, ik ben tot nu toe met respect behandelt geworden. Ik heb namelijk al 3 dates achter de rug en ze waren allemaal leuke momenten. Op Victoria Milan kom je verschillende mensen tegen met verschillende voorkeuren. De kans op het vinden van een date is dus erg groot.

Handige site

Review over EliteDating

Ik heb een aantal datingsites geprobeerd, maar geen van ze zijn te vergelijken met Elitedating. Hier heb ik eindelijk iemand gevonden die hetzelfde als mij zoekt. Ook heb ik via deze site nieuwe vrienden kunnen maken. Elitedating maakt gebruik van een matching-systeem waarbij je gekoppeld wordt met mensen die hetzelfde voorkeuren als jou hebben. Dit is erg handig, want je hoeft niet op zoek te gaan naar de leden en je komt dan ook niet in contact met mensen die veel verschillen van jou. Verder wil ik aangeven dat de prijs wel aan de hoge kant ligt, maar voor mij heeft het gecompenseerd met de fucnties van de site. Ik wilde niet meer door de site gaan als gratis lid, omdat je met zo een account niet veel kunt doen. Het moment ik betaald lid werd kon ik met elk lid in contact komen en dat deed ik ook. Op deze manier heb ik mijn partner gevonden en ook vrienden kunnen maken met de andere leden.

Zeker leuke site!

Review over Buurmeisjes.be

Ik zit al ongeveer 2 en een half jaar op buurmeisje.be en ik kan zeggen dat het wel een leuke site is. Via deze site heb ik een tal van interessante mensen leren kennen. Ook heb ik een vrouw leren kennen die mijn volledige aandacht heeft. Door veel in contact te zijn met elkaar zijn we elkaar beter gaan leren kennen. Daarna hadden we besloten om op een date te gaan, waarvan ik helemaal geen spijt heb gehad. Nu gaan we tenminste 2 keer in de week op een leuke of spannende date. Naast deze leuke dame, ben ik ook vrienden geworden met de andere leden. Met deze leden ben ik ook vaak in contact, bij hun kan ik nog altijd leuke gesprekjes voeren. Dankzij buurmeisje.be heb ik dit alles mogen ervaren en voor mij zijn het echt leuke tijden geweest. Buurmeisje.be is een echte aanrader voor mensen die niet alleen zoeken naar een seksdate of spanning, je kan hier ook op zoek gaan naar avontuur en vriendschap.

Leuke ervaring gehad

Review over 50liefde

Ik heb een leuke ervaring gehad op 50liefde die ik graag zou willen delen. In het begin was ik niet op zoek naar liefde, maar meer naar vriendschap en gezelschap. Tot ik een dagje iemand leerde kennen die dezelfde interesses als mij heeft. Wij beide waren in het begin op zoek naar vriendschap en niets meer. Leuke van dit alles is dat deze dame in mijn regio woont en ik haar vaker kan zien. Dankzij 50Liefde.nl heb ik niet alleen mijn beste vriend gevonden maar ook mijn partner. In haar heb ik alles gevonden wat ik al een tijdje zocht. Na het overlijden van mijn vrouw had ik geen zin meer in relaties, maar mijn huidige partner heeft dit alles verandert. Ik voel me nu helemaal niet meer alleen en kan over alles met haar praten. Mijn doel op deze site heb ik bereikt, want naast mijn relatie heb ik toch gevonden wat ik zocht en dat is: Vriendschap.

Geen spijt van!

Review over Parship

Parship werd mij geintroduceerd door een vriendin en mijn eerste reactie was vrij negatief, omdat ik als 50 plusser niet veel ervaring heb met het internet en nog minder met datingsites. Na lang erover nagedacht te hebben, besloot ik om een profiel aan te maken. Dit ging vrij eenvoudig en na enkele dagen kon ik makkelijk gebruik maken van de site. Zo heb ik een paar weken rondgekeken en kwam een leuke heer tegen. We hebben via berichten kennisgemaakt en later hadden we besloten om elkaar in het echt te zien. Na lange tijd heb ik me weer zo lekker gevoelt. Het aanschaffen van een betaald lidmaatschap was voor mij wel erg handig. Ik heb helaas geen ervaring met andere datingsites, maar Parship werkt perfect voor mij. Verder heb ik gemerkt dat de site echt gericht is op hoogopgeleide mensen. Hier vind je dus alleen mensen die op zoek zijn naar serieuze relaties.

veel singles in de buurt

Review over Meetic

Via Meetic heb ik een aantal interessante heren ontmoet. Ook heb ik een paar leuke dates gehad met heren van mijn buurt. Het is erg handig om een date te vinden die in de buurt van jou woont. Op deze manier hoef je niet 3 uren over de weg te doen om je date te ontmoeten. Meetic maakt gebruik van een geweldig matching-systeem waardoor je makkelijk in contact kunt komen met leden van jouw regio. Ik vind Meetic de beste datingsite voor singels die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Het moment ik me had aangemeld kwam ik veel singels tegen. Dit gaf me een goed gevoel en ik kreeg de moed om nieuwe mensen te leren kennen. De inschrijving op de site gebeurd erg makkelijk, binnen enkele minuten heb je een profiel. Verder wil ik aangeven dat de site een aantal leuke leden heeft dus de kans op een date is erg groot. Ik kan uit ervaring praten, want heb al enkele leuke dates achter de rug. Meetic is een echte aanrader voor de singels.

Top site voor senioren

Review over Seniorengeluk

Vaak is het voor ouderen wat moeilijker om nieuwe mensen te leren kennen, omdat ze vrezen dat het verkeerd zal aflopen. Meestal zijn ze op zoek naar iemand van dezelfde leeftijd en levenservaringen. Om deze reden is Seniorengeluk de perfecte site voor mij. Deze site richt zich op mannen en vrouwen die 50 jaar of ouder zijn en die zoeken naar nieuwe liefde of vriendschap. Als je het aan mij vraagt is deze datingsite de beste site voor 50-plussers. Hier ben je terecht voor de beste partnervoorstellen en dates. Ook is de site erg gebruiksvriendelijk en je kunt er mee onderweg. Verder kun je op Seniorengeluk.nl mensen vinden met dezelfde problemen die ze in het leven hebben gehad. Gesprekken zullen dus stukken makkelijker gaan vooral als je hetzelfde hebt meegemaakt. Daarnaast is het maken van een profiel geheel gratis en je kunt met dit account voor zo lang je wilt gebruik maken van de site. Echter heb je de mogelijkheid niet om gebruik te maken van bepaalde functies. Hiervoor heb je een betaald lidmaatschap nodig. Als laatst wil ik aangeven dat Seniorengeluk.nl een echte aanrader is en het is je geld wel waard.

Goed om een match te vinden van hetzelfde niveau

Review over Tesamen

Tesamen is een datingsite die zich speciaal richt op hoger opgeleide singels die zoeken naar een serieuze relatie. Voor mij is het belangrijk dat de mannen hetzelfde zoeken als mij. Ik ben nu al ander halve jaar op de site en moet wel toegeven dat ik een leuke ervaring heb gehad. Hier heb ik een aantal mannen leren kennen, waarvan ik een paar erg leuk vind. Ik ben al met 2 van de mannen op een date geweest en vond het erg leuk. Gesprekken voeren met mannen met hetzelfde niveau als jou is echt een voordeel. Hierdoor weten jullie beide waarover er gesproken wordt en de kans op een meningsverschil is klein. Verder vind ik dat de site een leuke layout heeft en het is makkelijk te gebruiken. Helaas heb ik nog niet gevonden wat ik zocht, maar dat komt zeker wel. Tesamen is een aanrader voor een ieder die op zoek is naar iemand van hetzelfde niveau voor een serieuze relatie of leuke dates.

Leuke avondturen

Review over Gaypartner

Gaypartner.be is een online datingsite die zich volledig richt op gay mannen hier in Belgie. Hier ben ik terecht gekomen voor leuke dates en gesprekjes. Het ligt allemaal aan jou wat je wilt doen met de mensen met wie je in contact komt. Met mijn profiel kon ik profielen en foto’s bekijken. Indien je in contact wilt komen met een van de leden, dan zul je wel een betaald account moeten aanschaffen. Hier wist ik precies waar ik aan toe was, dus de kans op verwarring is erg klein. Ben je iemand die zou willen experimenteren met een andere man, dan kun je ook een profiel aanmaken bij Gaypartner. Het is wel belangrijk dat je op onderzoek uit bent, zodat de andere leden weten waar ze aan toe zijn.

Sterke punten

Sterke punten:
• Profielen worden geëvalueerd;
• Echte site voor de gays;
• Site beschikt over genoeg leden;
• Gebruiksvriendelijke site;
• Genoeg gratis mogelijkheden;

Veel afspraakjes!

Review over Match4me

Match4me.nl is een leuke datingsite met een extreem goede matching-systeem. Op deze site heb ik een aantal mannen leren kennen en vind een paar ook echt leuk. In het begin vond ik online daten niet voor mij, omdat ik dacht dat ik alleen rare dingen zou tegenkomen. Toen ik zag dat het een site is voor hoger opgeleide singels besloot ik om de site te bezoeken. Ik kan zeggen dat ik tot nu toe mensen heb leren kennen met hetzelfde niveau als mij. Dit maakt dat de conversaties makkelijker zijn en je kunt elkaar ook beter begrijpen. Door het matching-systeem van Match4me.nl ben ik in contact gekomen met deze leuke heren. Het matching-systeem kiest je partners op basis van je interesses, karakter en opleiding. Hierdoor kom je niet in contact met mensen die je niet leuk vindt en die niet bij je passen. Verder wil ik zeggen dat de mensen op Match4me erg vriendelijk en aardig zijn. De site is een echte aanrader voor singels die op zoek zijn naar mensen met hetzelfde niveau.

Aanrader!!

Review over Victoria Milan

Op deze site vind je makkelijk mannen en vrouwen van de verschillende leeftijden en die allemaal op zoek zijn naar avontuur. Vanaf het moment dat ik me had aangemeld, ben ik direct op zoek gegaan naar die spannende date. je kunt gebruik maken van de verschillende functies om in contact te komen met de andere gebruikers. Verder maken ze gebruik van een matchingsysteem waardoor je automatisch wordt gekoppeld met iemand van dezelfde interesses. Ook bieden ze de mogelijkheid om anoniem gebruik te maken van de site. Zo kunnen de geselecteerde mensen toegang krijgen tot je privé-foto’s. De site is een echte aanrader voor mensen die meer spanning buiten hun relatie zoeken. Het is je geld en moeite waard.

Sterke punten

Sterke punten:
• Beschermen van privé gegevens;
• Gebruiksvriendelijke site;
• Genoeg mannen en vrouwen op de site;
• Leuke functies;
• Matching-systeem werkt perfect.

Zwakke punten
Zwakke punten:
• Geen zwakke punten.

Zeker aanmelden hier!

Review over Parship

Voor een datingsite die zich richt op hoger opgeleiden, zag ik een goed evenwicht tussen mannen en vrouwen van hetzelfde niveau. Persoonlijk vind ik het top dat Parship gebruik maakt van een matching-systeem. In het begin zul je wel 70 vragen moeten beantwoorden. Deze vragen hebben te maken met je persoonlijkheid en interesses. Hierdoor zal de site je koppelen met iemand die dezelfde interesses als jou heeft. Verder heb je de mogelijkheid om als gratis lid of betalend lid door de site te gaan. Ik heb gekozen voor een betaald lidmaatschap, omdat je met een gratis profiel niet veel kunt doen. Met een betaald lidmaatschap kun je direct in contact komen met de gebruikers. Daarnaast heb je nog meer leuke functies zoals flirtjes sturen, berichten lezen en alle profielen bekijken. Parship vind ik zeker een aanrader voor singels die op zoek zijn naar iemand van hetzelfde niveau en die graag een serieuze relatie willen.

Geen spijt van mijn aanmelding

Review over EliteDating

Elitedating is een echte aanrader voor singels die op zoek zijn een serieuze relatie en de kans op het vinden van een date is erg groot.
Elitedating is een serieuze datingsite die zich speciaal richt op hoger opgeleiden ofwel singels met niveau. Dit is dus de beste datingsite voor mensen die veel verwachten van hun date. Elitedating werkt op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest. Met deze test gaat de site op zoek naar partners die passen bij je voorkeuren, interesses, persoonlijkheid en karakter. De test houdt in dat je een aantal vragen zal moeten beantwoorden zodat je een goede match kunt vinden. Verder begint elk lid met een gratis lidmaatschap. Met dit lidmaatschap heb je de mogelijkheid om als eerst een flirtje te sturen zodat de andere weet dat je geïnteresseerd bent.

Handig voor 50 plussers

Review over 50liefde

Het komt vaak voor dat mensen boven de 50 jaar het moeilijk hebben met het zoeken naar iemand van dezelfde leeftijd. Daaromis deze site zo handig voor 50 plussers opgericht, namelijk 50liefde. Deze site focust zich op mannen en vrouwen van 50 jaar die op zoek zijn naar een nieuw liefde of gewoon een vriendschap. Ik vond de site eenvoudig te gebruiken en het was makkelijk om in contact komen met de andere leden. Vergeleken met andere datingsites zul je direct merken dat 50liefde speciaal voor 50 plussers is. Dit merk je aan de grote en duidelijke knoppen op het dashboard. Hierdoor word je makkelijk geleid naar bijvoorbeeld het inschrijvingsproces. De website zorgt ervoor dat de ouderen alle informatie die ze zoeken kunnen vinden. 50liefde.nl is een echte aanrader voor de 50 plussers die op zoek zijn naar iemand waarmee ze kunnen praten.

Sterke punten
Sterke punten
• Beschikt over leuke functies;
• Beschikt over handige tips;
• Gebruiksvriendelijke site
• Betaalbare lidmaatschap.

Zwakke punten
Zwakke punten:
• Geen zwakke punten.

Je staat helemaal in controle

Review over Buurmeisjes.be

Buurmeisje.be is een erotische datingsite waar ik als Belgische man op zoek ben gegaan naar een sexmaatje voor eenmalige sexafspraakjes.De site is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een romantische date of een serieuze relatie. Ik had de mogelijkheid om me volledig anoniem aan te melden op de site. Hierdoor zijn al mijn gegevens geheim gehouden zolang ik dat wil. Het ligt dus helemaal aan jou hoe je omgaat met je gegevens. Het aantal leden op de site is erg groot dus de kans op het vinden van een date zal snel gaan. Zo is dat voor mij ook gegaan. De site is erg makkelijk te gebruiken waardoor je snel contact kunt leggen met de andere leden. Mensen die zich willen inschrijven kunnen dat geheel gratis doen. Als nieuw lid heb je de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van de site. Indien je in contact wilt komen met de leden zul je wel een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. maar het is je geld waard.

Voor erotica en liefde

Review over Gaypartner

Gaypartner.be is een online datingsite die zich richt op elke man die op zoek is naar liefde met een andere man. Het is natuurlijk ook mogelijk om op onderzoek uit te gaan. De site kan dus helpen om uit de kast te komen. Daaarom raadt ik Gaypartner.be aan aan iedereen die uit de kast wil komen. De datingsite is erg gebruiksvriendelijk en je hebt binnen een paar minuten al een account. Ook zijn de functies makkelijk te vinden en te gebruiken. Naar mijn mening vind ik Gaypartner.be de beste datingsite voor homoseksuelen. Er zijn genoeg mannen op de site dus de kans op een date is erg groot. Op de site weet je precies wat je te wachten staat dus je zal niet verast worden. Daarnaast maakt de site gebruik van credits. Dit houdt in dat als je in contact wilt komen met de andere leden, zul je credits moeten aanschaffen. Ik vind het helemaal niet erg, want het is mijn geld waard.

Top site voor het vreemdgaan

Review over Victoria Milan

Als je zoekt naar spanning, erotiek, passie en affectie, of aan vreemdgaan, dan zou ik Victoria Milan sterk aanraden. Het is de nummer 1 datingsite om vreemd te kunnen gaan. Dit gebeurd in een veilige, anonieme en confidentiële omgeving. Verder is de site niet alleen gericht op getrouwde en gebonden mensen, maar ook op mensen die singel zijn. Victoria Milan is dus echt de ideale datingsite om een affaire te beginnen. Daarnaast ontvangt elk lid regelmatig tips van hoe je sneller en het best anoniem kunt blijven. Het is daarom altijd belangrijk om een account te maken met een bijnaam. Victoria Milan is een echte aanrader voor mensen die op zoek is naar een anoniem avontuurtje. Wanneer je je op de site aanmeld zul je zien dat je gratis gebruik kunt maken van bepaalde functies. Helaas kun je niet direct in contact komen met de andere leden. Indien je dit wilt zul je een premium lidmaatschap moeten aanschaffen. De lidmaatschappen zijn allemaal betaalbaar en je krijgt dan ook toegang tot alle functies van de site.

Beter dan gedacht

Review over EliteDating

Alvorens ik mij wilde inschrijven op Elitedating.nl had ik eerst de reviews gelezen. Dit waren voor een groot deel negatief. Ik durfde de kans dus niet te nemen om een account aan te maken. Maar na lang erover na gedacht te hebben besloot ik toch om me in te schrijven en even rond te kijken. Voor mij is elitedating een relatief eenvoudige site. Het is erg gebruiksvriendelijk. Ik kan zeggen dat Elitedating met veel zorg op zoek gaat naar passende matches. De matches worden gekozen op basis van de persoonlijke gegevens die ik bij de inschrijving had ingevuld. Ik heb tot nu toe gemerkt dat mijn matches overeenkomsten hebben met mijn belangen. Dankzij dit matching-systeem kom ik niet met een aantal mensen in contact, maar wel met degene die ik leuk en interessant vind. Verder beschikt de site over basisfuncties die elke nieuwe lid gebruik van kunt maken. Toen ik had besloten om volledig lid te worden van de site, heb ik een betaald lidmaatschap moeten aanschaffen. Met dit lidmaatschap had ik meer mogelijkheden en ik kon makkelijker mijn matches contacten. Elitedating is voor mij toch niet slecht uitgekomen en ik ben blij dat ik de kans heb genomen om mezelf in te schrijven.

Constante en snelle contact

Review over Seniorengeluk

Via seniorengeluk.nl heb ik een leuke man leren kennen. In het begin wilde ik echt niet met online daten beginnen tot een vriendin me over de site vertelde. Ik werd nieuwsgierig naar de site en heb besloten om me in te schrijven. Na ongeveer 2 maanden heb ik iemand leren kennen en we waren constant in contact met elkaar. Daarna hebben we besloten op een date te gaan. Deze date heeft gemaakt dat we elkaar beter begrijpen en elkaar nog meer leuk zijn gaan vinden. Online daten was dus voor mij een perfecte manier om weer te beginnen met daten. Seniorengeluk.nl is de beste site voor mensen die 50 jaar en ouder zijn en die op zoek zijn naar nieuwe liefde of vriendschap. Ik ben mijn vriendin dankbaar, want als het niet aan haar lag zou ik nooit weten over Seniorengeluk. Ook bedank ik Seniorengeluk, want zonder hun geweldige matching-systeem zou ik deze leuke heer nooit tegenkomen.

Frisse site en zeker contact

Review over Tesamen

Via Tesamen heb ik mijn huidige partner leren kennen en het is het beste dat mij is overkomen. Drie jaren terug ben ik deze datingsite tegen gekomen en ik vond het toen al een leuke site. Het is een prachtige datingiste met een frisse layout. Na een week had ik toen besloten om me in te schrijven. Ik heb alle stappen doorlopen, mijn profiel heb ik mooi gemaakt door genoeg gegevens te plaatsen over mezelf en ik was natuurlijk specifiek waar ik naar op zoek ben. Verder had ik ook de mogelijkheid om anoniem te zijn op de site, maar ik had geen behoefte eraan. Tesamen heeft deze optie geplaatst voor de mensen die meestal op zoek zijn naar geheime relaties of ze willen gewoon hun identiteit verbergen. Tenslotte ligt het aan jou wat je wilt doen met je prive gegevens. Na dit alles ben ik als gratis lid gaan rondkijken op de site tot ik deze leuke heer tegen kwam. Ik heb hem meteen een flirtje gestuurd en kort erna heb ik een bericht van hem ontvangen. Helaas kon ik niet reageren, want met een gratis account heb je die optie niet. Ik had toen besloten om een betaald lidmaatschap aan te schaffen. Vanaf die dag waren we constant aan het chatten, daarna hebben we besloten om op een date te gaan en voor je het denkt waren we in een relatie. Voor mij was dit alles echt een leuke ervaring.

Aanrader voor de singles

Review over Meetic

Ik ben erg tevreden met Meetic. Via deze leuke datingsite heb ik een aantal interessante mensen leren kennen. Ook heb ik enkele dates gehad met leden van mijn regio. Het is erg handig als je op zoek bent naar een date die dichtbij van je is. Hierdoor hoef je dan niet 3 uren te rijden om je date te ontmoeten. Door een goed ingerichte matching-systeem kun je in contact komen met leden van je buurt, regio of stad. Verder zijn de premium lidmaatschappen erg betaalbaar en het is je geld ook waard. De functies die je meekrijgt kunnen je helpen om bijvoorbeeld een conversatie te starten of om aan te geven dat je geinteresseerd bent. Daarnaast heeft de site een tal van actieve leden dus het is erg druk en de kans op een date is dan groot. Mijn ervaring met Meetic is tot nu toe goed. De inschrijving op deze datingsite is gratis en makkelijk. Wanneer je eenmaal bent ingeschreven kun je direct op zoek gaan naar die leuke date. Deze site is een echte aanrader voor alle singels in Nederland en Belgie.

Frisse betrouwbare site

Review over Parship

Parship.nl heb ik ervaren als een heel serieuze datingsite voor hoogopgeleide vrijgezellen. Deze datingsite maakt blijkbaar gebruik van een unieke matchingsmethode, waardoor je makkelijk en snel in contact kunt komen met mensen van dezelfde categorie. De matchingsmethode houdt in dat je persoonlijke vragen zult beantwoorden, die ik erg makkelijk vond om te beantwoorden. Door dit te doen kun je zien hoe Parship werkt, hoe het matchingsproces plaatsvindt en hoe er partnervoorstellen worden gedaan. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om zelf te zoeken naar leuke dates. Ik zag een goed balans tussen man en vrouw op de site, iets dat vele andere datingsite niet hebben. Parship is dus zeer effectief in het vinden van vrijgezellen met dezelfde passies en interesses.

Sterke punten
Sterke punten:
• Goede balans tussen man en vrouw;
• Goede matching-systeem;
• De site kan je gratis uitproberen;
• Serieuze leden;
• Makkelijke en leuke site;

Zwakke punten
Zwakke punten:
• Lidmaatschappen zijn niet goedkoop, maar het is je geld waard.

Alle moeite waard

Review over Buurmeisjes.be

Ik ben al ongeveer een jaar op buurmeisje.be. Via deze site heb ik een aantal mensen leren kennen. Ook heb ik een man leren kennen die ik erg leuk vind. Door over en weer berichtjes naar elkaar te sturen hebben wij elkaar beter leren kennen. Dit zorgde ervoor dat we elkaar graag wilde zien. Toen besloten we om op een date te gaan en ik had er geen spijt van. Wij hebben nu tenminste 1 keer in de week een leuke of geile date. Dankzij buurmeisje.be heb ik dit alles mogen ervaren. Naast mijn leuke date, heb ik ook vrienden gemaakt met de andere leden. Met deze mensen kan ik nog altijd een leuk gesprekje voeren. Buurmeisje.be is een echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een leuk avontuurtje, spanning, sexdate of gewoon vriendschap. Je kunt je makkelijk en eenvoudig aanmelden op de site. Indien je twijfelt om een officiele lid te worden kun je je gewoon inschrijven als gratis lid. Hierdoor kun je een beeld krijgen van hoe de site in elkaar zit. blijkt het dat de site toch iets voor jou is, kun je een betaald lidmaatschap aanschaffen. Dit lidmaatschap geeft je toegang tot alle functies van de site. Buurmeisje.be is wel je geld en moeite waard!

Steeds gelukt met afsrpaken

Review over Match4me

Match4me is een goede datingsite die beschikt over een tal van leuke mogelijkheden. Ik ben nu al langer dan 6 maanden actief op de site en het lukt me aardig met de afspraakjes. Het is erg handig om contact te maken met de leden als je een betaald account hebt. Met dit account heb je volledig toegang tot de site. Het is wel echt je geld waard. De site is speciaal opgericht voor mensen vanaf 18 jaar die op zoek zijn naar hoger opgeleiden, serieuze relaties en/of dates. Verder heb je de mogelijkheid om anoniem, veilig en discreet gesprekken te voeren met de andere leden. Dus het ligt allemaal in jouw handen hoe je gebruik wilt maken van de site. Wil je dus in contact komen met iemand van hetzelfde niveau? Dan is Match4me.nl een echte aanrader voor jou.

Sterke punten
Sterke punten:
• Site beschikt over genoeg mogelijkheden;
• Tips om in contact te komen met je matches;
• Goede matching-systeem;
• Overzichtelijk platform;
• Balans tussen mannen en vrouwen;

Zwakke punten
Zwakke punten:
• Geen zwakke punten.

Het is je geld waard

Review over 50liefde

50liefde.nl is een datingsite waar ik leuke mannen en vrouwen ben tegengekomen met wie ik een leuk gesprekje heb kunnen voeren. Door een leuke matchgame te spelen op de site ben ik makkelijk en eenvoudig in contact gekomen met andere leden. Aan het slagingspercentage van de site zie je dat het een aantal mensen is gelukt om op leuke dates te gaan. De site is dus het proberen waard en wie weet slaag jij ook erin om op een date te gaan met een leuke man of vrouw. Verder heb je ook de functies van de site die helpen om de kans op een date te verhogen. Leden die gebruik maken van een gratis lidmaatschap hebben de mogelijkheid om de site gratis uit te proberen. Met dit lidmaatschap kun je al snel contact leggen met de andere leden. Indien je onbeperkt gebruik wilt maken van de functies, dan zal je wel een betaald lidmaatschap moeten aanschaffen. Dit is je geld en moeite waard. Je krijgt precies waarvoor je betaald.

Goede kwaliteit site

Review over EliteDating

Elitedating.nl is een serieuze datingsite die zich richt op mensen met een HBO of VWO-diploma en die carrièregericht zijn. Op deze site kun je dus op zoek gaan naar een unanieme partner voor een serieuze en stabiele relatie. Ik heb mezelf een jaar terug ingeschreven op de site en heb er helemaal geen spijt van. Op Elitedating kom ik in contact met mensen die precies passen bij mijn doelgroep en interesses. Hierdoor kan ik gesprekken voeren met leden die weten waarover ze praten en die geen grappen maken. De matches die ik krijg zijn op basis van de gegevens die ik had ingevuld bij de persoonlijkheidstest. Op deze manier vind je binnen enkele seconde leden die bij je passen. Met dit matching-systeem van Elitedating heb je zo een groter kans op het vinden van een serieuze date. Verder zijn de lidmaatschappen van de site prijzig, maar als je kijkt naar de kwaliteit van de functies en het matching-systeem dan komt de prijs weg te vallen.

Kans op een date is groot

Review over Tesamen

De reden waarom ik me heb ingeschreven bij Tesamen.be is om het hele idee achter de oprichting van de datingsite. Ik vind het leuk dat de oprichters een koppel zijn en dat zij elkaar ook via het internet hebben ontmoet. Het doel van de oprichters is om andere mensen samen te brengen en ze een kans geven op geluk en liefde. Op de site vind je ook een aantal succesverhalen van mensen die hun geluk hebben gevonden en dat wilde ik dus ook ervaren. Ik heb me toen aangemeld en ben dan op zoek gegaan. Ik heb wel leuke mensen ontmoet en ben ook op enkele dates geweest. Er zijn genoeg leden op de site dus de kans dat je iemand vindt is erg groot. Momenteel zit ik nog niet in een relatie, maar ik heb wel iemand aan wie ik mijn aandacht geef. We hebben beide besloten om elkaar eerst beter te leren voordat wij in een relatie stappen. Naar mijn mening hebben de oprichters hun doel wel bereikt.

Spannend avontuur

Review over Victoria Milan

Ik ben een alleenstaande man van 45 jaar en zit hier al een half jaar. Ik moet wel zeggen dat ik zeker geen aandacht te kort kom. Er zijn genoeg vrouwen die me bijna elke dag een berichtje sturen. Dit vind ik natuurlijk geweldig. Verder vind ik Victoria Milan makkelijk om te gebruiken en de functies van de site zijn ook erg nuttig. Ik vind deze site tot nu toe de beste als het gaat om spanning en avontuur. Ook is het makkelijk om met andere gebruikers in contact te komen. Daarnaast is Victoria Milan een van de weinige sites die gebruik maakt van de blur-bewerking. Dit is een handige functie als je je profielfoto geheim wilt houden. Van mij krijgt Victoria Milan een goede beoordeling en het is zeker een site die ik aanraad, omdat ik tot nu toe geen slechte ervaring heb gehad. Je zult mij dus hier voor een tijdje nog zien.

Geen fake profielen

Review over Meetic

Door deze site kun je dates in je eigen buurt vinden. Je hoeft dan niet meer onnodige berichten te ontvangen van mensen die bijvoorbeeld in noord-Nederland wonen. Alle profielen van deze website wlrden gecontroleerd door het teamvan de site. Ik denk daarom dat Meetic het belangrijk vindt om de persoonlijke gegevens van de gebruikers zoveel als mogelijk veilig te houden en te beschermen. Hierdoor is de kans op fictieve profielen ook kleiner. Vooral als je moe bent van dat soort websites. Daarnaast heb je de mogelijkheid om de site kosteloos uit te proberen en als het je eenmaal bevalt kun je direct een lidmaatschap aanschaffen, wat dus handig is. Met dit lidmaatschap heb je vooraf dan toegang tot alle functies van de site. Je kunt bijvoorbeeld ongelimiteerd berichten sturen naar leden die je leuk vindt en alle berichten opnieuw lezen.

Sterke punten
• Rustige en overzichtelijke platform;
• Niet gericht op een specifieke leeftijd;
• Leuke functies;
• Flirten zonder een betaald lidmaatschap;
• Betaalbare lidmaatschap.

Zwakke punten
Ik zie geen zwakke punten

Heel makkelijk te gebruiken

Review over Seniorengeluk

Voor mij is Seniorengeluk.nl de beste datingsite voor mensen van 50 jaar en ouder en die ik zelf heb meegemaakt. De site is erg makkelijk om te gebruiken, je weet meteen hoe je begint en waar je aan toe bent. Tegenwoordig is online daten niet alleen voor de jongeren, maar voor alle leeftijden. Zo zie ik dat steeds meer senioren, weduwes en weduwnaars ervoor kiezen om online een nieuwe partner te zoeken. Verder vind je op de site handige tips om een leuke date te vinden en het is dus verstandig om deze goed door te nemen. Daarnaast is Seniorengeluk ook eerlijk over haar prijzen en mogelijkheden, wat ik erg leuk van ze vind. Ik kan zeggen dat ik een goede ervaring heb met de site en ook vind ik het team van de klantenservice top.

Goed voor een avontuurtje

Review over Gaypartner

Als homoseksuelen man heb ik altijd zin in een spannend avontuurtje of een erotisch gesprek. Dit heb ik namelijk kunnen vinden bij Gaypartner. Deze site is de grootste ontmoetingsplaats voor homoseksuelen. Op de site kom je niet echt mannen tegen die zin hebben in een romantische date en dit merk je ook aan de beschrijvingen in hun profiel. Verder is Gaypartner erg overzichtelijk samengesteld waardoor je alle functies makkelijk kunt vinden en gebruiken. In het begin had ik als nieuwe lid de mogelijkheid om gratis een profiel aan te maken en onbeperkt flirtjes te sturen. Ik kon dus niet direct in contact komen met de andere leden. Om dit te kunnen doen moest ik een betaald account aanschaffen. Met zo een account heb je toegang tot alle functies van de site. Het was mijn geld wel waard. Ook beschikt de site over leuke en handige tips. Gaypartner is dus echt een site waar alleen homoseksuelen aanwezig zijn en die alleen zin hebben in erotisch contact. 

Tevreden over de site

Review over Parship

Parship is voor mij een enorm geode datingsite. Ben je op zoek naar een date of een serieuze relatie? Dan ben je bij Parship op het juiste adres. De site ziet er keurig en professioneel uit. Ook is de site makkelijk te gebruiken. Er zijn genoeg handige tips die je helpen om in contact te komen met andere leden. Ik zit nu meer dan een jaar op de site en ik mag toegeven dat ik tot nu toe tevreden ben met de functies en de site zelf. De kans op een date bij Parship is erg hoog, omdat zij gebruik maken van een goede matchingsmethode. Deze methode zorgt ervoor dat je in contact komt met leden die dezelfde interesses en niveau als jou hebben. Verder maakt Parship ook gebruik van Premium lidmaatschappen die een beetje duur zijn, maar het is wel je geld waard. Met zo een lidmaatschap krijg je dan toegang tot alle functies van de site. Ik vind Parship een goede datingsite en het is echte aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een serieuze relatie.

Vinden van dezelfde soort

Review over Match4me

Match4me is een datingsite die zich richt op singels met een HBO of VWO-diploma. Op deze site kom je makkelijk mensen tegen met hetzelfde opleidingsniveau. De inschrijving gebeurd vrij eenvoudig en je kunt direct merken dat de profielen goede omschrijvingen hebben. Verder staat de site bekend om haar geweldige matching-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je matches krijgt die dezelfde interesses als jou hebben. Het matching-systeem werkt op basis van de persoonlijke gegevens die je bij de inschrijving had doorgegeven. De site beschikt over een tal van mensen dus de kans op een date of match is erg groot. Ik ben zelf in contact met een aantal vrouwen met wie ik een goed gesprek kan voeren en bij wie ik een goed gevoel heb. Het kan zijn dat ik met een van deze vrouwen een mooi toekomst zal hebben. Als laatst wil ik aangeven dat Match4me een echte aanrader is voor mensen die op zoek zijn naar dezelfde soort.

Geen spijt van!!

Review over 50liefde

50liefde.nl is een gebruiksvriendelijke datingsite. Een paar jaren terug heb ik me laten inschrijven op deze leuke site. De reden waarom ik gekozen heb voor 50liefde is vanwege een scheiding in het verleden. Vanaf het moment ik me had ingeschreven maakte ik eerst contact met de klantenservice voor wat meer uitleg. Zij gaven me met veel plezier alle informatie die ik nodig had. Allereerst begon ik met een gratis lidmaatschap, hierdoor kon ik rond kijken en de site uitproberen. Niet lang daarna heb ik besloten om een betaald lidmaatschap aan te schaffen. Ik heb gekozen voor een abonnement van 3 maanden die wel € 29,99 kostte. Tot nu toe heb ik er helemaal geen spijt van. Met dit abonnement heb ik de kans gekregen om in contact te komen met leuke mannen. Het was mijn geld waard, want na 2 maanden heb ik iemand gevonden met wie ik regelmatig op een date ga en met wie ik mijn leven misschien wil delen. 50liefde is een aanrader voor zowel 40 –als 50plussers die op zoek zijn naar liefde of vriendschap.

Helemaal niet slecht

Review over Buurmeisjes.be

Buurmeisje.be is een datingsite die zich richt op mannen, vrouwen en stellen in België die op zoek zijn naar avontuur en spanning. Of het nou gaat om een sexafspraakje, vreemdgaan of erotisch chatten, bij buurmeisje.be is van alles mogelijk. Toen ik dit las, heb ik besloten mij aan te melden op de site. Het aanmeldingsproces is makkelijk en eenvoudig. Maar ook de site zelf is makkelijk te gebruiken en je kunt snel in contact komen met de andere leden. Indien je iemand hebt gevonden kan je knipoogjes sturen om je interesse te tonen. Dit gebeurd geheel gratis. Echter zul je wel moeten betalen om berichten over en weer te kunnen sturen. Maar het is niet te duur, en je komt helemaal aan je trekken.

Meetic is de moeite waard

Review over Meetic

Als je langere periode singel bent geweest en heb je nu zin in een leuke date of een serieuze relatie, moet je zeker een bezoekje brengen aan Meetic. Het is de beste datingsite voor singles, naar mijn ervaring. Deze site is speciaal gericht op zowel mannen als vrouwen die singel zijn. En het leuke is dat je op Meetic mensen kunt vinden die in je eigen buurt, regio of stad wonen. Dit maakt daten een stuk makkelijker, zeker in mijn geval. Verder is de site makkelijk om te gebruiken, maar het is ook veilig en betrouwbaar. Hier gaat men voorzichtig om met de persoonlijke gegevens van hun leden. De functies van Meetic zijn handig en helpen bij het proces om snel en veilig in contact te komen met de andere gebruikers. Het is me opgevallen dat je een flirtje kan achterlaten om te tonen dat je geinteresseerd bent. Op deze manier hoef je niet perse een lang bericht te sturen, maar met een leuk flirtje laat je wel weten dat je geinteresseerd bent. Want ik ben niet goed in de eerste berichten. Meetic is echt de moeite waard!

Echt een zeer fijne datingsite

Review over 50liefde

Wat een geweldige datingsite is dit. Ik had op mijn leeftijd niet meer verwacht dat het nog ging komen, maar het internet heeft mij hier erg geholpen om een leuke dame te vinden.

Sterke punten
Ik kan iedereen deze datingsite aanraden

Prettige datingsite

Review over Seniorengeluk

Mijn ervaring op deze datingsite is uitstekend. Ik heb er leuk contact gevonden.

Sterke punten
Gemakkelijk om mee te werken.

oplichting

Review over Buurmeisjes.be

Deze site is net zoals al de andere gelijkaardige sites enkel maar bedoeld om zo snel mogelijk geld te verdienen !! Alle profielen zijn fake !! Wees voorzichtig ! Hoe mooi dat alle voorstellen en verhalen ook mogen zijn , het enige wat over houd aan een bezoek aan deze site is een gat in je geldbuidel. Je moet veel geld betalen voor credits om berichten te kunnen schrijven naar personen die niet bestaan.

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
fake ,

Review over Be2

wil er geen woorden aan vuil maken

Review over Parship

Gratis is leugen...zonder betalen kan je er niets doen!!

TESAMEN IS WAARDEVOL

Review over Tesamen

TESAMEN is een goede datingsite echte profielen eerlijk paspoortcontrole men kan steeds bellen naar de organisatie geen trukken met bankkaarten betalen per overschrijving problemen met de foto de organisatie scant ze voor uw kortom een toffe datingsite

Sterke punten
tesamen is een goede datingsite echte profielen eerlijk paspoortcontrole betaling per overschrijving geen trukken met bankkaarten men kan de organisatie bellen problemen met de foto de organisatie scant die voor uw

Zwakke punten
te weinig reclame iets te weinig leden

Klacht Anonimus ongegrond

Review over Tesamen

Anonimus was geschorst , daarom hierboven zijn wraaklustige review

Sterke punten
Geen stilzwijgende verlenging van contracten. Menkantijdens kantooruren steeds telefonisch de site bereiken.onbeleefde personen worden geschorst

Zwakke punten
Geen waarvan ik weet heb

Leuke site

Review over Victoria Milan

Deze site is niet goedkoop, maar werkt wel goed en doet wat het zegt. Nog geen fake profielen tegen gekomen en toch al meerdere afspraken gemaakt. Je moet hier niet zijn als je een echte relatie wilt hebben, maar als je een date met een getrouwde vrouw wilt hebben zonder al te veel verplichtingen is dit de site die je moet hebben.

Sterke punten
Veel vrouwen

Goede privacy

Makkelijk

Zwakke punten
Niet goedkoop

veel te duur

Review over RegioSexContact

Sterke punten
/

Zwakke punten
veel te duur

te weinig leden

slechte zoekmogelijkheden

Duidelijke en veilige site

Review over EliteDating

Het is een fijne site om te navigeren en de persoonlijkheidsanalyse heeft er voor gezorgd dat ik eigenlijk bijna alleen maar passende profielen voorgeschoteld kreeg. Ik heb een aantal dates gehad en ik heb er het volste vertrouwen in dat ik ook de ware ga vinden!

Sterke punten
Veel profielen

Persoonlijkheidsanalyse

Makkelijk in gebruik

Zwakke punten
De prijs is aan de hoge kant

Tesamen niet commercieel, mon oeil

Review over Tesamen

Simplistische, amateuristische site van volgens mij een stel 'goeie katholieken' die ook geld geroken hebben in de dating business. Ze claimen 'niet commercieel' te zijn maar als je daadwerkelijk contact wil leggen betaal je minstens 75 euro. Niet commercieel??? Hypocriet ja. Eigenlijk zijn ze geen sikkepit beter dan al die andere sites die op de kap van de zoekende medemens een hoop geld willen verdienen. Als je echt tracht met iemand in contact te komen krijg je volgende melding en wordt je mail geblokkeerd... Nice!:Let op de spellingsfout onderaan (amateurs) en het feit dat iemand die gratis zijn contactgevens probeert door te geven onmiddellijk bestempeld wordt als een stoute (niet brave) ziel (het onmiddellijk in vakjes duwen doen meestal alleen goede katholieken dus). Pathetic...Bericht van tesamen vzw:

---

Geblokkeerde account

Dit systeem van gratis mails met niet betalende leden is enkel mogelijk

indien iedereen zich aan de spelregels houdt.Mensen die dit bewust proberen te omzeilen met "gescrambelde" contactgegevens

worden door het systeem geblokkeerd.Vanaf dat moment kunnen zij enkel nog mailen met bevoorrechte/betalende leden

en enkel indien zij zelf hun lidgeld betalen/betaalden.Om het betaalabar te houden dient ieder zijn steentje bij te dragen.

Anders draaien uiteindelijk de "brave zielen" alleen op voor de werkingskosten.

---

Sterke punten
Geen

Zwakke punten
Veel. Is een hypocriete commerciele site (zoals er zoveel zijn) waar je minstens 75 euro kwijt bent als je echt in contact wil komen. Niet doen dus!

Doe je ogen open

Review over Meetic

Mensen, laat je niet in de maling nemen...dit is dezelfde dating site als LEXA.

Ik heb me daar gisteren willen inschrijven, onder het zelfde email account als LEXA en dat werd geweigerd.De melding die ik kreeg: het email account wat u heeft opgegeven bestaat al !!En LEXA is al pure oplichterij.

Sterke punten
Is geen goede dating site

Zwakke punten
Omdat dit een zuster is van Lexa

Beste datingsite tot nu toe

Review over Meetic

Ik heb inmiddels een vriendje gevonden via Meetic dus mijn missie is geslaagd!

Sterke punten
Overzichtelijk

Veel mensen online

Uitgebreide zoekfunctie

Groot klantenbestand

Zwakke punten
Je ontvangt veel mails maar die kun je wel uitschakelen

Meetic, de moeite waard!

Review over Meetic

Ik ben nu al meer dan 2 maanden actief op Meetic en het bevalt mij prima! Hopen dat ik snel een leuke vrouw vind.

Sterke punten
Overzichtelijke site

Goed vormgegeven en alles is prima te vinden

Veel mensen online

Zwakke punten
Nog geen afspraak kunnen maken, maar dat ligt denk ik aan mijzelf

mijn ervaring

Review over Be2

Mooie design en leuk persoonlijkheidstest. Qua prijs heb ik wle mijn twijfels, maar als je er echt een relatie aan overhoudt, dan is het zeker de moeite waard.

Sterke punten
Profiel mogelijkheden, klantenservice, persoonlijkheidstest, design

Zwakke punten
Soms te ingewikkeld, vooral voor mensen die niet zo veel van verschillende functies begrijpen.

be2

Review over Be2

Naar mijn mening een goede site met leuke contactmogelijkheden. Er wordt gevraagd om een persoonlijkheidstest te doen in het begin wat erg leuk en interessant is. Zo kan ik ook goed begrijpen wie een goede match voor me is.

Sterke punten
- overzichtelijk

- veel contactsuggesties

- persoonlijkheidstest

Zwakke punten
- sommige profielen hebben geen foto's

- mensen reageren soms niet op mijn berichten

Match4me - te weinig reactie

Review over Match4me

Ik ben ruim 7 maanden betaald voor Match4me. In deze periode heb ik veel berichten verstuurd. Het aantal reacties hierop was erg teleurstellend moet ik zeggen. Slechts een handjevol reacties heb ik maar gekregen. Verder is mij opgevallen dat een hoop mensen klagen op de site. Ik ben dus niet de enige die dat is opgevallen. Dit probleem kan komen doordat er een hoop fake profielen zijn.

Sterke punten
geen idee

Zwakke punten
weinig reacties

Badoo - Dubbelzinnig

Review over Badoo

Ik dacht laat ik een Badoo uitproberen. De dag erna alleen maar mailtjes ontvangen van mensen die ik niet ken. Ik heb ze ook niet eens uitgenodigd! Erg dubbelzinnig dus!

Sterke punten
Weinig

Zwakke punten
Teveel om op te noemen

Parship - Lastig om op te zeggen en onterechte incasso

Review over Parship

Ik heb op meerdere manieren mijn parship abonnement opgezegd. Hoewel ik hier bevestiging van kreeg werd en wel doodleuk geld van mijn rekening afgeschreven. Het geld heb ik tot op de dag van vandaag niet mogen ontvangen. Stoneren gaat ook niet zoals we dit in Nederland kennen omdat ze in Duitsland zitten. Dikke balen dus!!!

Sterke punten
Veel serieuze mannen online

Zwakke punten
De activiteit is aan de lage kant. Verder blijkt het opzeggen lastig te zijn. Ook zijn de slecht zichtbare foto's niet echt uitnodigend. Het zoeken vind ik ook lastig!

Be2, Gelukt

Review over Be2

Is een leuke datingsite. Bijna iedereen reageerde op mijn berichten. Dat is positief natuurlijk. Heb nu met vier leuke vrouwen mogen daten. Wie weet komt er nog meer uit.

Sterke punten
Veel reacties en een hoop vrouwen

Zwakke punten
teveel keus

Relatieplanet, enkele minpuntjes toch werkt het wel.

Review over Relatieplanet

Relatieplanet heeft wel wat minpuntjes, echter moet je het gewoon een keer proberen. Nee heb je, ja kun je krijgen. Je kunt het beste gewoon veel berichten sturen naar anderen.

Sterke punten
Heb bijna 30 dates gehad in de het afgelopen halfjaar.Zwakke punten
Relatieplanet werkt bij best traag, dat is wel vervelend. Ik weet niet of dat alleen bij mij zo is. Dat lijkt me sterk.Parship een succes!

Review over Parship

Familie en kennissen hebben mij aangeraden om me in te schrijven op Parship. Zo gezegd, zo gedaan. Ik ging er gelijk actief mee aan de slag door veel te reageren profielen en ook in te gaan op contact verzoekjes. Vervolgens ben ik lekker een week lang gaan e-mailen met verschillende mannen. Die week erop had ik 5 face to face dates. Nu, 3,5 maand verder ben ik nog steeds gelukkig samen. Ik ben dan ook vol lof te spreken over Parship. Mocht ik ooit weer single worden, dan zal ik zeker weer een abonnement afsluiten bij Parship. Het is dan wel een dure datingsite, maar het is echt de moeite waard als je actief op zoek gaat naar een partner.

Sterke punten
Het aantal matches

De manier van contact leggen

De overzichtelijkheid van de website

Zwakke punten
De prijs

reacties: