Vijftigplusdating is een datingsite die zich speciaal richt op mensen die 50 jaar of ouder zijn en die op zoek zijn naar liefde of vriendschap. Met behulp van de speciale matchingsstrategie worden profielen met elkaar verbonden. Hierdoor kun je zelf kiezen met wie je in contact wilt komen. Ben je dus op zoek naar een datingsite die zich meer richt op 50plussers, dan is vijftigplusdating de site voor jou.

Vijftigplusdating Aanmelden

Om in contact te komen met de leden van vijftigplusdating.nl is het wel noodzakelijk om je aan te melden. Dit doe je door het inschrijfingsformulier op de startpagina in te vullen. Hier vul je volgende gegevens in, namelijk: een geldig e-mailadres, een bijnaam, een wachtwoord, je geboortedatum, je geslacht en waar je naar op zoek bent. Na dit gedaan te hebben zul je een mail ontvangen om de aanmelding te bevestigen. Vervolgens zul je worden verwezen naar je profiel waar je relevante informatie zult aangeven. Denk aan zaken zoals woonplaats, hobby’s, karakter en interesses. Dit zal ervoor zorgen dat de kans op een match groter wordt.

Vijftigplusdating Mogelijkheden

Als nieuwe lid van de site ontvang je automatisch een gratis lidmaatschap. Hiermee kun je alleen gebruik maken van de standaard functies die de site te bieden heeft, waaronder: een profiel aanmaken, foto’s plaatsen, profielen bekijken, interesse tonen in leden en berichten lezen. Naast een gratis lidmaatschap heb je ook de mogelijkheid om tegen een vergoeding een Premiumlidmaatschap aan te schaffen. Op deze manier kun je de kans op een ideale partner verhogen. De extra voordelen die behoren bij een premium-lidmaatschap zijn: zien wie je profiel heeft bezocht, zien wie geinteresseerd is in jou, berichten versturen, alle foto’s bekijken, zien wie een premium lidmaatschap heeft, volledig matchprofiel, leesbevestiging van verstuurde berichten, anoniem zoeken, leden blokkeren, advertentievrij gebruik maken van de site en contactgarantie. Als premium lid van de site weet je zeker dat je in contact zult komen met andere singels.

Vijftigplusdating Kosten

Als gratis lid van de site kun je een beeld hebben van hoe de site in elkaar zit. echter kun je met dit lidmaatschap niet in contact komen met andere singels. Hiervoor zul je een premium-lidmaatschap moeten aanschaffen. De kosten zien er alsvolgt uit:

 • 1 maand     = € 29,95
 • 3 maanden     = € 24,95 per maand
 • 6 maanden     = € 19,95 per maand

VijftigplusDating Reviews

  fake profielen

  fake profielen, je krijgt berichten van profielen die zelfs niet online komen, en dan nog van 20 jaar jonger en van de andere kant van het land. ze proberen je lid te maken en dan nog voor min. 3 maand

  Sterke punten
  geen

  Zwakke punten
  alles, zelfs ontkennen via contactpagina.

Bezoek VijftigplusDating

Schrijf een review