Regioswingers

Ben je op zoek naar een spannend contact met iemand anders dan je partner? Of zijn jullie een koppel die op zoek is naar meer spanning en erotiek? Fun4swingers is een nieuwe datingsite voor swingers in Nederland en Belgie. Swingers ontmoeten elkaar hier en kunnen kennismaken met andere swingers. Deze site is gericht op het bieden van een frisse en moderne datingsite. Ook de toegankelijkheid is van groot belang. Om lid te worden van de site moet je wel 21 jaar of ouder zijn.
Fun4Swingers aanmelden

Regioswingers.nl is een erotische datingsite voor mannen, vrouwen en koppels die graag aan partnerruil zouden willen doen. Deze site is gericht op mensen die op zoek zijn naar wat meer spanning en erotiek. Ook kun je op de site op zoek gaan naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Op regioswingers.nl kun je makkelijk en snel in contact komen met andere leden, op basis van opgegeven interesses, eigenschappen en voorkeuren. Voor een spannend avontuurtje ben je dus terecht bij regioswingers.nl.


Regioswingers aanmelden


Als nieuweling heb je de mogelijkheid om jezelf snel en makkelijk in te schrijven op de site. Inschrijven bij deze datingsite is geheel gratis en zonder verplichtingen. Enige wat je moet doen is een profielnaam invullen, aangeven als je single man, een single vrouw of een stel bent, een geldige e-mail adress invullen en daarna akkoord met de algemene voorwaarden. Na dit alles gedaan te hebben zul je per e-mail een bevestiging ontvangen. Inmiddels kun je verder gaan met het profiel door het een vorm te geven. Je vult een wachtwoord, geboortedatum, woonplaats, je geaardheid en je preferenties in. Door steeds meer informatie te zetten over jezelf is de kans groot op een match.


Regioswingers mogelijkheden


Bij regioswingers.nl kunnen geinteresseerden zich geheel gratis aanmelden op de site. Als lid met een gratis profiel kun je alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden. Deze mogelijkheden zijn: gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaard berichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Naast een gratis account heb je ook een VIP account. Met dit account heb je toegang tot alle mogelijkheden van de site. Naast de standaard mogelijkheden, kan je ook gebruik maken van de FotoZapper, matches bekijken met de FotoZapper, verzonden berichten lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.


Regioswingers kosten


Bij regioswingers.nl heb je de mogelijkheid om te kiezen tussen gratis en VIP toegang. Wanneer je kiest voor gratis toegang, dan kun je alleen gebruik maken van de gratis mogelijkheden die de site te bieden heeft. Wil je echter gebruik maken van alle mogelijkheen, dan is de VIP toegang de beste keuze voor jou. De kosten voor de VIP toegang zijn:

    1 maand          = € 24,99 per maand
    2 maanden      = € 19,99 per maand
    4 maanden      = € 14,99 per maand

Als lid van RegioSwingers.nl kun je veilig betalen via Creditcard (NL/BE), iDEAL (NL), BanContact (BE) en Overboeking (NL/BE)


Regioswingers Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Regioswingers.

Bezoek Regioswingers

Schrijf een review