Swingers Datingsites

Swingers Datingsites

9 januari 2020

swingersdatingsitesEen aantal artikelen terug hebben wij verteld wat dating voor swingers nou precies is. Toch kan het nog lastig zijn om andere swingers te vinden, daarom kan je het beste op zoek gaan naar een gespecialiseerde website, zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan. Er zijn genoeg datingsites voor swingers in Nederland, maar wat kan je er eigenlijk van verwachten?

Swingers Date Club (SDC.com)

SDC.com is een grote, misschien zelfs dé grootste, internationale datingsite voor swingers. Ze zijn heel direct en zelfs wanneer je geen lid bent kan je al rondkijken op hun hoofdwebsite met tips, tricks en leuke events. Om andere leden te kunnen bekijken moet je je aanmelden. Wil je toegang hebben tot meer functies, dan heeft SDC een betaald abonnement beschikbaar voor je. Het is een vrij discrete website waarbij je niet zomaar met je naam en foto’s openbaar op staat. Toch is privacy voor veel mensen een belangrijk punt, want hoewel bijna iedereen op SDC openstaat voor swingen wil je natuurlijk niet dat iedereen je zomaar kan herkennen. 

Discretie op swingerssites

Swingers kan je overal tegenkomen, van welke afkomst of geslacht dan ook. Hoewel het populair is, wordt het nog niet algemeen aanvaard in de samenleving waarin we nu leven. Daarom raden we beginnende swingers aan om, zeker in het begin, discreet te zijn. Gelukkig kiezen de meeste websites voor discretie. Wanneer je je aan hebt gemeld op een swingers datingsite, kan je foto’s uploaden. Als je liever niet herkend wil worden kan je je gezicht eruit knippen en eventuele identificerende tatoeages blurren. Wel is het verstandig om een apart album met jullie gezichten te hebben achter een wachtwoord. Mocht je dan een ander stel beter willen leren kennen, dan kan je hen het wachtwoord sturen zodat zij wel wat meer van jullie kunnen zien. Naaktfoto’s zijn geen must, maar wel toegestaan. 

Beginnen met swingen

Wanneer je met je partner hebt besloten om te gaan swingen is dat wel leuk en aardig, maar hoe begin je eigenlijk?

Kijk even rond

Wanneer jullie willen gaan swingen kan je het beste als eerste even rondkijken op de website of in een club. Zo zie je waar andere stellen naar op zoek zijn en of er een eerste klik is. Swingen heeft meerdere vormen. Hieronder kunt u er een paar vinden:

  • Softswap (verschillende ruimtes): de partners wisselen en gaan een andere ruimte in. Hierbij wordt vooral gezoend, soms ook oraal gegeven/ontvangen
  • Softswap (zelfde ruimte): de partners wisselen en blijven in dezelfde ruimte. Ook hier wordt voornamelijk gezoend met soms wat oraal
  • Full swap (andere ruimte): partners wisselen, gaan naar een andere ruimte en hebben daar seks met elkaar.
  • Full swap (zelfde ruimte): partners wisselen, maar blijven in dezelfde ruimte. Hier hebben zij seks met elkaar

Er zijn natuurlijk nog meer vormen en variaties. Het is wel belangrijk om van te voren met je partner en met het andere stel af te spreken wat wel en wat niet mag om zo problemen te voorkomen. 

Wil je verder gaan?

Als jullie samen een leuk stel hebt gevonden en een like-match hebben, dan kunnen jullie een berichtje sturen om eens wat af te spreken om elkaar beter te leren kennen. Dat kan ook door middel van een chat functie. Wanneer er dan een goede klik is, kunnen jullie besluiten om het een wat spannendere avond te maken! Daten voor swingers is leuk en opwindend, maar zorg ervoor dat het leuke voor beide partijen blijft. Lees gerust door onze reviews om een passende site te vinden!

Bezoek SDC (Swingers Date Club)

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden