Girls G-dating

Girls g-dating is een datingsite die zich richt op lesbienen die 18 jaar en ouder zijn. Maar op deze site zijn de homo –en heterosexuelen ook welkom. Hier ben je terecht voor een date, relatie of vriendschap. Je kan dus zelf aangeven waar jij naar op zoel bent. Verder kun je bij G-dating op een veilige en betrouwbare manier op zoek gaan naar een leuke match. Ben je dus iemand die op zoek is naar hetzelfde geslacht of gewoon vriendschap, dan is g-dating.nl een echte aanrader.


Girls g-dating aanmelden


Wanneer je een account op g-dating.nl wilt aanmaken, zul je een paar persoonlijke gegevens moeten invullen zoals een profielnaam naar keuze, een e-mail adres, je geslacht en waar je naar op zoek bent. Hierna ga je akkoord met de algemene voorwaarden van de site en bevestig je de inschrijving. Na dit alles gedaan te hebben zul je per e-mail een bericht krijgen met al je inloggevens en je kunt dan direct inloggen. Indien je dit hebt gedaan, kun je van start gaan met het profiel invullen en op zoek gaan die spannende date. Verder heb je ook de mogelijkheid om via je Facebook-profiel aan te melden. Dit alles is namelijk gratis op G-dating.


Girls g-dating mogelijkheden


Een ieder kan op g-dating.nl gratis een account aanmaken. Je bent dan automatisch een gratis lid op de site. Hierdoor kun je dan gebruik maken van de gratis mogelijkheden van de site. de mogelijkheden zijn: gratis een profiel aanmaken, profielen bekijken, standaard berichten sturen, foto’s plaatsen, hoofdfoto’s bekijken en gebruik maken van de standaard zoekfunctie. Naast de gratis toegang heb je ook de VIP-toegang die je tegen een finaciele vergoeding kan gebruiken. De mogelijkheden die erbij komen kijken zijn: gebruik maken van de FotoZapper, matches bekijken via de FotoZapper, verzonden berichten lezen, persoonlijke berichten sturen, extra foto’s bekijken, gebruik maken van de uitgebreide zoekfunctie, zoeken op trefwoord, laatste bezoekers bekijken, chatten en berichten lezen.

Girls g-dating kosten


Op g-dating.nl is het aanmaken van profiel geheel gartis. Met dit account kun je alleen gebruik maken van de standaard functies van de site die ook nog gratis zijn. Wil je echter gebruik maken van alle mogelijkheden van de site, dan zal je de VIP-toegang moeten aanschaffen tegen een kleine vergoeding. De kosten voor de VIP-toegang zijn:

·         1 maand          = € 24,99 per maand

·         2 maanden      = € 19,99 per maand

·         4 maanden      = € 14,99 per maand

Als lid van G-dating.nl kun je veilig betalen via CreditCard, iDeal, banContact en overboeking.


Girls G-dating Reviews

We hebben nog geen reviews. Voel je vrij om je ervaringen te delen en schrijf een review over Girls G-dating.

Bezoek Girls G-dating

Schrijf een review